Πώς να ξέρετε τι χαρτί να χρησιμοποιήσετε για τα πιστοποιητικά Homage Award

01 από 03

Επιλέξτε το χαρτί σωστού πιστοποιητικού

Εκτυπώστε τα πιστοποιητικά σας σε χαρτί περγαμηνής, χαρτί γραφίτη, μαρμάρινα χαρτιά ή άλλα με ελαφρά χρώματα. Το πιστοποιητικό που εμφανίζεται είναι μια σάρωση ενός εκτυπωμένου σε ανοιχτόχρωμο χαρτί περγαμηνής. © Jacci Howard Bear; με άδεια στο cheatsubtit.com

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να λαμβάνονται κατά την υποβολή πιστοποιητικού απονομής . Όχι μόνο θα πρέπει να επιλέξετε τις σωστές λέξεις , να επιλέξετε τις κατάλληλες γραμματοσειρές και να αποφασίσετε για ένα πρότυπο πιστοποιητικού , αλλά το ίδιο το χαρτί που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να επιλέγεται με σύνεση.

Η απόφαση για το είδος του χαρτιού που θα χρησιμοποιηθεί για ένα πιστοποιητικό απονομής εξαρτάται τόσο από τον τύπο του χαρτιού που θέλετε όσο και από το πόσο μεγάλο θα είναι το βραβείο. Το απλό χαρτί είναι εντάξει, ειδικά αν χρησιμοποιείτε φανταχτερό πλαίσιο ή σύνορα. Ωστόσο, συνιστάται η χρήση χαρτιού καλής ποιότητας.

Τα χαρτιά πολλαπλών χρήσεων είναι ωραία για σχολικές αναφορές και σχέδια εκτύπωσης, αλλά μπορεί να είναι πάρα πολύ λεπτές και να μην έχουν αρκετή φωτεινότητα για να κάνουν την υπέροχη δικαιοσύνη σχεδιασμού σας. Για να ντύσετε το πιστοποιητικό σας λίγο περισσότερο, σκεφτείτε κάποια περγαμηνή ή άλλο χαρτί με σχέδια. Διατηρήστε το χαρτί πιστοποιητικού αρκετά φωτεινό στο χρώμα, ώστε το κείμενο σας να έχει άφθονο αντίθεση.

Επίσης, πιο σκούρο χαρτί ή κάτι με ισχυρά μοτίβα, μπορεί να παρεμβαίνει πάρα πολύ με τα γραφικά στοιχεία και τα χρώματα που χρησιμοποιείτε για το κείμενο και τα γραφικά σας. Ένα λεπτό χαρτί ή λινά τελείωμα μπορεί να δώσει το πιστοποιητικό σας ένα άγγιγμα της κομψότητας χωρίς υπερβολική ισχύς του σχεδιασμού.

Οι περισσότερες από αυτές τις ετικέτες έρχονται σε μέγεθος γράμματος 8,5 "x 11", κοινό μέγεθος πιστοποιητικού. Για μικρότερα πιστοποιητικά, εκτυπώστε πολλαπλά αντίγραφα σε μια σελίδα και κόψτε τα ξεχωριστά. Αν ο εκτυπωτής σας μπορεί να χειριστεί χαρτί scrapbooking 12 "x 12", μπορείτε σίγουρα να αυξήσετε τις επιλογές χαρτιού σας και να έχετε μερικά πραγματικά διασκεδαστικά πιστοποιημένα σχέδια.

02 του 03

Απλά, υφή χαρτιά

Αυτά τα χαρτιά περγαμηνής είναι ελαφρώς χρωματισμένα και δεν θα επηρεάσουν το κείμενο και τα γραφικά σας. Χρησιμοποιήστε τα χωρίς σύνορα ή εκτυπώστε τα σύνορά σας.

Τα λευκά είδη και τα χαρτικά που τελειώνουν και τα χαρτιά συνεχίζουν να κάνουν ωραία πιστοποιητικά.

Δοκιμάστε μερικά γρανιτένια ή άλλα χαρτιά με πέτρα για πιο οπτική εμφάνιση.

03 του 03

Γραφικό χαρτί

Τα χαρτικά με τυπωμένα σύνορα μπορούν να διπλασιαστούν ως χαρτί πιστοποιητικών ανάθεσης. Όχι όλα τα σχέδια θα λειτουργήσουν καλά σε οριζόντιο προσανατολισμό αλλά δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι τα πιστοποιητικά δεν μπορούν να είναι σε κατάσταση πορτρέτου. Εάν το θέμα λειτουργεί, χρησιμοποιήστε το.