Φέρτε ένα μεγάλο ραβδί: Satechi Bluetooth Smart Selfie Arm

Δύο μήνες μετά το χτύπημα των ερασιτέχνων τουριστών κατά τη διάρκεια της τελευταίας μου επίσκεψης στην Ιαπωνία, έχω το δεύτερο προϊόν μου για να επανεξετάσω. Είτε το κάρμα προσπαθεί να μου πει κάτι, είτε η μοίρα απλά δουλεύει τους μυστηριώδεις τρόπους. Εν ολίγοις, εδώ, κάνω δύο πράγματα και πάλι ότι συνήθως κάνω τη διασκέδαση να παίρνω εαυτούς σαν άντρας και να χρησιμοποιήσω ένα stick selfie για να το κάνω. Τέτοιο, υποθέτω, είναι το τίμημα της αυτοσεβασίας.

Και πάλι, δεν είμαι ξένος στα δελεαστικά μαστίγια των εαυτών. Εκτός από τους πολλούς τουρίστες που είδα να χτυπώ από αυτά τα αντικείμενα, είχα φίλους και συγγενείς μετά από τον ενθουσιασμό τους στα κοινωνικά μέσα μετά την απόκτηση ενός από αυτά τα αυτοκόλλητα. Θέλω να πω, μερικοί λαοί πραγματικά αγαπούν πραγματικά αυτά τα πράγματα. Εν πάση περιπτώσει, εάν είστε ένα τέτοιο πρόσωπο, αυτή η εντελώς αμερόληπτη και επαγγελματική αναθεώρηση είναι για σας. Hey, τίποτα που σταματά τους τύπους από το να παίρνουν shirties selfies μέσω καθρέφτες μπάνιο είναι ένα καλό πράγμα.

Αυτή τη φορά, δοκιμάζω το βραχίονα Satechi Bluetooth Smart Selfie. Όχι, δεν είναι αρκετά έξυπνο για να κάνει τις εξετάσεις σας για εσάς. Αλλά όπως το Yogi Bear, αυτό το εξάρτημα είναι πιο έξυπνο από το μέσο αυτοκόλλητο χάρη σε ένα βασικό χαρακτηριστικό: ενσωματωμένη σύνδεση Bluetooth. Αυτό απαλλάσσεται από ένα μεγάλο σημείο κολλήματος - η λέξη τόσο εντελώς επιδιωκόμενος - με την τυποποιημένη ράβδο σας αυτοεξυπηρέτησης. Αυτό θα ήταν η ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή χρονοδιακόπτη ή να αγοράσετε ένα ξεχωριστό τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε το κλείστρο όπως έχετε να κάνετε με το iStabilizer Monopod. Για τους φανατικούς αυτοκράτορες, μοιάζει με την εφεύρεση των φρένων μετά την εφεύρεση του τροχού.

Ο βραχίονας Satechi Selfie διαθέτει και άλλα δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με το μονόποδικο και το Shutter Remote combo του iStabilizer. Για το ένα, μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερα τηλέφωνα, όπως το Samsung Galaxy S3. Εν τω μεταξύ, το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο του είναι επίσης συμβατό με iOS και Android, σε αντίθεση με το περισσότερο iOS-κεντρικό Shutter Remote. Το Satechi λειτουργεί με μοντέλα iPhone 4, 5 και 6 καθώς και τα Samsung Galaxy S5 , S4, S3 και Σημείωση 2.

Χάρη σε ορισμένα πράγματα, το iStabilizer Monopod και Shutter Remote Combo μπορούν επίσης να κάνουν καλύτερα. Το iStabilizer Monopod έχει για παράδειγμα έναν καλύτερο μηχανισμό επέκτασης ράβδων. Δεδομένου ότι το Satechi δεν έχει τον ίδιο μηχανισμό κλειδώματος που έχει ο iStabilizer, ο μηχανισμός επέκτασης είναι πιο σκληρός για να συνεργαστεί. Η ασημένια εσωτερική ράβδος επίσης ξεχωρίζει αν εμφανιστεί ποτέ στη φωτογραφία σας. Εν τω μεταξύ, τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου δεν έχουν την επιλογή να ελέγχουν τη μουσική και την αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας. Περιορίζεται βασικά σε τέσσερα κουμπιά: ένα για την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση, ένα δευτερόλεπτο για αντιστοίχιση, ένα τρίτο για εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας iOS και Android και ένα τελευταίο κουμπί για την αποτύπωση της φωτογραφίας σας. Και πάλι, μερικοί θα έλεγαν ότι το να είσαι σε θέση να ελέγχεις τη μουσική σου και να σου καλέσεις το Siri δεν είναι πραγματικά απαραίτητες για μια συσκευή που αποσκοπεί στη λήψη selfies. Είναι λίγο πιο βολικό να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο, όμως, θα πρέπει ποτέ να αποφασίσετε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας σε κανονικό τρίποδο, χρησιμοποιώντας το εξάρτημα αυτοκόλλητης ταινίας αυτοκόλλητου.

Μιλώντας για τρίποδα, η θήκη smartphone της αυτοκόλλητης συσκευής έρχεται με δύο συνηθισμένες βίδες με τρίποδα που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας είτε οριζόντια είτε κάθετα. Το Satechi έρχεται επίσης με ένα σφαιρικό σύνδεσμο για την καλύτερη τοποθέτηση του τηλεφώνου σας για να έχετε τις γωνίες θέασης ακριβώς σωστές. Η πλήρης επέκταση είναι 3,1 πόδια. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 100 ώρες σε κατάσταση αναμονής και μπορείτε να την επαναφορτίσετε με την ίδια γενική πρίζα microUSB που χρησιμοποιείται από τηλέφωνα όπως το S3. Εύχομαι να έρχονται με οδηγίες για ανθρώπους που είναι λιγότερο τεχνικά διατεθειμένοι. Ως κάποιος που έχει συνδυάσει συσκευές βάσης, μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί η μηχανή χωρίς εγχειρίδιο, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο πράγμα για τη μαμά μου.

Όπως ένα άλλο προϊόν της Satechi που εξέτασα, το φορητό υγραντήρα USB, πρέπει να πω ότι ήμουν ευχάριστα έκπληκτος από το Bluetooth Smart Selfie Arm. Προσθέστε μια ετικέτα τιμής $ 40 και τα μεγέθη σας ωραία με το iStabilizer Monopod και το Shutter Remote combo επίσης. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι αυτή η αναθεώρηση έτρεξε, έχω δει αυτή τη συσκευή τώρα πωλούν για ακόμη φθηνότερα σε περίπου 25 δολάρια για την Amazon. Εν πάση περιπτώσει, εάν δεν έχετε απορίες σχετικά με τη λήψη των εαυτών σας με ένα ραβδί στο κοινό και θέλετε ένα που δεν απαιτεί την αγορά ενός ξεχωριστού απομακρυσμένου, το Satechi Bluetooth Smart Selfie Arm αξίζει να εξεταστεί.

Τελική βαθμολογία: 4 αστέρια από 5

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης. Για περισσότερα άρθρα σχετικά με τα φορητά αξεσουάρ, ελέγξτε το διανομέα iPhone και Tablets καθώς και την ενότητα Other Devices