Θα μπορούσε η Minecraft να μεταβεί;

Με την πρόσφατη ανακοίνωση του Nintendo Switch, υπάρχει κάποια πιθανότητα για τη Minecraft;

Με τη νεότερη κονσόλα της Nintendo, ο "διακόπτης", που πρόσφατα ανακοίνωσε, ως παίκτης, ενδιαφέρονται πολύ να μάθουν πού θα φτάσει το αγαπημένο μας παιχνίδι. Είτε Minecraft θα καταλήξει είτε όχι στο Nintendo Switch με τη μορφή " Minecraft: Nintendo Switch Edition ", γνωρίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό αν το κάνει. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε για ποιο λόγο το Minecraft στο Nintendo Switch θα ήταν επωφελές όχι μόνο για το παιχνίδι, αλλά είναι οι παίκτες, η κονσόλα και οι δυνατότητες που θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει μια έκδοση στο Switch. Λάβετε υπόψη ότι επειδή γνωρίζουμε πολύ λίγα για το Nintendo Switch, μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις που έχουν συζητηθεί σε ολόκληρη την κοινότητα και αυτό που παρουσιάστηκε στα διάφορα επίσημα έργα τέχνης και βίντεο που κυκλοφόρησε η Nintendo. Ας αρχίσουμε.

Σπίτι

Mojang / Microsoft / Nintendo

Όλοι γνωρίζουν το πλεονέκτημα του να παίζετε το Minecraft από το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σας σε μια κονσόλα. Βάζοντας πίσω στο αγαπημένο σας μέρος στο παιχνίδι με έναν ελεγκτή στο χέρι σας, η τηλεόραση διαθέτει τολμηρή με μπλοκ και ζωντανά χρώματα, και ο ήχος του παιχνιδιού που διαφεύγει από τα ηχεία. Με το Nintendo Switch, πολλοί νέοι τρόποι να βιώσουν τα βιντεοπαιχνίδια δίνονται στον παίκτη. Ο τρόπος που περιγράψαμε προηγουμένως είναι ένας από τους πολλούς. Όσον αφορά τις παραδοσιακές εκδόσεις της κονσόλας Minecraft , μπορούμε σίγουρα να υποθέσουμε ότι το playstyle των τυχερών παιχνιδιών (σαν να χρησιμοποιήθηκε ο διακόπτης Nintendo Switch σε μια κονσόλα στο σπίτι) θα έπαιζε κανονικά. Αυτό το στυλ παιχνιδιού θα μπορούσε ενδεχομένως να προσφέρει μια γνωστή κατανόηση σε οποιονδήποτε έχει απολαύσει τις κονσόλες εκδόσεις του παρελθόντος.

Κινητό Minecraft

Mojang / Microsoft

Για πρώτη φορά, εκτός από το Minecraft: Pocket Edition , οι παίκτες θα είναι σε θέση να φέρουν μαζί τους Minecraft εν κινήσει, δεδομένης της ιδέας ότι η Nintendo θα ήθελε να φέρει αυτό το παιχνίδι στην κονσόλα τους. Με τις δυνατότητες του Nintendo Switch από άποψη μεταφοράς, αυτό αλλάζει τα πάντα. Δεν χρειάζεται πλέον ένας παίκτης που χρειάζεται τηλέφωνο ή tablet για να παίζει το Minecraft έξω από τα σπίτια τους στις κονσόλες τους ή εκτός των υπολογιστών τους.

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο διακόπτης Nintendo, είτε πρόκειται να συνδεθεί στο σταθμό σύνδεσης είτε να κρατηθεί απευθείας στα χέρια σας έξω από το σπίτι σας, είναι μια κονσόλα πρώτα και κύρια. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν ένα tablet με κουμπιά αριστερά και δεξιά, η έκδοση του Minecraft που παίζετε (με την προϋπόθεση ότι θα βγει) δεν θα είναι η έκδοση Pocket Edition, λόγω του σχεδιασμού του υλικού ως κονσόλα έναντι κάτι iPad. Αυτό επιτρέπει καλύτερο gameplay, καθώς οι ενημερώσεις εμφανίζονται πολύ πιο γρήγορα για τις εκδόσεις κονσόλας και μετά τους αντίστοιχους του Pocket Edition.

Multiplayer Παντού

Nintendo

Ένα σημαντικό όφελος από το να παίζεις το Minecraft στο Nintendo Switch θα είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε multiplayer με φίλους άμεσα κοντά σου ή σε απευθείας σύνδεση σε διακομιστές . Παρόλο που δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για το αν η Nintendo θα παρέχει ή όχι υπηρεσία για πρόσβαση στο Διαδίκτυο όταν δεν είναι συνδεδεμένη με Wi-Fi, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι συσκευές Nintendo Switch θα μπορούν να αντιστοιχούν μεταξύ τους, όπως και το πώς Το Nintendo 3DS κάνει. Ακόμη και εν κινήσει, οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στην ίδια συσκευή χρησιμοποιώντας διάφορες ρυθμίσεις ελεγκτή. Προφανώς, για το συμφέρον να παίζουν πιο συγκεκριμένα ορισμένα παιχνίδια (και όχι με τους ελεγκτές Joy-Con), οι άλλοι ελεγκτές θα μπορούσαν ιδανικά να χρησιμοποιηθούν κατά την αναπαραγωγή του multiplayer απευθείας στην ίδια συσκευή.

Δυνατότητες οθόνης αφής

Τέιλορ Χάρις

Το Minecraft με διάφορες δυνατότητες οθόνης αφής θα είναι αρκετά η προσθήκη στο οπλοστάσιο του παιχνιδιού. Παρόλο που μπορεί να ήταν το περίεργο άλμα από την άποψη του Minecraft: Wii U Edition που έχει δύο οθόνες για να ανησυχείτε κάθε φορά, καθώς ο διακόπτης της Nintendo έχει μόνο μία οθόνη για να ανησυχεί κάθε φορά, οι δυνατότητες της οθόνης αφής είναι εξαιρετικά εφικτές. Παίζοντας στην τηλεόραση θα επιμείνει ότι δεν θα παίζετε με το 'tablet', επομένως, οι ευκαιρίες οθόνης αφής δεν θα χρησιμοποιηθούν ως tablet στην αποβάθρα του. Εάν παίζετε με το ταμπλέτα στο χέρι, οι δυνατότητες οθόνης αφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Αυτές οι ευκαιρίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη βιοτεχνία αντικειμένων, το χτύπημα mobs, μπλοκ διακοπής, και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή προσθήκη στο παιχνίδι, οι παίκτες πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά όταν απολαμβάνουν κινητό παιχνίδι για εύκολη πρόσβαση.

Η αγάπη της Microsoft

Nintendo

Ενώ οι πόλεμοι της κονσόλας είναι απολύτως κατανοητοί λόγω του branding και οι καταναλωτές πρέπει να επιλέξουν μια πλευρά εξαιτίας οικονομικών ευθυνών (όσον αφορά το να μην εξαπλωθούν χιλιάδες δολάρια για να κατέχουν κάθε κομμάτι εξοπλισμού τυχερού παιχνιδιού που μπορεί να φανταστεί), η Microsoft συνήθως είναι αρκετά ενήλικη για να καταλάβει ότι οι ανταγωνιστές μπορούν να κάνουν κάτι σωστό σε αυτόν τον κλάδο. Είναι πολύ σπάνιο να ακούμε οποιαδήποτε εταιρεία κάνει αναφορά στους αντιπάλους τους, ειδικά όταν αυτές οι εταιρείες είναι τόσο μεγάλες όσο η Microsoft, το Playstation και η Nintendo.

Παρόλο που η Microsoft και η Playstation βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, που είναι αναμφισβήτητα περισσότερα σπίτια από τις κονσόλες της Nintendo, είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι αυτές οι δύο εταιρείες μπορούν συχνά να κάνουν διαφορές, αλλά επαίνεσαν μεταξύ τους τις επιτυχίες, τις ιδέες και τα σχέδιά τους. Ο επικεφαλής του Xbox της Microsoft, Phil Spencer, το έχει κάνει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες.

Όχι μόνο ο Phil Spencer μοιράστηκε την αγάπη του για τη Minecraft που βρίσκεται στο Wii U και καλεί τη σχέση της Microsoft με τη Nintendo μεγάλη, αλλά ανέφερε επίσης την αγάπη του για το Nintendo Switch (και την εταιρεία) για "την ικανότητά τους να δηλώνουν ένα τολμηρό όραμα και να χτίσουν ένα προϊόν που προσφέρει αυτό το όραμα ".

Αυτά τα σχόλια μας κάνουν πολύ ενθουσιασμό να υποθέσουμε ότι ένα Minecraft: Nintendo Switch Edition θα μπορούσε τελικά να βγει με έννοιες του σχεδιασμού του υλικού που υλοποιήθηκε ως χαρακτηριστικά για το gameplay.

Συμπερασματικά

Ενώ πολύ λίγα σε αυτό το σύστημα είναι γνωστά, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι το Minecraft θα προστεθεί στη συλλογή τίτλων μας τους επόμενους μήνες, κατά προτίμηση γύρω από την αρχική έκδοση της κονσόλας. Αυτή η κίνηση θα ήταν πολύ ωφέλιμη από την άποψη των πωλήσεων για το Minecraft , αλλά και από την άποψη της δυνατότητας ανάπτυξης της κοινότητάς μας, κυρίως για όσους δεν έχουν παίξει το παιχνίδι και θα το δοκιμάσουν για πρώτη φορά. Με λίγο παραπάνω από πέντε μήνες για να περιμένουμε τη νέα κονσόλα μας, ο ενθουσιασμός μας μεγαλώνει κάθε λεπτό.