Τι είναι η Pheed;

Το Teen Driven Social Network που ίσως δεν γνωρίζετε

Όταν πρόκειται για την κοινωνική δικτύωση, οι έφηβοι ξέρουν πάντα τι είναι ζεστό. Θυμάμαι ότι ήρθα στο Facebook όταν ήμουν 19, και τώρα σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο!

Οι σημερινοί έφηβοι και οι νέοι ενήλικες έχουν κάνει το ίδιο και για κοινωνικά δίκτυα όπως το Tumblr, το Instagram και ακόμη και το Snapchat - τα οποία όλα είναι παράλογα δημοφιλή σε μια μεγάλη ποικιλία χρηστών σήμερα. Αλλά θα μπορούσε ο Pheed να ανατινάξει με τον ίδιο τρόπο;

Το κοινωνικό δίκτυο γνώρισε μια επιτυχημένη επιτυχία το 2013 μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του. Web savvy έφηβοι προώθησε την εφαρμογή Pheed στην κορυφή των διαγραμμάτων στο iTunes App Store στο νούμερο ένα, κατάταξη ακόμη και πάνω από το Facebook και το Twitter .

Ωστόσο, ο Pheed δεν τήρησε τη δυναμική του από τότε, υποδηλώνοντας ότι τα 15 λεπτά της φήμης του θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει. Παρ 'όλα αυτά, το κοινωνικό δίκτυο παραμένει γύρω από σήμερα, αν και οι εφαρμογές του για κινητά δεν έχουν ενημερωθεί από τις αρχές του 2014. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι η Pheed αποκτήθηκε από άλλη εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2014.

Σύμφωνα με την TechCrunch, η Mobil (η εταιρεία που απέκτησε την Pheed) δηλώνει ότι σχεδιάζει να επενδύσει 10 εκατομμύρια δολάρια για να την αναβαθμίσει διατηρώντας ταυτόχρονα ως ξεχωριστή υπηρεσία - παρόμοια με το πώς το Facebook κρατά το Instagram ξεχωριστό.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό ποιο είναι το απόθεμα για το μέλλον του Pheed, αλλά αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, εδώ είναι μια σύντομη εισαγωγή για το πώς λειτουργεί.

Τι σας αρέσει να χρησιμοποιείτε Pheed

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το περιγράψετε διαφορετικά από το να το ονομάσετε ένα μείγμα από όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα που είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη χρήση, οπότε αν χρησιμοποιείτε τακτικά το Twitter και το Facebook και το Tumblr και το Instagram , τότε θα καταλάβετε. Είναι ένα μέρος για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο όπως φωτογραφίες, ηχητικά κομμάτια, κείμενο, βίντεο ή εκπομπές, ώστε να εμφανίζονται σε συνεχή ροή στους ακόλουθους.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους προφίλ, τα οποία εμφανίζουν όλη τη δραστηριότητα που δημοσιεύουν, συν ένα βασικό feed που εμφανίζει όλη τη δραστηριότητα από τους χρήστες που ακολουθούν. Θα έλεγα ότι λειτουργεί σχεδόν ταυτόσημα με το Tumblr, εκτός από το Pheed έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό φίλτρου που δεν έχει ο Tumblr.

Στην κορυφή της κύριας τροφοδοσίας σας, μπορείτε να επιλέξετε εικονίδια για να εμφανίσετε τη δραστηριότητα που αναρτήθηκε μόνο για φωτογραφίες ή απλά για βίντεο ή απλά για κείμενο κ.ο.κ. Φιλτράρισμα δραστηριότητα ανάλογα με τον τύπο περιεχομένου είναι στην πραγματικότητα μια πολύ ωραία επαφή που Tumblr θα ήταν πραγματικά έξυπνο να εφαρμόσει επίσης.

Το Pheed σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έσοδα από το περιεχόμενο που δημοσιεύετε

Πάρτε αυτό: Η Pheed σας επιτρέπει πραγματικά να προστατεύετε τα πνευματικά δικαιώματα κάθε κοινόχρηστο περιεχόμενο (αν θέλετε να προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα) και θα σας επιτρέψει να χρεώσετε μια τιμή οποιουδήποτε ποσού από $ 1.99 έως $ 34.99 ανά προβολή ή $ 1.99 έως $ 34.99 το μήνα. Τα χρήματα που κερδίσατε είναι 50/50 με Pheed.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για να μαρκάρετε το περιεχόμενό σας με ένα υδατογράφημα. Νόστιμο, σωστά;

Τι ορίζει το Pheed εκτός από όλα τα άλλα κοινωνικά δίκτυα;

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Pheed, το νέο κοινωνικό δίκτυο υποτίθεται ότι είναι "ένας νέος τρόπος να εκφραστείτε". Αυτό δεν λέει ακριβώς τίποτα για το πόσο διαφορετικό είναι, αλλά για ένα κοινωνικό δίκτυο all-in-one που προσφέρει όλα η λειτουργικότητα σχεδόν όλων των σημαντικών κοινωνικών δικτύων που είναι δημοφιλή αυτή τη στιγμή, έχει πολλές δυνατότητες.

Ο Pheed τροφοδοτείται προφανώς κυρίως από έφηβους και διασημότητες που ενδιαφέρονται να προωθήσουν, να παρακολουθήσουν ή να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο των celeb . Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, θεωρήθηκε ότι ο Pheed θα μπορούσε να μετατραπεί σε νούμερο ένα online, όπου οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε τροφοδοσίες διασημοτήτων για ένα premium για να αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλότερη ποιότητα, πρέπει να έχουν πράγματα όπως νέα μουσικά κομμάτια, blogs και πολλά άλλα.

Ξεκινώντας με την Pheed

Μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό Pheed μέσω Facebook, Twitter ή με τακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τουλάχιστον τρεις χρήστες για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Οι αναρτήσεις των χρηστών θα εμφανίζονται στην κύρια ροή σας στην αρχική σελίδα, όταν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pheed μέσω του ιστού ή να κάνετε λήψη της εφαρμογής για τη συσκευή σας iOS από το iTunes App Store ή από το Google Play. Είναι δωρεάν και έχει ένα πολύ έξυπνο περιβάλλον χρήστη παρόμοιο με το Instagram ή το Tumblr.

Επόμενη συνιστώμενη ανάγνωση: Top 15 ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης που πρέπει να χρησιμοποιείτε