Κορυφαίοι ευρυζωνικοί δρομολογητές για οικιακές πύλες DSL ή καλωδιακό μόντεμ

Ο ευρυζωνικός δρομολογητής συνδυάζει τις λειτουργίες ενός DSL ή καλωδιακού μόντεμ, ενός διανομέα ή ενός διακόπτη και ενός τείχους προστασίας . Οι ευρυζωνικοί δρομολογητές επιχειρούν να συνδυάσουν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της οικιακής δικτύωσης σε ένα ολοκληρωμένο, εύχρηστο πακέτο. Διαφοροποιητές για οικιακές "gateways" περιλαμβάνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αξιοπιστία, κόστος, ταχύτητα και φήμη του πωλητή.

01 από 09

SMC 7004VBR Barricade ™

Rich Legg / E + / Getty Images

Αυτός ο ευρυζωνικός δρομολογητής τεσσάρων θυρών περιλαμβάνει ενσωματωμένο διακόπτη Ethernet διπλής ταχύτητας, διακομιστή εκτύπωσης και τείχος προστασίας NAT. Το 7004VBR περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη VPN tunneling καθώς και μια θύρα COM που υποστηρίζει την παραδοσιακή πρόσβαση dial-up (ή ISDN) μέσω modem (backup) ή αυτόματη επιλογή "failover". Τέλος, ο δρομολογητής αυτός είναι σε θέση να καταγράφει επιθέσεις "χάκερ". Η SMC προσφέρει μια περιορισμένη εγγύηση ζωής για το 7004VBR. Περισσότερο "

02 του 09

Netgear® RT314

Φωτογραφία από το Amazon

Ο δρομολογητής τεσσάρων θυρών του καλωδίου / DSL της Netgear περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες πύλης. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη για τις συνδέσεις Internet που βασίζονται στο PPPoE που προσφέρονται σήμερα από τους ISPs σήμερα. Το RT314 λειτουργεί με γρηγορότερο εξοπλισμό (συνεπώς προσφέρει καλύτερη απόδοση, παρά την ταχύτητα σύνδεσης) σε σχέση με πολλούς άλλους δρομολογητές αυτής της κατηγορίας. Η Netgear προσφέρει μια πενταετή εγγύηση για αυτό το προϊόν.

03 του 09

MultiTech RouteFinder ™ RF102S

Φωτογραφία από το Amazon

Αυτό το προϊόν RouteFinder είναι ένας δρομολογητής που διαθέτει δύο σειριακές θύρες RS-232 για εξωτερικές συνδέσεις μόντεμ. Περιέχει επίσης ενσωματωμένο διακόπτη Ethernet 10/100 4 θυρών. Το προϊόν αυτό υποστηρίζει τόσο τη μετάδοση VPN όσο και την προώθηση των θυρών. Εκείνοι που χρειάζονται ένα δρομολογητή αλλά δεν είναι έτοιμοι για ευρυζωνική σύνδεση μπορούν να εξετάσουν αυτή την επιλογή. Περισσότερο "

04 του 09

Asanté FriendlyNET FR1004

Φωτογραφία από το Amazon

Οι λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση ("gamers") που συνιστούν τον ευρυζωνικό δρομολογητή της Asante αναφέρουν τις δυνατότητες διαχείρισης της ταχύτητας και των λιμένων ως δύο καλοί λόγοι για να αγοράσουν το FR1004. Το Asante παρέχει επίσης εύχρηστο λογισμικό εγκατάστασης με αυτούς τους δρομολογητές. Οι δρομολογητές FriendlyNet μοιράζονται τα ίδια βασικά εσωτερικά με το SMC Barricade, αλλά οι ευρυζωνικοί δρομολογητές Asante υποστηρίζονται μόνο από περιορισμένη εγγύηση ενός έτους. Περισσότερο "

05 του 09

Linksys EtherFast® BEFRS41

Φωτογραφία από το Amazon

Διαθέσιμο από την 1η Ιανουαρίου 2000, το BEFSR41 έχει γίνει ο καλύτερος πωλητής και παραμένει ένας από τους λιγότερο δαπανηρούς ευρυζωνικούς δρομολογητές. Λογικά πλήρως εξοπλισμένο, οι δρομολογητές Linksys έχουν υποστεί αρκετές αναθεωρήσεις υλικολογισμικού με την πάροδο του χρόνου για να διορθώσουν προβλήματα αξιοπιστίας. Κάποιος θα περίμενε έναν δρομολογητή στην αγορά για αυτό το πολύ καιρό να είναι αρκετά σταθερό, αλλά οι ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα και οι ενημερώσεις υλικολογισμικού συνεχίζουν να στοιχειώνουν το BEFSR41. Περισσότερο "

06 του 09

2Wire ™ HomePortal 180

Φωτογραφία από το Amazon

Αυτό το προϊόν διατηρεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο λειτουργιών για ενσωμάτωση οικιακού δικτύου με βάση το Ethernet (RJ-45). Ξεπερνά περαιτέρω τις δυνατότητες άλλων δρομολογητών αυτής της κατηγορίας, προσφέροντας υποστήριξη δικτύου τόσο από το USB όσο και από το γραμμικό δίκτυο (RJ11). Άλλες πύλες σπίτι μπορούν να προσφέρουν αυτή τη λειτουργικότητα μέσω add-on "γέφυρα" προϊόντα, αλλά το 2Wire HomePortal 100 συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά σε μια ενιαία (μεγάλη) μονάδα.

07 του 09

US Robotics® USR8000

Το υλικό USR8000 παράγεται από τον ίδιο κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM) που κατασκευάζει τα εσωτερικά δρομολογητή SMC και Asante. Η US Robotics εισήγαγε πρόσφατα αυτό το χώρο των προϊόντων και αξίζει να εξεταστεί από την αρχή "προσπαθούμε σκληρότερα". Αναζητήστε κίνητρα τιμολόγησης και ποιότητα τεχνικής υποστήριξης κατά τη σύγκριση αυτού του ευρυζωνικού δρομολογητή με εναλλακτικές λύσεις. Περισσότερο "

08 από 09

D-Link DI804-HV

Αυτό το μοντέλο D-Link 4 θυρών υποστηρίζει εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN). Περιλαμβάνει επίσης την τυποποιημένη σειρά τείχους προστασίας και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το DI804-HV συνοδεύεται από περιορισμένη εγγύηση ενός έτους. Περισσότερο "

09 του 09

Nexland ISB SOHO

Το SOHO (Small Office / Home Office) του ISB (Internet Sharing Box) πρόσφερε έναν καλό συνολικό λόγο κόστους / απόδοσης σε αυτήν την κατηγορία δρομολογητών. Ο διακόπτης full-duplex με τέσσερις θύρες χειρίζεται περισσότερα από 8 Mbps, η υποστήριξη για διακομιστές PPPoE και Web / email / FTP εμφανίστηκε σταθερή και το δωρεάν καλώδιο CAT5 ήταν μια ωραία πρόσθετη ευκολία. Η Nexland παρέχει πενταετή εγγύηση για το SOHO ISB. Το Nexland αποκτήθηκε από τη Symantec, η οποία χειρίζεται τώρα την υπηρεσία / υποστήριξη της Nexland ISB. Περισσότερο "