Επαναπλήρωση κασετών μελανιού σε Costco, Walgreens και άλλα

Ανάλογα με το τι εκτυπώνετε, η επαναπλήρωση των κασετών ενδέχεται να είναι οικονομική

Σε ό, τι αφορά τους κατασκευαστές εκτυπωτών, το ζήτημα της επαναπλήρωσης των δεξαμενών μελάνης αντί να αγοράζουν νέες κάθε φορά που ένα φυσίγγιο τελειώνει, η πρακτική είναι ασυγχώρητη. Η διαμάχη, καθώς και μεγάλο μέρος της παραπληροφόρησης, συνεχίζονται εδώ και χρόνια.

Μακροπρόθεσμα, αφού προσδιορίσετε ότι το μελάνι δεν θα απενεργοποιήσει τον εκτυπωτή σας (το οποίο μπορεί από μόνο του να είναι μια διαδικασία επικίνδυνων δοκιμαστικών σφαλμάτων), πιθανώς εξαρτάται κυρίως από αυτό που εκτυπώνετε και από το ίδιο το μηχάνημα.

Ορισμένα (όχι όλα) καταστήματα Costco και Walgreens εξακολουθούν να ξαναγεμίζουν τις δεξαμενές μελάνης. Εντούτοις, σε μερικές περιπτώσεις, όπως το EcoTank της Epson, η Instant Ink της HP και η INKvestment της Brother, είναι στην πραγματικότητα φθηνότερες από τις λύσεις επαναπλήρωσης από τούβλα και κονίαμα χωρίς προβλήματα άρνησης εγγύησης ή ποιότητας.

Επαναπλήρωση κασετών μελανιού στα καταστήματα

Η Costco διαθέτει μια υπηρεσία ανανέωσης κασέτας inkjet που προσφέρει ανταλλακτικά κασετών inkjet από εκτυπωτές HP, Canon, Epson και Brother. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να αναζητήσετε μια θέση που προσφέρει ξαναγέμισμα και για να ελέγξετε αν ο εκτυπωτής ή η κασέτα σας υποστηρίζουν ένα ξαναγέμισμα Costco.

Το Walgreens προσφέρει μια παρόμοια υπηρεσία που περιλαμβάνει εκτυπωτές Okidata, Sharp και Xerox.

Η Costco εκτιμά ότι μπορείτε να ξαναγεμίζετε την ίδια κασέτα 5-10 φορές. Ανάλογα με τον τύπο της κασέτας inkjet, η επαναπλήρωση μπορεί να κοστίσει 7,99 δολάρια ή 9,99 δολάρια, πράγμα που αποτελεί σημαντική εξοικονόμηση από την αγορά νέου δοχείου .

Ορισμένοι εκτυπωτές μπορεί να υποδεικνύουν ότι η κασέτα δεν έχει γεμίσει εντελώς, αλλά αυτό, λέει ο Costco, οφείλεται στο γεγονός ότι μερικοί δείκτες μελάνης για εκτυπωτές δεν έγιναν με επαναπλήρωση (σε αντίθεση με αντικαταστάσεις).

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε κάθε κατάστημα Costco ή Walgreens. Αν δοκιμάσατε αυτήν την υπηρεσία επαναπλήρωσης, ενημερώστε μας πώς λειτουργούσε και αν το βρείτε πολύ καλό.