Το Instagram χρησιμοποιεί τις προβολές βίντεο τώρα

Τώρα μπορείτε να δείτε πόσες φορές έχει προβληθεί το βίντεο Instagram σας. Παρόμοια με το Facebook, το Instagram δείχνει τώρα γιατί το βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πεις μια ιστορία. Εκτός από την αφήγηση, οι αφηματοφόροι αγαπούν να δουν την εμβέλεια όπου έχουν βγει τα βίντεό τους. Τόσο το Facebook όσο και το Instagram ξέρουν πώς αυτό είναι ένα ισχυρό εργαλείο για marketers και επίσης μια ισχυρή ώθηση ego για τους χρήστες των πλατφορμών που πραγματικά συμπαθούν τις "αρέσει" και την αφοσίωση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Οι εμφανίσεις προβολών εμφανίζονται κάτω από τις αναρτήσεις βίντεο στις οποίες είναι συνήθως "αρέσει". Μπορείτε να πατήσετε τον αριθμό προβολών για να δείτε τον αριθμό των αρέσει που λαμβάνετε στο βίντεό σας. Το Instagram λέει ότι "είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε πώς η κοινότητα ασχολείται με το βίντεο".

Γιατί να προσθέσετε Βίντεο

Όταν η Instagram ανακοίνωσε τα νέα στο blog, δήλωσε ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν το 40% του χρόνου τους παρακολουθώντας βίντεο στην πλατφόρμα. «Βλέπουμε άγρια ​​δημιουργικές και εμπνευσμένες αφηγήσεις πρώτου προσώπου που ζωντανεύουν στο Instagram».

Το Facebook και το Instagram γνωρίζουν ότι πρέπει να ανταγωνιστούν με τους οπαδούς του Snapchat. Οι ακίνητες εικόνες δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσετε το ακροατήριό σας αφοσιωμένο.

Το Instagram κυκλοφόρησε δύο εφαρμογές δημιουργίας βίντεο στο Hyperlapse και το Boomerang. Η υπερπλήρωση είναι η εφαρμογή όπου μπορείτε να δημιουργήσετε video timelapse και το Boomerang είναι ένας δημιουργός gif που έχει γίνει πολύ δημοφιλής μεταξύ των κοινωνικών δικτύων όπως το Twitter.

Αυτές οι εφαρμογές κερδίζουν αργά την πρόσφυση και τελικά θα μείνουν, αλλά αυτό που παραμένει το Περιεχόμενο βασιλιά στο Instagram παραμένει ακίνητες εικόνες. Σημειώστε τα λόγια μου, όμως, θα δείτε μια χειρουργική επέμβαση του Hyperlapse και του Boomerang που δημιουργήθηκε το περιεχόμενο. Η προσθήκη "απόψεων" αντί "αρετών" είναι μόνο ένα από τα γραπτά στον τοίχο. Το Instagram μας λέει: "Η προσθήκη της προβολής των προβολών είναι ο πρώτος από πολλούς τρόπους που θα δείτε το βίντεο στο Instagram να βελτιωθεί φέτος."

Γιατί είναι αυτό σημαντικό για την κινητή φωτογραφία

Το έχω πει αυτό, αφού η κινητή φωτογραφία έχει γίνει "πράγμα". Ο λόγος για τον οποίο η τέχνη της φωτογραφίας έχει υιοθετηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους είναι λόγω του πόσο προσβάσιμο είναι η μορφή της τέχνης στους ανθρώπους. Η κάμερα είναι το τηλέφωνο. Το τηλέφωνο είναι τώρα η κάμερα.

Μεγάλες κάμερες έχουν προσθέσει από καιρό τις δυνατότητες βίντεο στο προϊόν τους. Ο λόγος είναι επειδή χρειάστηκε να καλύψουν τα έξυπνα τηλέφωνα. Τώρα τα έξυπνα τηλέφωνα είναι σε θέση να κάνουν 4K βίντεο! Εφαρμογές όπως το Replay και το Filmic Pro δίνουν τώρα στους κινητούς φωτογράφους την ελευθερία να γίνουν διευθυντές βίντεο.

Αυτό το άρθρο είναι τόσο απλό όσο είναι να εξηγήσει το νέο πρόσθετο χαρακτηριστικό της Instagram στην ενημέρωση του, είναι πραγματικά να πυροδοτήσει ένα δημιουργικό βύσμα για όλα τα διαφημιστικά σας στοιχεία για κινητά. Όχι μόνο θα πρέπει να δημιουργείτε υπέροχες εικόνες ακόμα με τα πιο ικανά έξυπνα τηλέφωνα σας, αλλά πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς να δημιουργείτε κινούμενες εικόνες και βίντεο για να τεκμηριώνετε και να πείτε τις ιστορίες σας.

Μια από τις καλύτερες ταινίες στο Sundance δημιουργήθηκε σε 3 συσκευές iPhone 5s. Η μανταρίνι ανατίναξε τις κριτικές, όχι μόνο με την ιστορία της αλλά και επειδή έγινε σε ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Τώρα που ξέρετε ότι είστε σε θέση να δείτε την εμβέλεια των βίντεό σας με πραγματικές μετρήσεις, τότε ίσως μπορείτε να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε μερικές φοβερές οπτικές ιστορίες κινηματογραφικά.

Η κινητική δημιουργικότητα είναι η φωτογραφία και το βίντεο. Εδώ είναι το επόμενο βήμα προς τον τρελό τεχνολογικό κόσμο των έξυπνων τηλεφώνων που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε!