Ο εκτυπωτής MFC-J985DW XL της Brother λειτουργεί έξυπνος πολυλειτουργικός εκτυπωτής All-in-One

Μια απλή λύση στη δυσαρέσκεια των μελανιών σε εκτυπωτές χαμηλού όγκου

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Συμπέρασμα:

Νέα ιδέα, αδελφός: Βάλτε περισσότερο μελάνι στο κουτί και αυξήστε την τιμή. Σε κάθε περίπτωση, λειτουργεί. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το AIO αρκετά συχνά, θα παρέχει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος ανά σελίδα, ειδικά για μια μηχανή χαμηλού όγκου. διαφορετικά, λειτουργεί καλά για έναν εκτυπωτή χαμηλού όγκου.

Εισαγωγή

Ο αδελφός έλαβε το προϊόν INKvestment, που καλύφθηκε εν συντομία στην αναθεώρηση About.com του πολυλειτουργικού εκτυπωτή MFC-J5920DW της εταιρείας πριν από μερικούς μήνες, ένα βήμα παραπέρα, όχι μόνο με την παροχή μελάνης χαμηλού κόστους (ανά σελίδα) για την inkjet εκτυπωτές, αλλά και με τη ρίψη μια δέσμη των δοχείων μελάνης στο κουτί, και, φυσικά, την αύξηση της τιμής αγοράς.

Λαμβάνοντας υπαινιγμό από το EcoTank της Epson, στην περίπτωση του εκτυπωτή All-in-One Smart Printer MFC-J985DW της Brother, της μονάδας ελέγχου σήμερα, η Brother έχει συμπεριλάβει "2 χρόνια μελάνι" ή τρεις ομάδες τεσσάρων μεγάλων δεξαμενών μελάνης στο κουτί, για συνολικά 7.200 ασπρόμαυρες σελίδες ή 3.600 έγχρωμες σελίδες - ένας σημαντικός αριθμός εκτυπώσεων δεδομένων του μεγέθους αυτού του εκτυπωτή.

Το αν αυτό αρκεί για δύο χρόνια εξαρτάται από το πόσο εκτυπώνετε ή / και αντιγράφετε. Εάν εκτυπώνετε καθημερινά ένα μήνα 30 ημερών, θα πρέπει να λάβετε περίπου 10 μονόχρωμες σελίδες την ημέρα ή περίπου 300 ασπρόμαυρες σελίδες κάθε μήνα. οι αριθμοί των σελίδων χρώματος είναι περίπου το μισό πολύ περισσότερο από το μηνιαίο κύκλο εργασιών των 2500 σελίδων του AIO. (Αυτό είναι, φυσικά, ο αριθμός των σελίδων που υποστηρίζει ο Brother ότι μπορείτε να εκτυπώνετε κάθε μήνα χωρίς να φοβάται αδικαιολόγητα τον εκτυπωτή.) Αυτό μπορεί να φαίνεται συντηρητικό, αλλά όπως αναλύθηκε αργότερα, η Brother προσφέρει μια διετή εγγύηση σε αυτόν τον AIO ...

Όπως συμβαίνει και με τον εκτυπωτή AllForce ET-4550 EcoTank All-in-One της Epson, η Brother έχει λάβει έναν σχετικά χαμηλού κόστους εκτυπωτή, στην προκειμένη περίπτωση τον εκτυπωτή MFC-J985DW MFC-J985DW Smart-All-in-One, ρίχνονται με λίγο επιπλέον μελάνι και αυξάνουν την τιμή. Το ερώτημα είναι, είναι το αποτέλεσμα του προϊόντος "XL" που αξίζει τα επιπλέον $ 100 δολάρια (ή μήπως αξίζει να ξεκινήσει η έκδοση που δεν είναι XL);

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Σε 16,5 ίντσες απέναντι, ή από πλευρά σε πλάι, 13,4 ίντσες από το μέτωπο προς τα πίσω, 6,8 ίντσες υψηλό, και ζυγίζοντας ένα τόσο χαμηλό 18,3 κιλά, αυτό το AIO είναι ελαφρύ και συμπαγές. θα πρέπει να καθίσει και να συμπεριφέρεται όμορφα στο γραφείο σας δίπλα σας και μπορείτε να συνδεθείτε μέσω Ethernet, Wi-Fi ή να συνδεθείτε σε ένα μόνο υπολογιστή μέσω USB. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε από δύο από τα πιο δημοφιλή πρωτόκολλα peer-to-peer, Wi-Fi Direct και Near-Field Communication, o NFC .

Το πρώτο, το Wi-Fi Direct, επιτρέπει στο smartphone ή το tablet Android να συνδεθεί στον εκτυπωτή χωρίς να συνδέεται οποιαδήποτε συσκευή με ένα δίκτυο ή δρομολογητή. Από την άλλη πλευρά, το NFC είναι ένα πρωτότυπο touch-to-print που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε απλά αγγίζοντας τη συσκευή Android σε ένα hotspot στον εκτυπωτή, στην περίπτωση αυτή στα αριστερά του πίνακα ελέγχου. Ολόκληρος ο πίνακας ελέγχου περιλαμβάνεται σε οθόνη αφής 2,7 ιντσών.

Από εδώ ελέγχετε το νέφος και κάποιες άλλες δυνατότητες συνδεσιμότητας για κινητά , καθώς και τη σάρωση, την αντιγραφή, την αποστολή φαξ και άλλες δραστηριότητες χωρίς υπολογιστή ή περπάτημα .

Και τέλος, ένα πλεονέκτημα που έχει αυτός ο AIO πάνω από τα περισσότερα μοντέλα EcoTank είναι ότι το μοντέλο Brother συνοδεύεται από αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 φύλλων ή ADF για τη διατροφή εγγράφων πολλαπλών σελίδων στον σαρωτή. Δεν υποστηρίζει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για μη ενισχυμένη σάρωση διπλής όψης και ειλικρινά, αυτό είναι κάτι που έχετε το δικαίωμα να περιμένετε από έναν εκτυπωτή αξίας $ 300- (ή ακόμα και 200).

Απόδοση, Ποιότητα εκτύπωσης, Χειρισμός χαρτιού

Κανονικά, θα περίμενε κανείς ότι ένα μελάνι μελάνης $ 300 θα είναι γρήγορο, αλλά αυτό είναι ένα από τα συμβόλαια εδώ. Και πάλι, αυτό ένας εκτυπωτής χαμηλού όγκου? οι εκτυπωτές χαμηλού όγκου δεν είναι συνήθως γρήγοροι, αλλά τότε δεν είναι συνήθως πολύ ακριβοί. Σε κάθε περίπτωση, η Brother αξιολογεί αυτό σε 12 σελίδες ανά λεπτό ή ppm, για ασπρόμαυρες σελίδες και 10ppm για χρώμα. Αφού ρίξετε στη μορφοποίηση, τις εικόνες και τα γραφικά, όμως, τα πράγματα τείνουν να υποχωρούν, περίπου στο ένα τρίτο τόσο γρήγορα και για τους δύο τύπους παραγωγής.

Η ποιότητα εκτύπωσης είναι περίπου ο μέσος όρος για έναν εκτυπωτή Brother που είναι πιο ισχυρός στην έξοδο κειμένου και γραφικά επιχειρήσεων παρά στις φωτογραφίες, αλλά είναι γενικά καλός. Οι φωτογραφίες δεν είναι τόσο λαμπρές και λεπτομερείς όσο θα μπορούσατε να φέρετε από έναν εκτυπωτή βελτιστοποιημένο από τη φωτογραφία, όπως ίσως το Pixma MG6820 της Canon, αλλά είναι καλύτερα από αποδεκτό.

Ο σαρωτής, επίσης, έκανε αξιοπρεπή αντίγραφα και σαρώσεις, αν και έβρισκα τον εαυτό μου να ταιριάζει εικόνες με τους τόνους του δέρματος. Το λογισμικό σάρωσης και αναγνώρισης κειμένου λειτουργούσε άψογα χωρίς ένα σφάλμα σάρωσης ή μετατροπής.

