Πώς να καταχωρίσετε όλες τις διαθέσιμες εντολές στο Word

Το Microsoft Word περιλαμβάνει μια εξαντλητική λίστα όλων των εντολών

Ένα από τα μειονεκτήματα της ύπαρξης τόσων εντολών και επιλογών στο Microsoft Word είναι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να μάθουμε τι και πού είναι όλοι. Για να σας βοηθήσει, η Microsoft περιλαμβάνει μια μακροεντολή στο Word που εμφανίζει μια λίστα με όλες τις εντολές, τις τοποθεσίες τους και τα πλήκτρα συντόμευσης τους . Αν θέλετε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Word, ξεκινήστε εδώ.

Εμφάνιση μιας λίστας όλων των εντολών του Word

  1. Από τα Εργαλεία στη γραμμή μενού, επιλέξτε Μακροεντολή.
  2. Στο υπομενού, κάντε κλικ στην επιλογή Μακροεντολές.
  3. Στη μακροεντολή στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο στο επάνω μέρος της οθόνης, επιλέξτε τις εντολές του Word.
  4. Στο πλαίσιο Όνομα μακροεντολής , μετακινηθείτε για να βρείτε ListCommands και επιλέξτε το. Το μενού είναι αλφαβητικά.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση .
  6. Όταν εμφανιστεί το πλαίσιο εντολών λίστας , επιλέξτε τις τρέχουσες ρυθμίσεις μενού και πληκτρολογίου για μια συντομευμένη λίστα ή τις εντολές Όλες οι λέξεις για μια εξαντλητική λίστα.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να δημιουργήσετε τη λίστα.

Η λίστα των εντολών του Microsoft Word εμφανίζεται σε ένα νέο έγγραφο. Μπορείτε είτε να εκτυπώσετε το έγγραφο είτε να το αποθηκεύσετε στο δίσκο για μελλοντική αναφορά. Ο συντομευμένος κατάλογος περιλαμβάνει επτά σελίδες στο Office 365. η πλήρης λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη. Η λίστα περιλαμβάνει - αλλά δεν περιορίζεται σε - όλες τις συντομεύσεις πληκτρολογίου που λειτουργούν στο Microsoft Word.

Το Microsoft Word έχει παράσχει μια λίστα εντολών σε όλες τις εκδόσεις του Word που αρχίζουν με το Word 2003.