Τα 8 καλύτερα ακουστικά Sennheiser που αγοράζουν το 2018

Πηγαίνετε με την εμπιστοσύνη επαγγελματιών μάρκας

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η Sennheiser δημιούργησε μια φήμη για τα κορυφαία ακουστικά και ηχεία για τους πιο απαιτητικούς audiophiles. Οι επαγγελματίες και οι λάτρεις της μουσικής συγχαρούν την Sennheiser για τη σαφήνεια του ήχου. Παρόλο που τα προϊόντα Sennheiser τείνουν να είναι ακριβότερα λόγω της υψηλής ποιότητας τους, μπορείτε ακόμα να βρείτε μερικές εξαιρετικές προσφορές. Ελέγξτε τη λίστα με τα κορυφαία ακουστικά Sennheiser για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα ακουστικά των ονείρων σας σε πιο λογική τιμή.

Το Sennheiser έχει εξαιρετικό ήχο κάτω από μια επιστήμη. Για παράδειγμα, τα ακουστικά Sennheiser HD 600 Open Back Professional περιλαμβάνουν ελαφρύ πηνίο φωνής αλουμινίου για μια γρήγορη απόκριση σε συνθήκες αστραπής και μαγνητικά σιδηρούχα νεοδυμίου για εξαιρετικά ευαίσθητη δυναμική έξοδο. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τα καλώδια με το αποσπώμενο καλώδιο από χαλκό ενισχυμένο με Kevlar σε αυτά τα ακουστικά. Ο κομψός σχεδιασμός αυτών των ακουστικών και το λεπτό μαύρο και γκρίζο φινίρισμα σημαίνουν ότι και οι δύο φαίνονται και ακούγονται εξαιρετικά. Με αυτά τα κομψά ακουστικά, μπορείτε να αισθανθείτε άνετα να τα φοράτε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, είτε βρίσκεστε στο στούντιο, στο μετακινούμενο ταξίδι σας, σε ένα καφέ ή απλά χαλαρώστε στο σπίτι σας.

Εάν δεν θα εγκατασταθείτε για λιγότερο από Sennheiser αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις δαπάνες σας, το ακουστικό παρακολούθησης HD 200 Professional θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Ο κλειστός σχεδιασμός γύρω από το αυτί σας βοηθά να αποκλείσετε τον έξω κόσμο, ενώ τα μαλακά μαξιλαράκια αυτιού και ο εργονομικός σχεδιασμός σας κρατούν άνετα. Παρά την φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή, αυτά τα ακουστικά έρχονται με ιδιόκτητους μεταγωγείς της Sennheiser για ασύγκριτη αναπαραγωγή στερεοφωνικού ήχου και μπάσα που ανακινείται από τα οστά. Σχεδιασμένο για παρακολούθηση, αυτά τα ακουστικά θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε το μείγμα σας, είτε παίζετε, γράφετε είτε απλώνετε πίσω στο σπίτι με τους αγαπημένους σας ήχους.

Γιατί να επιλέξετε ανοικτά ακουστικά όπως αυτά τα ακουστικά υπερφόρτωσης Sennheiser HD 598; Τα ανοιχτά ακουστικά άφησαν λίγο θόρυβο περιβάλλοντος για μια πιο φυσική εμπειρία ήχου. Αυτά τα ακουστικά ακουστικά ευχάριστα ταιριάζουν απόλυτα πάνω στα αυτιά, ώστε να μπορείτε να βάλετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και να χαλαρώσετε, ενώ είστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει γύρω σας. Χρησιμοποιήστε το συμπεριλαμβανόμενο αποσπώμενο καλώδιο τριών μέτρων για να αναπαράγετε μουσική μέσω αυτών των ευπροσάρμοστων ακουστικών με οποιαδήποτε από τις συσκευές σας, όπως τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές ή στερεοφωνικά συστήματα. Αυτά τα ακουστικά έρχονται επίσης με μια περιορισμένη εγγύηση δύο ετών, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς να ανησυχείτε.

Μεταβείτε χωρίς καλώδια με τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth Sennheiser HD1 Free. Με την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 4.2, αυτά τα ακουστικά στο αυτί προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου υψηλής ευκρίνειας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με όλες τις έξυπνες συσκευές συμβατές με Bluetooth. Κτυπήστε πίσω και χαλαρώστε χωρίς καλώδια στο δρόμο σας και απολαύστε τον ήχο που παράγεται από τους υψηλής ποιότητας μεταλλάκτες, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών μπάσων, της φωνητικής προβολής και της εκπληκτικής σαφήνειας.

Μην ανησυχείτε ποτέ για την έλλειψη σημαντικής κλήσης ή κειμένου - αυτά τα ακουστικά σας επιτρέπουν να συνδέσετε ταυτόχρονα δύο συσκευές, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική στον υπολογιστή σας ενώ παραμένετε συνδεδεμένοι στο τηλέφωνό σας. Ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο και το τηλεχειριστήριο τριών κουμπιών προσθέτουν επιπλέον άνεση. Μια πολυτελή δερμάτινη θήκη μεταφοράς περιλαμβάνεται στην αγορά.

Κρατήστε τη μουσική όλο το βράδυ με τα ακουστικά DJ Sennheiser HD 25 Professional DJ. Αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά και άνετα ακουστικά είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τον επαγγελματία αναβάτη του δίσκου. Τα ακουστικά HD 25 διαθέτουν περιστρεφόμενη κάψουλα για να σας δίνουν τη δυνατότητα να ακούτε ένα αυτί ενώ αποκλείετε το θόρυβο του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να κρατάτε το μυαλό σας στη μουσική σας ακόμα και σε πολύ δυνατά περιβάλλοντα όπως πάρτι ή φεστιβάλ. Αυτά τα εξαιρετικά ευαίσθητα ακουστικά είναι επίσης μεγάλα ακουστικά παρακολούθησης για cameramen με ελαφρύ πηνίο φωνής αλουμινίου. Το αποσπώμενο καλώδιο μονής όψης είναι ενισχυμένο για περισσότερη αντοχή, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για ζημιές, ανεξάρτητα από το σημείο όπου σας μεταφέρει η δουλειά σας.

Αν δεν θέλετε τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για την εμπειρία ακρόασης μουσικής, πηγαίνετε για τα ακουστικά Sennheiser HD 630VB. Συνδέστε τα σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή ήχου, κινητό τηλέφωνο ή tablet για να αποδίδετε τη βέλτιστη ισορροπία, τη σαφήνεια και τη δυναμική ακόμα και εν κινήσει. Ο σχεδιασμός κλειστού τύπου αποτρέπει τον θόρυβο του φόντου, οπότε τίποτα δεν σας αποσπά από τα αγαπημένα σας τραγούδια. Μια μοναδική δυνατότητα μεταβλητών μπάσων σας επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια τις χαμηλές συχνότητες, έτσι ώστε η μουσική σας ακούγεται ακριβώς όπως θέλετε. Αναδιπλούμενο και ελαφρύ, χάρη στα ανθεκτικά εξαρτήματα από αλουμίνιο, αυτά τα ακουστικά έχουν επίσης ένα καλώδιο μικροφώνου σε καλώδιο και τα χειριστήρια βρίσκονται στο χερούλι για να κάνουν ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Τα επαγγελματικά ακουστικά Sennheiser HD 650 Open-Back έχουν ισορροπημένο και διαφανή ήχο που παράγεται από ελαφρούς πηνίο φωνής αλουμινίου. Και το στυλ-συνειδητό θα λατρεύουν το κομψό τιτάνιο 650-ασημί φινίρισμα και ανοιχτό-πίσω σχεδιασμό. Δημιουργώντας τη δική σας μουσική; Τα ακουστικά Sennheiser HD 650 έχουν βελτιστοποιηθεί για εγγραφές υψηλής ανάλυσης. Το ειδικά σχεδιασμένο ακουστικό μετάξι εξασφαλίζει την απόσβεση ακριβείας σε ολόκληρη τη συχνότητα και οι μαγνήτες νεοδυμίου υψηλής ισχύος παρέχουν μέγιστη απόδοση.

Είσαι πολεμιστής δρόμου; Τα ακουστικά Sennheiser PXC 550 σχεδιάστηκαν μαζί σας κατά νου. Αυτά τα ασύρματα ακουστικά είναι κομψά, συμπαγή και πτυσσόμενα, αλλά παρέχουν την εξαιρετική ποιότητα ήχου που περιμένετε από τα προϊόντα της Sennheiser. Ιδιαίτερα χρήσιμα για τη δημόσια συγκοινωνία ή την πτήση, αυτά τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν χρήσιμη προσαρμοστική ακύρωση θορύβου και είναι εργονομικά σχεδιασμένα για μεγαλύτερη άνεση. Ρυθμίστε τα πάντα από τον θόρυβο του δρόμου σε αυτόν τον επιβάτη στο κάθισμα διαδρόμου και χαλαρώστε με την αγαπημένη σας μουσική, τα ακουστικά βιβλία ή τις σημειώσεις του συνεδρίου. Οι φωνητικές υποδείξεις, τα χειριστήρια αφής και οι λειτουργίες αυτόματης / απενεργοποιημένης τεχνολογίας καθιστούν αυτά τα ασύρματα ακουστικά ένα αεράκι για χρήση ακόμα και εν κινήσει.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .