Αρχική οθόνη βίντεο Kodak CFH-V15 Αναθεώρηση

Δεν είναι παράνοια όταν είναι πραγματικά έξω για να πάρει ya ».

Όλοι οι άλλοι στην άκρη, όμως, υπάρχουν αρκετοί βάσιμοι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε μια προσεγμένη όψη του εσωτερικού του σπιτιού σας όταν είστε έξω και περίπου. Ίσως είστε διακοπές και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι κάποιοι Beagle Boys wannabes δεν ξυπνούν το σπίτι σας. Ίσως θέλετε απλά να ελέγξετε το οικογενειακό σκυλί. Τότε υπάρχουν οι χρόνοι που θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας συμπεριφέρονται σαν καλά παιδιά.

Τα καλά νέα είναι ότι η έλευση της τεχνολογίας όπως οι συμπαγείς κάμερες, τα interwebs και τα smartphones έχουν κάνει τον έλεγχο του σπιτιού σας πολύ πιο εύκολο αυτές τις μέρες. Η ερώτηση, φυσικά, είναι τι φωτογραφική μηχανή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, δεδομένης της πληθώρας των επιλογών που είναι εκεί έξω.

Ένα γνωστό όνομα

Ένας από τους προμηθευτές φωτογραφικών μηχανών οικιακής ασφάλειας αυτές τις μέρες είναι στην πραγματικότητα ένα οικείο όνομα που κάποτε κυβερνούσε τον κόσμο της φωτογραφικής απεικόνισης - Kodak. Τρέφω ακόμα τη σκέψη όλων των χρημάτων που έπεσα στο φωτογραφικό χαρτί και το φωτογραφικό χαρτί Kodak ως έσπασε φοιτητής κατά τη διάρκεια των μαθημάτων φωτογραφίας και φωτορεπορτάζ μου. Αλλά τουλάχιστον θα μπορούσα να ξεφύγω με συχνά φοράει ένα μαύρο turtleneck. Τέλος πάντων, η Kodak κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία προσθήκη στη σειρά φιλικών προς τον καταναλωτή κάμερες ασφαλείας της, το Video Monitor Kodak CFH-V15.

Αθλητικό ένα βλέμμα που θα έκανε Darth Vader περήφανη, το Video Monitor διαθέτει ένα μαύρο, καμπάνα σχήματος σχεδιασμού που στεγάζει μια κινούμενη μπάλα κάμερα προς τα πάνω. Στο κάτω μέρος υπάρχει αφαιρούμενο κάλυμμα βάσης που φιλοξενεί τη θύρα για τον προσαρμογέα που περιλαμβάνεται. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να καλύψετε ξανά τον πυθμένα και να γεμίσετε την κάμερα στη θέση που θέλετε. Για τους ανθρώπους που θέλουν να τοποθετήσουν τη φωτογραφική μηχανή, έρχεται επίσης με ένα σύνολο βιδών και πλαστικών καλύμματα.

Εύκολος συγχρονισμός με iSecurity & # 43; App

Παρόλο που το Video Monitor δεν έρχεται με τη δική του οθόνη παρακολούθησης, όπως το SwannSecure WiFi HD Monitoring System , η φωτογραφική μηχανή Kodak συγχρονίζεται με την επιλογή iPhone, iPad ή Android και είναι πολύ πιο εύκολη στη ρύθμιση από την Swann. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή iSecurity +, πατήστε το κουμπί αντιστοίχισης, ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης μέσω της εφαρμογής για να συνδεθείτε με το δρομολογητή του σπιτιού σας και είστε καλοί. Μπορείτε επίσης να ονομάσετε την κάμερα, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν αποφασίσετε να πάρετε περισσότερα από ένα. Προσωπικά, σας συνιστώ να το ονομάσετε Sauron.

Η ποιότητα του βίντεο κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι καλή για μια οικιακή κάμερα ασφαλείας, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείτε τη ρύθμιση υψηλότερης ανάλυσης 1280x720 . Υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην καταγραφή σε πραγματικό χρόνο, ειδικά σε παλαιότερα smartphones, αλλά λειτουργεί συνολικά καλά. Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ή χαμηλής κατάστασης, η κάμερα μεταβαίνει αυτόματα σε ασπρόμαυρη όραση ασπρόμαυρης. Εξακολουθεί επίσης να λειτουργεί στο σκοτάδι, αν και η εικόνα γίνεται πιο κόκκινη.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Το CFH-V15 επωφελείται επίσης από πολλές πρόσθετες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής iSecurity +. Μεταφέροντας την οθόνη tablet ή smartphone, για παράδειγμα, ρυθμίζει την κατεύθυνση που βλέπει η κάμερα με σφαιρίδια, επιτρέποντάς σας να έχετε μια άποψη από διάφορες γωνίες. Μπορείτε ουσιαστικά να στρέψετε και να κλίσετε μέσα σε 350 μοίρες. Πατήστε το εικονίδιο του ηχείου και, εάν θέλετε, θα ακούσετε ήχο από την τοποθεσία της κάμερας.

Κρατήστε το εικονίδιο μικροφώνου και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα ως ηχείο για να μιλήσετε με κάποιον στο σπίτι, να κάνετε ήχους μωρών για το σκυλί σας ή ίσως να τρομάξετε τους εισβολείς μακριά. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε μια φωτογραφία μέσω της εφαρμογής και να αποκτήσετε αρκετό χώρο αποθήκευσης cloud για βίντεο αξίας 24 ωρών. Υπάρχει ακόμα ένας αισθητήρας κίνησης που μπορεί να ρυθμιστεί για να σας ειδοποιήσει τηλεφωνικά, καθώς και μια δυνατότητα επέκτασης beta για το δρομολογητή σας.

Το μειονέκτημα

Ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι σχεδιασμένο για υπαίθρια χρήση, αν και μπορείτε να το τοποθετήσετε δίπλα σε παράθυρο για εξωτερική θέα. Εάν προβάλλετε μέσω της κάμερας στο τηλέφωνό σας, η συνεδρία σας θα τερματιστεί αυτομάτως εάν ένα άλλο μέλος της οικογένειας συνδεθεί μέσω ενός διαφορετικού τηλεφώνου, αν και νομίζω ότι έχει νόημα, ώστε να μην καταλήγετε με την κάμερα ασφαλείας που ισοδυναμεί με dueling banjos.

Συνολικά, το Video Monitor Kodak CFH-V15 είναι ένας συμπαγής καλλιτέχνης με πολλά χαρακτηριστικά για μια κάμερα ασφαλείας 130 δολαρίων. Αν ψάχνετε για μια προαιρετική συσκευή οικιακής φωτογραφικής μηχανής που έχει πολλές δυνατότητες και είναι εύκολο στη χρήση, το CFH-V15 ταιριάζει με το λογαριασμό.

Βαθμολογία: 4.5 out of 5

Το Jason Hidalgo θέλει να μιλάει στο σκυλί του μέσω οικιακών φωτογραφικών μηχανών, όπως το Video Monitor Kodak CFH-V15. Μάρτυρες περισσότερων από την τρελότητά του μέσω του Twitter @ jasonhidalgo