Όσον αφορά το χειρισμό χαρτιού, το MFC-J895DW XL συνοδεύεται από δίσκο 100 φύλλων. μέσα στο οποίο θα βρείτε ένα ένθετο που περιέχει επιπλέον 20 φύλλα 4x6 ιντσών φωτογραφικού χαρτιού. Οι τυπωμένες σελίδες προσγειώνονται σε ένα μικρό δίσκο που τραβάει ακριβώς πάνω από το δίσκο εισόδου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη διαδρομή χαρτιού ή άλλες λειτουργίες κατά τη δοκιμή του εκτυπωτή.

Κόστος ανά σελίδα

Όπως συμβαίνει και με το EcoTank, το προϊόν INKvestment κάνει πιο έξυπνο το πιο εκτυπωμένο, φυσικά, για λόγους λογικής. Οι πραγματικές αποταμιεύσεις δεν μπαίνουν στην πραγματικότητα μέχρι να αρχίσετε να αντικαθιστάτε τις αρχικές δεξαμενές μελάνης στο κουτί (ή στην περίπτωση του μη-XL μοντέλου, των αρχικών 4 δεξαμενών). Από τη στιγμή που θα κλωτσήσουν, ωστόσο, το κόστος ανά σελίδα είναι αρκετά χαμηλό.

Για παράδειγμα, οι μαύρες δεξαμενές για αυτό το AIO πωλούν για λίγο κάτω από $ 25, και παραδίδουν 2.400 εκτυπώσεις μονόχρωμες σε κλάσμα κάτω από μία δεκάρα ανά σελίδα. Οι τρεις κασέτες χρώματος (κυανό, ματζέντα και κίτρινο) πωλούν για λίγο λιγότερο από $ 25 δολάρια το καθένα, και όταν συνδυάζονται με το μαύρο μελάνι, δίνουν ένα CPP 4,75 σεντ.

Αυτά είναι πραγματικά χαμηλά CPPs. Οι εκτυπωτές EcoTank της Epson προσφέρουν καλύτερες, αλλά όχι αρκετές για να κάνουν μεγάλη διαφορά σε έναν εκτυπωτή χαμηλού όγκου όπως αυτός.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Το τέλος

Η ανάληψη του μάρκετινγκ στο MFC-J985DW XL είναι ότι εάν εκτυπώσετε μερικές εκατοντάδες σελίδες μηνιαίως σε αυτό, η INKvestment θα σας εξοικονομήσει χρήματα τόσο στις ασπρόμαυρες όσο και στις έγχρωμες εκτυπώσεις. Περίοδος. Όπως αναφέρθηκε, ο ανταγωνιστής του EcoTank εκτυπώνει έγχρωμες σελίδες για πολλά φθηνότερα. εάν προβλέπετε πολλές εκτυπώσεις έγχρωμων χρωμάτων στο μέλλον σας, παρόλο που το προϊόν EcoTank είναι κάτι περισσότερο από μια ταλαιπωρία για την αντικατάσταση μελάνης, πρέπει πραγματικά να εξετάσετε αυτό το προϊόν.

Παρέχοντας σας ένα βολικό και φθηνό τρόπο για να ωθήσετε αυτό το AIO στα όριά του, ο αδερφός δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν του. Η εταιρεία αποδεικνύει περαιτέρω την πίστη της σε αυτόν τον εκτυπωτή παρέχοντας μια περιορισμένη εγγύηση δύο ετών. Συνεχίστε, εκτυπώστε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας - αλλά μην ξεχνάτε να μην υπερβείτε αυτό το μέγιστο μηνιαίο κύκλο εργασιών.

Ας το παραδεχτούμε, από τα τρία νέα προϊόντα μελάνης που παρέχονται εκεί έξω, το INKvestment του Brother είναι το πιο απλό, αλλά και το λιγότερο φανταστικό. Και δεν κάνει τίποτα για να μειώσει το αποτύπωμα αποβλήτων αυτού του εκτυπωτή - εξακολουθείτε να πετάτε πλαστικά δοχεία. Παρόλα αυτά, γενικά, το MFC-J985DW XL είναι ένας μικρός εκτυπωτής και ένας εξοικονόμηση χρημάτων - εάν χρησιμοποιείτε τον εκτυπωτή σας, δηλαδή.

Αγοράστε τον εκτυπωτή All-in-One MFC-J985DW XL της Brother στο Amazon