Πώς να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική λειτουργία σε πρόγραμμα περιήγησης Dolphin για συσκευές iOS

01 από 02

Ανοίξτε την εφαρμογή Dolphin Browser

(Εικόνα © Scott Orgera).

Καθώς πλοηγείτε στο Web με το πρόγραμμα περιήγησης Dolphin για iOS, τα υπόλοιπα της περιόδου περιήγησής σας αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή σας για διάφορους σκοπούς. Αυτές περιλαμβάνουν τη γρηγορότερη φόρτωση των σελίδων κατά τις επόμενες επισκέψεις και τη δυνατότητα σύνδεσης σε έναν ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά τα διαπιστευτήριά σας. Εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα, η κατοχή αυτών των δυνητικά ευαίσθητων δεδομένων στο iPad, το iPhone ή το iPod touch θα μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους απορρήτου και ασφάλειας - ειδικά εάν η συσκευή σας καταλήγει σε λάθος χέρια.

Ένας τρόπος για να καταπολεμήσετε αυτούς τους εγγενείς κινδύνους είναι να περιηγηθείτε στον Ιστό σε Ιδιωτική λειτουργία όποτε θέλετε να αποφύγετε την αποθήκευση ορισμένων δεδομένων στη συσκευή σας Apple. Αυτό το σεμινάριο περιγράφει την ιδιωτική λειτουργία Dolphin Browser καθώς και τον τρόπο ενεργοποίησής του.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Dolphin Browser.

02 του 02

Ιδιωτική λειτουργία

(Εικόνα © Scott Orgera).

Επιλέξτε το κουμπί μενού, το οποίο αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές και περιστρέφεται στο παραπάνω παράδειγμα. Όταν εμφανιστούν τα εικονίδια υπομενού, επιλέξτε την ετικέτα Ιδιωτική λειτουργία .

Η ιδιωτική λειτουργία έχει ενεργοποιηθεί τώρα. Για να το επιβεβαιώσετε, επιλέξτε ξανά το κουμπί μενού και βεβαιωθείτε ότι το εικονίδιο Ιδιωτικής Λειτουργίας είναι πλέον πράσινο. Για να την απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή, απλά επιλέξτε το εικονίδιο Ιδιωτικής Λειτουργίας για δεύτερη φορά.

Κατά την περιήγηση σε ιδιωτική λειτουργία, ορισμένες τυπικές λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης Dolphin είναι απενεργοποιημένες. Πρώτα απ 'όλα, τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως ιστορικό περιήγησης, ιστορικό αναζήτησης, καταχωρήσεις φόρμας ιστού και αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης, δεν αποθηκεύονται. Επιπλέον, το ιστορικό περιήγησης και οι ανοιχτές καρτέλες δεν συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν το Dolphin Connect.

Τα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησης είναι απενεργοποιημένα σε ιδιωτική λειτουργία και πρέπει να ενεργοποιούνται χειροκίνητα αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε. Εάν έχετε επιλέξει να ανοίξετε εκ νέου τις παλαιές ενεργές καρτέλες κατά την εκκίνηση, αυτή η λειτουργία είναι επίσης απενεργοποιημένη σε ιδιωτική λειτουργία.

Τέλος, κάποια άλλα στοιχεία, όπως οι προτάσεις αναζήτησης λέξεων-κλειδιών, δεν είναι διαθέσιμα ενώ είναι ενεργή η ιδιωτική λειτουργία.