Οι 7 καλύτερες τηλεοράσεις εξωτερικού χώρου που θα αγοράσουν το 2018

Πάρτε την ψυχαγωγία σας έξω

Οι εξωτερικές τηλεοράσεις είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιαδήποτε αυλή. Ας το παραδεχτούμε: Μήπως έχεις κάτι καλύτερο από το barbecuing παρακολουθώντας ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στο 4K Ultra HD ή χαλαρωτικό ψήσιμο marshmallows στο τζάκι με το αγαπημένο σου κτύπημα στο παρασκήνιο; Συνήθως, τα ηλεκτρονικά και τα στοιχεία δεν αναμιγνύονται, αλλά οι εξωτερικές τηλεοράσεις γίνονται για να χειρίζονται τη φύση της μητέρας, με προστατευτικά περιβλήματα για βροχερές ημέρες και σαφείς φωτεινές ορατές οθόνες για ηλιόλουστες μέρες.

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε κάποιον; Παρακάτω είναι οι καλύτερες υπαίθριες τηλεοράσεις που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. Αυτά κυμαίνονται από προσιτά σημεία τιμών σε μεγάλες οθόνες που ξεπερνούν τον προϋπολογισμό και οι οποίες πρακτικά διπλασιάζουν την κινηματογραφική αίθουσα.

Η σειρά SunBrite TV - Verdana - κλάση 43 ιντσών παίρνει το κέικ ως την καλύτερη υπαίθρια τηλεόραση στη λίστα λόγω της μεγάλης οθόνης της, 4K HD Ultra ανάλυση και προσιτή τιμή. Το περίβλημα αλουμινίου το καθιστά ανθεκτικό για μόνιμη εγκατάσταση σε εξωτερικούς χώρους. Θα προστατεύεται από ακραίες θερμοκρασίες (τόσο χαμηλές όσο -24 μοίρες και έως και 104 βαθμούς Φαρενάιτ) και διάφοροι σκληροί καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, χιόνι, σκόνη και άλλα στοιχεία.

Η σειρά Sunbrite TV - Verdana - η κατηγορία 43 ιντσών διαθέτει οθόνη υψηλής φωτεινότητας με οπίσθιο φωτισμό LED που την καθιστά 30% πιο φωτεινή από τις εσωτερικές τηλεοράσεις. Αυτή η υπαίθρια τηλεόραση είναι ιδανική για περιοχές όπως αίθριο ή κιόσκι και είναι ιδανική για κάθε μπάρμπεκιου ή γιορτές που θα είχατε στην πίσω αυλή. Η πλάτη του είναι εξοπλισμένη με τέσσερις εισόδους HDMI και δύο USB, επιτρέποντας την ευχρηστία με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας

Για κάτω από 1.000 δολάρια, μπορείτε να αποκτήσετε τον εαυτό σας μια ποιοτική υπαίθρια τηλεόραση που δεν παραλείπει τα απαραίτητα για την προστασία. Η εξωτερική τηλεόραση Mirage Vision 32 "1080P Gold Legacy διαθέτει ένα σφραγισμένο εξωτερικό που έχει υποστεί επεξεργασία με υπεριώδη ακτινοβολία, είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και μπορεί να αντέξει τις θερμοκρασίες υπο-ψύξης και τις καυτές θερμότητες έως και 145 βαθμούς Φαρενάιτ.

Χτισμένο με ένα εξωτερικό που κρατάει σφάλματα, υγρασία και σκόνη, η εξωτερική τηλεόραση Mirage Vision 32 ιντσών 1080P Gold Legacy είναι η τέλεια εξωτερική τηλεόραση για όσους έχουν προϋπολογισμό. Η εξωτερική τηλεόραση είναι ικανή να απωθήσει τόσο τη βροχή όσο και το χιόνι, λόγω του σχεδιασμού που είναι ανθεκτικό στο νερό και τον καιρό. Το Mirage Vision έστειλε ακόμη μια επίστρωση στα εσωτερικά εξαρτήματα της τηλεόρασης για περαιτέρω προστασία, καθώς και οπίσθια εξαεριστήρια που επιτρέπουν τη διαφυγή της θερμότητας.

Οι φωτεινές ηλιόλουστες μέρες δεν ταιριάζουν με την τηλεόραση Skyvue OBX32000L λόγω του πίνακα εμφάνισής της με φωτεινότητα 1.000 nits. Ακόμα και σε άμεσο ηλιακό φως, αυτή η οθόνη της υπαίθριας τηλεόρασης μπορεί ακόμα να προβληθεί χωρίς προβλήματα ορατότητας.

Η τηλεόραση Skyvue OBX32000L έχει διαστάσεις 32 ίντσες και προσφέρει πλήρη οθόνη 1080 HD. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και κατασκευάζεται για βάρκες και πισίνες λόγω του ανθεκτικού στις καιρικές συνθήκες, εξωτερικού χώρου από αλουμίνιο που είναι επικαλυμμένο με σκόνη και χωρίς σκουριά. Η τηλεόραση διαθέτει συνδεσιμότητα USB, υψηλής ποιότητας ηχεία 20 watt και έρχεται σε εννέα διαφορετικές επιλογές χρωμάτων.

Η τηλεοπτική σειρά 4K της τηλεόρασης 75 ιντσών της SunBrite TV Pro είναι το είδος της υπαίθριας τηλεόρασης που αξίζει να κάνει το κατώφλι σας μια αίθουσα κινητής τηλεφωνίας. Εάν δεν έχετε καπάκι στον προϋπολογισμό και θέλετε να εκτοξεύσετε τους επισκέπτες σας με το να ζηλεύετε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα, μην περιμένετε εναλλακτική λύση.

Η τηλεοπτική σειρά 4K της τηλεόρασης 75 ιντσών SunBrite TV Pro προσφέρει 800 έννοιες φωτεινότητας και μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε στοιχεία που μπορεί να πετάξει η φύση χάρη στον αδιάβροχο και ανθεκτικό εξωτερικό σχεδιασμό της. Ο θερμικός έλεγχος θερμοκρασίας ροής μπορεί να χειριστεί θερμαίνει έως και 104 βαθμούς Φαρενάιτ και κρύο καιρό μέχρι -24 βαθμούς Φαρενάιτ. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 60 Hz για ομαλή κίνηση και περιλαμβάνει είσοδο VGA, 2x HDMI, 2C Component-In και ψηφιακή ομοαξονική με έξοδο ήχου 1/8 ιντσών, εάν θέλετε να συνδεθείτε με ένα σύστημα ήχου surround. Έρχεται επίσης με αδιάβροχο IR τηλεχειριστήριο.

Μια ισχυρή εξωτερική τηλεόραση όπως η SunBrite Pro Series DC-3211MTL-BL δεν χειρίζεται μόνο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες αφής, καθιστώντας εύκολη την περιήγηση σε πολλαπλά μέσα και κανάλια.

Η σειρά SunBrite Pro Series DC-3211MTL-BL έχει διαστάσεις 32 ιντσών, διαθέτει οθόνη LED Full HD 1080p και είναι κατασκευασμένη με 1.000 nits για εξαιρετικά φωτεινή διαύγεια (ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως). Διαθέτει μια διαδραστική οθόνη πολλαπλής αφής LG Innotek 10 σημείων PCAP με μια αντιθαμβωτική επιφάνεια που έχει ήδη προ-βαθμονομηθεί ώστε να ανταποκρίνεται στα δάχτυλά σας. Η τηλεόραση είναι κατασκευασμένη με μόνιμη εξωτερική εγκατάσταση, χάρη στο εξωτερικό περίβλημα από αλουμίνιο που προστατεύει από βροχή, χιόνι, σκόνη και άλλα στοιχεία.

Το SkyVue NXG DS-700 είναι μια υπαίθρια τηλεόραση που κάνει την ροή και τη συνδεσιμότητα Wi-Fi μια αύρα. Εκτός από την αντοχή στις καιρικές συνθήκες, αυτή η υπαίθρια τηλεόραση είναι ιδανική για όποιον θέλει ένα εύκολο και άμεσο set up που μπορεί να συνδεθεί με δημοφιλείς υπηρεσίες streaming όπως Netflix, Hulu, HBO Go και πολλά άλλα.

Το SkyVue NXG DS-700 είναι μια εξωτερική τηλεόραση LED 80 ιντσών με οθόνη 1080 HD. Έρχεται με ένα προαιρετικό ενσωματωμένο σύστημα Roku, το οποίο εκκινεί μια διεπαφή χρήστη που επιτρέπει πολλαπλές επιλογές καναλιών συνεχούς ροής με εντολή σας. Η υψηλή φωτεινή οθόνη των 700 nits της επιτρέπει να αντέχει τόσο στον ήλιο και την αντανάκλαση και μπορεί να χειριστεί θερμοκρασίες από -24 βαθμούς Φαρενάιτ έως 122 βαθμούς Φαρενάιτ. Έρχεται σε εννέα χρώματα.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για μια ποιοτική υπαίθρια τηλεόραση με ανάλυση 4K HD. Το SunBrite SB-4374UHD-BL προσφέρει μια προσιτή εξωτερική αδιάβροχη τηλεόραση που φωτίζεται με φωτισμό έως και 30% σε σύγκριση με εσωτερικές τηλεοράσεις. Η εξωτερική τηλεόραση 43 ιντσών είναι ιδανική για πλήρως σκιασμένους εξωτερικούς χώρους καθιστικού. Είναι χτισμένο με περίβλημα αλουμινίου που προστατεύει από βροχή, χιόνι και ακραίες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -24 βαθμούς Φαρενάιτ έως 104 βαθμούς Φαρενάιτ. Η εξωτερική τηλεόραση περιλαμβάνει υποστήριξη συνδεσιμότητας με τέσσερις εισόδους HDMI και δύο εισόδους USB. Έρχεται επίσης με αδιάβροχο τηλεχειριστήριο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .