Οι 9 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Αγοράστε τα καλύτερα φορητούς υπολογιστές για εργασία, παιχνίδια, γραφικό σχεδιασμό και πολλά άλλα

Είμαστε πάντα εν κινήσει τις μέρες μας, πράγμα που σημαίνει ότι τα ηλεκτρονικά μας είναι επίσης καλά. Οι φορητοί υπολογιστές μας επιτρέπουν μεγαλύτερη κινητικότητα, και μεταξύ εργασίας και προσωπικής χρήσης, ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο σε αυτό, γι 'αυτό είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε το σωστό.

Ψάχνετε για ένα φορητό υπολογιστή παιχνιδιών που θα παίζει τους τελευταίους τίτλους χωρίς να παραλείπει ένα πλαίσιο; Θέλετε ένα κομψό σημειωματάριο που θα γυρίσει τα κεφάλια στην αίθουσα συνεδριάσεων; Ή ίσως είστε σε έναν προϋπολογισμό, και θέλετε το καλύτερο laptop laptop μπορεί να αγοράσει για λιγότερο από $ 400. Οι φορητοί υπολογιστές έχουν διαφορετικές ειδικότητες και οι πρόσφατες καινοτομίες θολώνουν ακόμη και τη γραμμή μεταξύ tablet και φορητού υπολογιστή (hey there, Yoga 910 της Lenovo). Έτσι, όποια και αν είναι οι ανάγκες του φορητού υπολογιστή σας, σας έχουμε καλύψει. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές του 2018.

Η τελευταία αναβάθμιση της Apple στο MacBook Pro μπορεί να φαίνεται πανομοιότυπη με το προηγούμενο μοντέλο της στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της, κάνει κάποιες τεράστιες αναβαθμίσεις. Συσκευάζεται σε επεξεργαστή διπλού πυρήνα 2.3GHz Intel Core i5 με Turbo Boost έως 3.6GHz, 8GB RAM και 256GB SSD storage. Και τώρα, η οθόνη 1360 ιντσών 2560 x 1600 pixel παράγει λεπτομερή εικόνα και ακριβή χρώματα στο 123 τοις εκατό του φάσματος sRGB, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για τους ψηφιακούς σχεδιαστές. Ενώ αυτή η έκδοση έρχεται πλήρης με μια γραμμή αφής - ένα πάνελ οθόνης OLED πολλαπλής αφής που προσφέρει προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου και οπτικές ρυθμίσεις που αλλάζουν ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε - μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια έκδοση χωρίς αυτήν.

Η Apple έχει έρθει κάτω από πυρκαγιά για το σχεδιασμό του πληκτρολογίου στο παρελθόν, αλλά το τελευταίο μοντέλο αναβαθμίζει την πιο ευαίσθητη σχεδίαση πληκτρολογίου πεταλούδας δεύτερης γενιάς. Έρχεται επίσης εξοπλισμένο με ηχεία που θα σας εκτοξεύσουν για ένα εξαιρετικά φορητό. Έτσι, αν είστε fanboy της Apple ή ένας αφοσιωμένος χρήστης PC, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πιο πρόσφατο MacBook Pro της Apple είναι το χειρότερο από το καλύτερο laptop του 2018.

Η σειρά Yoga 910 της Lenovo συνοψίζεται εύκολα καθώς είναι ένα εξαιρετικό μείγμα καλής εμφάνισης, δύναμης και φορητότητας. Η σειρά Yoga είναι πιο γνωστή για το μεντεσέ της που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σε οποιαδήποτε θέση. Προσθέστε μια οθόνη 13,9 ιντσών χωρίς σχεδίαση, επεξεργαστή 2,7 GHz Intel Core i7, 16 GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο SSD 512 GB και έχετε συντάξει έναν υπολογιστή standout. Όλα τα καλά βλέμματα και η γοητεία σε συνδυασμό με περίπου 10 ώρες ζωής μπαταρίας βοηθούν το Yoga 910 να συνεχίσει να ξεχωρίζει από το πακέτο.

Η θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, απόλυτα αλουμινένια, αισθάνεται ανθεκτική και συμπαγής και σε πάχος μόλις μισού ίντσας είναι κάτω από βάρος τριών λιβρών και το κάνει να αισθάνεται τόσο φορητό όσο και ελκυστικό. Η προσθήκη της οθόνης 13.9-ιντσών 3840 x 2160-pixel προσθέτει περισσότερο από 10 τοις εκατό ακίνητα οθόνης από την εκ των προτέρων οθόνη 13.3 ιντσών υπολογιστή. Το κάλυμμα πλάτους 6 χιλιοστών είναι μια ωραία προσθήκη που κάνει την οθόνη να αισθάνεται σαν να κινείται δεξιά στον αέρα.

Όσον αφορά την απόδοση, το μείγμα των εσωτερικών στοιχείων του 910 σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την εκτέλεση περισσότερων από δώδεκα καρτελών στο Chrome, το Netflix και ένα έγγραφο του Word χωρίς διακοπή. Τα διπλά ηχεία JBL που είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος είναι αρκετά καλά για προβολή ταινιών, αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στην επόμενη επανάληψη της σειράς γιόγκα. Δύο θύρες USB 3.0 Type-C βοηθούν στο μέλλον να προστατεύσει το 910, όπως και ο ενσωματωμένος αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων για πρόσθετη ασφάλεια.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο για φορητούς υπολογιστές 2 σε 1 .

Αν ψάχνετε για ένα ποιοτικό φορητό υπολογιστή χωρίς τρυπήματα πάνω από έναν τόνο χρημάτων και δεν χρειάζεστε τον τελευταίο επεξεργαστή και τη μεγαλύτερη κάρτα γραφικών, οι φορητοί υπολογιστές προϋπολογισμού είναι περισσότερο από ικανοί να ικανοποιήσουν τις περισσότερες από τις ανάγκες σας. Ο τρέχων καλύτερος-πωλώντας φορητό υπολογιστή στο Amazon είναι το Asus F556UA-AB32, και είναι ένας νικητής σε λιγότερο από $ 400.

Το F556UA-AB32 είναι ένας φορητός υπολογιστής 15,6 "με επεξεργαστή Core i3 2,3 GHz, ενσωματωμένα γραφικά Intel HD, 1,000 GB HD και 4 GB μνήμης RAM. Η οθόνη προσφέρει πλήρη ανάλυση HD (1920 x 1080) και έχετε τρεις θύρες USB, έξοδο HDMI και έξοδο VGA. Στην ουσία, η Asus έχει χτίσει ένα φορητό υπολογιστή που προσφέρει όλα όσα θέλει ο γενικός χρήστης χωρίς επιπλέον κουδούνια και σφυρίχτρες που θα οδηγούσαν την τιμή ψηλά. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για το σχολείο ή το γραφείο και μπορεί να παίξει απαιτητικά βίντεο σε πλήρη οθόνη χωρίς προβλήματα.

Έχει γρήγορο WiFi, χάρη στην τελευταία ασύρματη τεχνολογία 802.11ac και προστατεύεται από ομόκεντρους κύκλους σε ματ μαύρο φινίρισμα. Ένα χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από άλλους φορητούς υπολογιστές στην κατηγορία του προϋπολογισμού είναι ένα εργονομικό πληκτρολόγιο με τεχνολογία IceCool που διατηρεί τις παλάμες δροσερό, ακόμα και όταν ο φορητός υπολογιστής ωθείται στο όριο. Με έναν ικανό επεξεργαστή, έναν τεράστιο σκληρό δίσκο και ελκυστικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού, το F556UA-AB32 είναι ασυναγώνιστο στο εύρος τιμών του.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το άρθρο για το καλύτερο lap-top του προϋπολογισμού μας.

Συνιστούμε το 13,3 "MacBook Air ως το πιο φορητό φορητό υπολογιστή στην αγορά. Το βάρος του MacBook Air, το οποίο έχει βάρος τριών λίτρων, είναι αρκετά λεπτό για να γλιστρήσει σε οποιοδήποτε σακίδιο ή τσάντα μεταφοράς. Διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από το τελευταίο μοντέλο και περισσότερες θύρες σύνδεσης (Thunderbolt 2, υποδοχή κάρτας SD, δύο θύρες USB), που κάνουν πιο πρακτική επιλογή από το μοντέλο των 12 ".

Μπορεί να φαίνεται λίγο παλιά σήμερα σε σύγκριση με μερικές από τις κορυφαίες επιλογές παραπάνω, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σχέδιο δεν έχει πραγματικά ενημερωθεί σημαντικά από την εισαγωγή του το 2010. Για πολλούς, είναι μια τέλεια σχεδίαση. Το μεγάλο trackpad είναι το καλύτερο στην αγορά, με μια λεία επιφάνεια γυαλιού που ανταποκρίνεται στις χειρονομίες εξοικονόμησης χρόνου. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η σουίτα iLife της Apple περιλαμβάνεται δωρεάν, πράγμα που σας δίνει πρόσβαση σε ιδιόκτητο λογισμικό όπως το GarageBand και το iMovie.

Το MacBook Air έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ωρών και πολύ ικανό επεξεργαστή Intel i5 1,6 GHz σε συνδυασμό με επεξεργαστή Intel HD Graphics 5000 ή παραπάνω. Έχει επίσης 8 GB μνήμης RAM και ταχύτητα μνήμης 1600MHz. Η μέγιστη ανάλυση είναι 1440 x 900 - ένας διακόπτης για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν 1080p ταινίες σε πλήρη ανάλυση στο φορητό υπολογιστή τους, αλλά στην πλευρά υπέρ, ο εσωτερικός σκληρός δίσκος αποθήκευσης υψηλής ταχύτητας 128 GB κάνει το 13,3 "MacBook Air zip σε ταχύτητες που δεν μπορούν να φτάσουν πολλοί άλλοι φορητοί υπολογιστές.

Χρειάζεστε ένα φορητό υπολογιστή με μια μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει μια πτήση από την περιοχή του Ειρηνικού; Τι συμβαίνει αν είχε και ένα βραβευμένο εργονομικό πληκτρολόγιο για επιπλέον άνεση και οθόνη 14 ιντσών HD για ανασκόπηση μακέτων και παρουσιάσεων; Αν ναι, τότε μοιάζει σαν να χρειάζεστε το Lenovo ThinkPad T450s, το τελευταίο και το καλύτερο στην γραμμή του Lenonvo φορητών υπολογιστών ειδικά σχεδιασμένων για επαγγελματική χρήση.

Αυτή η ισχυρή υπολογιστική μηχανή έρχεται με μια μπαταρία ιόντων λιθίου τριών κυψελών, η οποία μπορεί να διαρκέσει επτά έως οκτώ ώρες συνεχούς χρήσης και μπορείτε ακόμη να αναβαθμίσετε σε μια μπαταρία έξι κυψελών που μπορεί να σας κρατήσει συνδεδεμένους για περίπου 10 ώρες. Είναι επίσης μόνο 3,8 λίβρες, το οποίο είναι αρκετά ελαφρύ που δεν θα σας πειράζει να το μεταφέρετε εμπρός και πίσω στις συναντήσεις. Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, διαθέτει καπάκι από ίνες άνθρακα και σώμα από μαγνήσιο, ενώ περνάει και αυστηρές δοκιμές MIL-SPEC για υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία.

Οι τεχνικές προδιαγραφές είναι επίσης αρκετές, αν και δεν είναι οι καλύτερες στον κατάλογο. Ένα SSD 500GB και ο Intel 5ης γενιάς Core i5 CPU κάνουν αυτό ένα γρήγορο φορητό υπολογιστή, αλλά το 8GB SDRAM DDR3 δεν είναι το καλύτερο εκεί έξω. Διαθέτει άφθονες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως τρεις θύρες USB 3.0, VGA, Mini DisplayPort και τεχνολογία Bluetooth 4.0 που σας επιτρέπουν να προβείτε σε τηλεδιάσκεψη με ένα ασύρματο ακουστικό. Και καλά νέα για όσους είναι επιρρεπείς στη διάχυση του καφέ: Το πληκτρολόγιο 6 γραμμών είναι ανθεκτικό στα χέρια. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα; Το trackpad του, το οποίο αφήνει πολλά να είναι επιθυμητό από την άποψη της απόκρισης.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο των φορητών μας επιχειρήσεων .

Αν είστε στην αγορά για ένα κορυφαίο laptop τυχερού παιχνιδιού, specs θα είναι χωρίς αμφιβολία να είναι στο μυαλό σας. Θα θελήσετε να έχετε μια εξαιρετική οθόνη, έναν ισχυρό πυρήνα και μια κάρτα γραφικών που έχει ένα γρήγορο ρυθμό καρέ.

Όπως λένε, παίρνετε αυτό που πληρώνετε, και αυτό συμβαίνει ακριβώς με αυτό το φορητό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών. Οι προδιαγραφές του στοιβάζονται: το IPS Full HD 14 ιντσών έχει εξαιρετική οπτική διαύγεια (1920x1080 pixels) και τραγανά χρώματα. ο επεξεργαστής Intel Core i7-7700HQ 2,8 GHz 7ης γενιάς με 512GB PCIe SSD και 16GB RAM προσφέρει πρωτοφανή απόδοση που σας επιτρέπει να εκκινήσετε και να ξεκινήσετε τα παιχνίδια πιο γρήγορα. η μπαταρία της διαρκεί οκτώ ώρες και τα γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1060 είναι από τα καλύτερα. (Η Nvidia ξεκίνησε πρόσφατα τα 10 τμήματα της σειράς και, δεδομένης της αύξησης του κόστους της σειράς 9, σίγουρα αξίζει τον κόπο.)

Εκτελέστε εντολές με ζωντανή ταχύτητα, χάρη στο πληκτρολόγιο αντι-φάντασμα, το οποίο καταγράφει εντυπωσιακά ταυτόχρονες πληκτρολογήσεις. Το λογισμικό Synapse της Razer σας επιτρέπει επίσης να προγραμματίζετε μακροεντολές και να προσαρμόζετε τα κλειδιά σας, συν τον προσαρμογή φωτισμού - κάθε πλήκτρο μπορεί να αναπαράγει 16,8 εκατομμύρια χρώματα.

Το Razer Blade είναι ο τέλειος συνδυασμός ισχύος και φορητότητας, σε ένα εξαιρετικά λεπτό 13,6 x 9,3 x 7,7 ίντσες και ζυγίζει μόλις πάνω από τέσσερα κιλά. (Εάν προτιμάτε τη μεγαλύτερη οθόνη 17 ιντσών, προτιμήστε ίσως μια επιφάνεια εργασίας αντί.) Συνολικά, αυτός ο υπολογιστής είναι ένα αριστούργημα που μοιάζει τόσο καλό όσο εκτελεί.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε τις καλύτερες φορητές συσκευές τυχερών παιχνιδιών και τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών κάτω από $ 1.000 άρθρα.

Οι παίκτες δεν είναι οι μόνοι που απαιτούν γρήγορους επεξεργαστές, αρκετή μνήμη RAM και τις τελευταίες GPU στο φορητό υπολογιστή τους. Οι καλλιτέχνες και οι γραφίστες χρειάζονται γρήγορες και ισχυρές μηχανές για την απόδοση μοντέλων σε 3D και οθόνες υψηλής ανάλυσης HD για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Θεωρείται ότι είναι η καλύτερη Apple MacBook Pro εναλλακτική λύση, το Razer Stealth ταιριάζει με την Apple από την άποψη της επεξεργασίας δύναμη και την εκλείψει σε ανάλυση με μια εκπληκτική οθόνη αφής 4K.

Παρόλο που η Razer θεωρείται εταιρεία τυχερών παιχνιδιών, αυτή η φήμη απλά σημαίνει ότι χτίστηκε το Stealth με την ταχύτητα και την ικανότητα επεξεργασίας για να τρέξει τα πιο απαιτητικά προγράμματα σχεδιασμού. Πάρτε, για παράδειγμα, τον επεξεργαστή Intel Core i7 7ης γενιάς, ο οποίος μπορεί να υπερκεραστεί στα 3.5GHz για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Και διαθέτει ένα πολύ γρήγορο 16 GB διπλής καναλιών μνήμης RAM μνήμης.

Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει αυτό το φορητό υπολογιστή την καλύτερη επιλογή για τους καλλιτέχνες και τους γραφίστες είναι η οθόνη αφής 4K Touch οθόνη 12,5 ιντσών. Παρέχει 100% κάλυψη χρώματος Adobe RGB για απίστευτα φωτεινές εικόνες με απαράμιλλη ανάλυση 3840 x 2160. Μια ισχυρή κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 620 αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα τα γραφικά σας και με την τεχνολογία USB-C Thunderbolt 3, αυτός είναι ο φορητός υπολογιστής να επεξεργαστείτε footage σε 4K.

Ο σχεδιασμός είναι επίσης αρκετά μοντέρνος και φορητός. Είναι απίστευτα λεπτό (.52 ") και featherweight 2,8 κιλά, και όλα είναι συσκευασμένα σε ένα ανθεκτικό πλαίσιο που κατασκευάζεται από αεροσκάφος τύπου αεροσκάφους. Απλά μην περιμένετε ότι η μπαταρία θα διαρκέσει τόσο μακρά. μεσαία οκτώ ώρες.

Σε πάχος μόλις 10 mm, το Acer's Swift 7 είναι ένα φανταστικό ultrabook που διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5-7Y54 της 7ης γενιάς, 8GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο SSD 256GB και οθόνη ευρείας οθόνης Full HD 1920 x 1080 pixel. Απίστευτα, σε μόλις 0,39 "λεπτή, η Acer καταφέρνει να αποσπάσει έως και εννέα ώρες ζωής της μπαταρίας μέσα σε ένα από τα λεπτότερα laptops στον κόσμο. Όλη αυτή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το 2x2 802.11ac με την τεχνολογία MU-MIMO, η οποία είναι τρεις φορές πιο γρήγορη από το κανονικό WiFi.

Παρόλο που το εσωτερικό έχει αρκετή αλήθεια, το Swift 7 χρυσού της Acer περιλαμβάνει ένα ζευγάρι θύρες USB-C τόσο για τη φόρτιση όσο και για πρόσθετα εξαρτήματα μαζί με μια υποδοχή ακουστικών. Το λεπτό μέγεθος σημαίνει μερικές θυσίες (η Acer έφυγε από τον ανεμιστήρα ψύξης στο σχεδιαστικό πάτωμα, αλλά αυτό είναι εντάξει, καθώς η θερμότητα δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα.) Επιπλέον, το Acer περιλάμβανε ένα υπερμεγέθη αφής πάχους 5,5 ίντσας και 3 ίντσες βαθιά, το παραδοσιακό touchpad και το εξαιρετικό της για χρήση με χειρονομίες πολλαπλής αφής Windows 10, όπως tap-to-click.

Συνολικά, ο επεξεργαστής Intel Kaby Lake Core i5 προσφέρει αρκετά "oomph" από την άποψη της καθημερινής απόδοσης, αλλά ο εξαιρετικός σχεδιασμός προσφέρει ένα ισχυρό εμπόδιο. Η κατώτατη γραμμή με την απόδοση είναι ότι το Swift είναι κάτι περισσότερο από αρκετά καλό για όλες τις εκτός από τις πιο απαιτητικές εργασίες όπως το Photoshop και την επεξεργασία ταινιών, αλλά δεν θα ταιριάζει με τους Beefier υπολογιστές όπως το MacBook Pro.

Είναι περίεργο να ονομάζετε αυτό το εκρηκτικό Surface Book επιλαχόντα, επειδή σίγουρα κρατά το δικό του έναντι άλλων συσκευών. Παρόλο που το έσκασε στην κατηγορία 2 σε 1, είναι πραγματικά ένα 3 σε 1, λειτουργώντας εξίσου όμορφα σε λειτουργία φορητού υπολογιστή, σε τρόπο λειτουργίας clipboard (κατακόρυφος προσανατολισμός) και σε λειτουργία draw (οριζόντιο προσανατολισμό) με βοήθεια από το Surface Pen .

Διαθέτοντας επεξεργαστή Intel Core i5 και έως και 12 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, δεν υπάρχει τίποτα δευτερεύουσας σημασίας για αυτό. Η οθόνη αφής 13,5 "PixelSense με ανάλυση 3000 x 2000 παράγει ευκρινείς εικόνες με ρεαλιστικό χρώμα. Λάμπει όταν χρησιμοποιείτε έντονα λογισμικά όπως το SolidWorks 3D CAD, το AutoCAD Revit και το Adobe Premiere Pro, καθιστώντας το μια άλλη καλή επιλογή για δημιουργικούς ανθρώπους.

Στα 12,3 x 9,14 x 0,9 ίντσες και 3,34 λίβρες, είναι πιο δυνατός από τους άλλους, αλλά εξακολουθεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή on-the-go. Προσαρμοσμένη για τις μοναδικές ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν επεξεργαστή i5 ή i7, 8GB ή 16GB ή μνήμη RAM και μέχρι 1TB αποθήκευσης. Είναι ακριβό σε σύγκριση με άλλα εξαιρετικά φορητά, αλλά και πάλι, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διαμόρφωσή σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .