Έξι λόγοι για τους οποίους η Nintendo πρέπει να κυκλοφορήσει το μοιραίο πλαίσιο V

Παρακαλώ Nintendo, Μην αφήσετε άλλο παιχνίδι FF να μας περάσει από

UPDATE: Την 1η Απριλίου 2015, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Fatal Frame: Maiden of Black Water θα έρχεται στις ΗΠΑ. Θα κυκλοφορήσει ως τίτλος μόνο για το eShop (σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου είναι επίσης διαθέσιμος στο δίσκο) τον Οκτώβριο 22, 2015.

Υπάρχει ένα μικρό buzz σχετικά με την πιθανότητα ότι το Fatal Frame: Oracle του Sodden Raven (γνωστός και ως Fatal Frame V ) μπορεί να εξαχθεί. Η Nintendo, η οποία δημοσίευσε το παιχνίδι στην Ιαπωνία πέρυσι, δεν έκανε ανακοινώσεις σχετικά με άλλες χώρες, αλλά ο τρίτος σκηνοθέτης του Devil Tomonobu Itagaki, ο οποίος γνωρίζει τον διευθυντή του FFV Kikuchi Keisuke από τις ημέρες του στο Tecmo, πρόσφατα ενθουσίασε τους οπαδούς του Fatal Frame δηλώνοντας στο facebook ότι πιστεύει το παιχνίδι θα έρθει στον υπόλοιπο κόσμο, λέγοντας στους ανθρώπους να "διαβάζουν μεταξύ των γραμμών".

Θα συμβεί; Ποιός ξέρει? Ακολουθούν έξι λόγοι για τους οποίους η Nintendo θα πρέπει να συμβεί.

01 του 06

Το Wii U χρειάζεται παιχνίδια που εμφανίζουν το Gamepad

Nintendo

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Nintendo με το Wii U εξηγεί γιατί υπάρχει το gamepad. πολύ λίγα από τα παιχνίδια τους εκμεταλλεύτηκαν. Το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό που έδωσαν τελικά την θεατρική τους θεότητα Shigeru Miyamoto στο έργο της δημιουργίας παιχνιδιών που χρησιμοποιούν το gamepad για να διαψεύσουν την κοινή αντίληψη ότι είναι ένα άσκοπο τζάμι.

Το Fatal Frame V δεν είναι ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί το gamepad μόνο για να βοηθήσει την Nintendo έξω. Εάν η σειρά δεν υπήρχε, θα είχε δημιουργηθεί για το Wii U, του οποίου ο ελεγκτής κάνει μια τέλεια περιφερειακή κάμερα (και χρησιμοποιήθηκε ως τέτοια στο Game & Wario ). Σε ένα χρόνο, όταν η Nintendo είναι πρόθυμη να κάνει τη δήλωση, "το gamepad είναι ένας τρομερός ελεγκτής που επαναφέρει τα παιχνίδια", πώς μπορούν να μην θέλουν αυτό το παιχνίδι να ταξιδέψει στον κόσμο;

02 του 06

Θα μπορούσε να είναι μέρος ενός κυματοειδούς κύματος παιχνιδιών στο Wii U

Nintendo

Όταν το Wii U εισήχθη, η Nintendo το τοποθετούσε ως κάτι που θα απευθυνόταν στους βασικούς παίκτες που είχαν απορρίψει το Wii. Στη συνέχεια, εστιάζονταν αποκλειστικά σε casual, οικογενειακούς τίτλους. Για το 2015, το Wii U έχει το Xenosaga Chronicles X και το Devil's Third , συν δύο οικογενειακά φιλικά αλλά ελκυστικά παιχνίδια, ένα νέο Legend of Zelda και τον online παίκτη πολλαπλών παικτών Splatoon . Προσθέστε το FFV στο μείγμα και το Wii U θα έχει μια πολύ εντυπωσιακή σύνθεση αποκλειστικών για να προσελκύσει τους ενήλικες παίκτες. Στη χειρότερη περίπτωση, ακόμη και μια έκδοση 2016 FFV θα μπορούσε να συμβάλει στη διατήρηση κάποιου από τη βασική ορμή του 2015.

03 του 06

Το Wii U χρειάζεται φρίκη

Ubisoft

Το 2014 ήταν ένα μεγάλο έτος για παιχνίδια τρόμου. Εκτός αν, δηλαδή, ήσασταν στο Wii U, του οποίου η ολόκληρη βιβλιοθήκη της φρίκης είναι 3 παιχνίδια (μία ανά έτος). Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν Wii U τίτλοι φρίκης για το 2015. Nintendo, μην αφήσετε το πιο τρομακτικό πράγμα στο Wii U φέτος να είναι φαντάσματα στο Mario Party 10 ;

04 του 06

Είναι μια δημοφιλής σειρά

Nintendo

Εντάξει, δεν είναι Call of Duty , ή ακόμα και το Silent Hill , αλλά τα έχουν κάνει εδώ και χρόνια, έτσι είναι σαφές ότι υπάρχει μια βάση ανεμιστήρων. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι που πετάει με τη νύχτα κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ. Πόσες επιτυχημένες σειρές έχουν αποφευχθεί τόσο στις ΗΠΑ; Τι σκέφτεται η Nintendo;

05 του 06

Μια ταινία του Χόλιγουντ έρχεται

Ακούστε, μισώ τη λέξη "συνέργεια" όσο ο καθένας, αλλά ας το παραδεχτούμε, η αγάπη της εταιρείας να ενισχύσει τα προϊόντα με συναφή προϊόντα και η απελευθέρωση μιας ταινίας του Hollywood Fatal Frame είναι μια μεγάλη δικαιολογία για την απελευθέρωση ενός παιχνιδιού Fatal Frame . Και hey, συμπτωματικά, έχετε ένα παιχνίδι Fatal Frame που μπορείτε να απελευθερώσετε !

06 του 06

Η Nintendo οφείλει τους ανεμιστήρες των θανάσιμων αμερικανικών πλαισίων

Nintendo

Fatal Frame IV: Η μάσκα της σεληνιακής έκλειψης βγήκε μόνο για το Wii στην Ιαπωνία. Στη συνέχεια, το Fatal Frame: Deep Crimson Butterfly , μια νέα έκδοση του Fatal Frame II , βγήκε στην Ιαπωνία, την Ευρώπη και την Αυστραλία, αλλά όχι στις ΗΠΑ

Οι παίκτες έχουν περάσει για αυτά τα παιχνίδια εδώ και χρόνια. Έλα, Nintendo, αγοράσαμε το Wii U όταν όλοι οι άλλοι πήραν ένα PS4. να μας μεταχειριστείτε σωστά και να μας χαρίσετε ήδη το παιχνίδι!

Και ενώ είστε σε αυτό, απελευθερώστε τα δύο παιχνίδια Wii FF στην εικονική κονσόλα. Είναι το σωστό πράγμα.