Πώς να επεξεργαστείτε τοποθεσίες στον χάρτα φωτογραφιών Instagram

01 από 05

Ξεκινήστε με την επεξεργασία του χάρτη φωτογραφιών Instagram

Φωτογραφία © Zap Art / Getty Images

Αν ενεργοποιήσατε τη λειτουργία του Χάρτη φωτογραφιών του Instagram στο λογαριασμό σας, το οποίο μπορείτε να βρείτε πατώντας το εικονίδιο μικρής θέσης στην καρτέλα προφίλ σας, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε έναν παγκόσμιο χάρτη με μικρές εικόνες των θέσεών σας Instagram που έχουν επισημανθεί στα μέρη που τα έχετε τραβήξει.

Δυστυχώς, μερικές φορές ξεχνάμε ότι έχουμε ενεργοποιήσει την επιλογή "Χάρτης φωτογραφιών" και είναι πολύ πρόθυμοι να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία ή βίντεο χωρίς να σβήσουν την τοποθεσία. Εάν δεν γνωρίζετε πώς μπορείτε να ορίσετε μια τοποθεσία στις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το βήμα-βήμα οδηγό που σας δείχνει πώς να το κάνετε αυτό.

Αν έχετε ήδη δημοσιεύσει μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με μια τοποθεσία που είναι προσαρτημένη στο χάρτη φωτογραφιών σας, υπάρχει ένας τρόπος για να το διορθώσετε. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στην κινητή συσκευή σας για να ξεκινήσετε.

02 του 05

Αποκτήστε πρόσβαση στον χάρτη φωτογραφιών σας στην εφαρμογή Instagram

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για Android

Πλοηγηθείτε στην καρτέλα προφίλ χρήστη στο εσωτερικό της εφαρμογής για κινητά Instagram και πατήστε το εικονίδιο τοποθεσίας που εμφανίζεται στο μενού ακριβώς πάνω από τη ροή φωτογραφιών σας για να τραβήξετε το Photo Map.

Προς το παρόν, το Instagram δεν επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τοποθεσίες σε φωτογραφίες ή βίντεο που έχουν ήδη αναρτηθεί. Ωστόσο, μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες και βίντεο από την προβολή στον Χάρτη Φωτογραφιών χωρίς να τα διαγράψετε από τη ροή του Instagram.

Επομένως, αν χρειαστεί να διαγράψετε μια θέση μακριά από το Photo Map, οι υπόλοιπες διαφάνειες σε αυτό το σεμινάριο θα λειτουργήσουν για εσάς. Αν θέλετε πραγματικά να επεξεργαστείτε την τοποθεσία σε διαφορετική, είστε φρεσκάδα από την τύχη μέχρι το Instagram να φέρει περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας στον Χάρτη φωτογραφιών.

03 του 05

Αγγίξτε την επιλογή "Επεξεργασία" στην άνω δεξιά γωνία

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για Android

Αγγίξτε την επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία του χάρτη φωτογραφιών για να ξεκινήσετε την επεξεργασία. Στο iOS, θα πρέπει να πει "Επεξεργασία", αλλά σε ένα Android, θα πρέπει να υπάρχουν τρεις μικρές κουκίδες που θα τραβήξουν την επιλογή για επεξεργασία.

Αγγίξτε τη συλλογή μηνυμάτων (ή μεμονωμένων φωτογραφιών / βίντεο) στον Χάρτη φωτογραφιών για να τις τραβήξετε σε μια ροή στυλ επεξεργασίας. Υπόδειξη: Εάν κάνετε μεγέθυνση πιο κοντά στις τοποθεσίες, μπορείτε να επιλέξετε πιο συγκεκριμένες συλλογές αναρτήσεων για επεξεργασία.

04 του 05

Καταργήστε την επιλογή των φωτογραφιών ή των βίντεο που θέλετε να διαγράψετε από τον χάρτη φωτογραφιών σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για Android

Μόλις επιλέξετε τις φωτογραφίες / βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε, θα πρέπει να τις δείτε σε μια τροφοδοσία στυλ πλέγματος με πράσινο checkmarks πάνω τους.

Μπορείτε να αγγίξετε οποιαδήποτε δημοσίευση για να απομακρύνετε το σημάδι επιλογής, το οποίο ουσιαστικά καταργεί την ετικέτα τοποθεσίας στο χάρτη φωτογραφιών σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές "Επιλογή όλων" ή "Κατάργηση επιλογής όλων" στο κάτω μέρος, εάν θέλετε να καταργήσετε μεγάλες συλλογές αναρτήσεων από το χάρτη φωτογραφιών σας.

Όταν ολοκληρώσετε την ανίχνευση των φωτογραφιών ή των βίντεο που θέλετε να καταργήσετε από τον Χάρτη Φωτογραφιών, πατήστε "Τέλος" στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

05 του 05

Θυμηθείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση του χάρτη φωτογραφιών σας σε "Off" κατά την καταχώριση

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για Android

Για να αποφύγετε την αθέμιτη κοινή χρήση της θέσης σας, θα πρέπει να θυμάστε να αλλάξετε από την επιλογή σε λειτουργία την επιλογή "Χάρτης φωτογραφιών" (εμφανίζεται στη σελίδα λεζάντας / ανάρτησης μετά την επεξεργασία μιας φωτογραφίας ή βίντεο).

Όταν το ενεργοποιείτε για μια νέα θέση, θα παραμείνει ενεργοποιημένη για όλες τις μελλοντικές αναρτήσεις σας, εκτός και αν το θέσετε ξανά εκτός λειτουργίας με μη αυτόματο τρόπο, έτσι είναι εύκολο να τοποθετήσετε φωτογραφίες ή βίντεο χωρίς χιούμορ στον Χάρτη Φωτογραφιών χωρίς να το καταλάβετε.

Για να εξασφαλίσετε τα δεδομένα Instagram, ακόμη περισσότερο, σκεφτείτε να κάνετε το λογαριασμό σας ιδιωτικό ή να στείλετε ιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο στους ακόλουθους μέσω του Instagram Direct .