Τα 20 Funniest Memes του 2018

Το 2017 ήταν ένα έτος πανό για τα μιμίδια, με τους κλασικούς όπως το αποσπασμένο φίλο, το αλάτι bae, και με μετρητά έξω από την είσοδο στο memetic lexicon.

Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια σκληρή ενέργεια που πρέπει να ακολουθηθεί, αλλά το 2018 προχώρησε πρόωρα, καθώς τα παλαιότερα μιμίδια, όπως το Ugandan Knuckles και τα ατμού ζαμπόν, ξαφνικά έσπρωξαν πίσω στη δημόσια συνείδηση ​​και τα κοινωνικά μέσα μαζεύτηκαν σε νέα αστεία, όπως η έννοια των προσωπικών Πράκτορες του FBI.

Ακολουθεί ο κατάλογος των κορυφαίων 20 πιο αστείων μιμνών του 2018, συμπεριλαμβανομένης σύντομης ανάλυσης καθενός και συνδέσεων με τα πρωτότυπα για πρόσθετο πλαίσιο και γέλια.

Πρόκληση παλιρροιακού προβλήματος

Στιγμιότυπο οθόνης: Η κορυφή

Από πού προέρχεται;
Ενώ οι φήμες για τους ανθρώπους που τρώνε τα Tide Pods είναι σχεδόν τόσο παλιές όσο το πραγματικό προϊόν, και το κρεμμύδι έγραψε ακόμη ένα άρθρο για το 2015, το Tide Pod Challenge δεν έφτασε μέχρι το 2018. Ξεκίνησε ως ένα αστείο στο YouTube, είναι λίγο πολύ σοβαρό.

Τι κάνει αστείο;
Τα λοβό απορρυπαντικών πλυντηρίων μοιάζουν πολύ με καραμέλες και η ιδέα ενός ανθρώπου που προσπαθεί να τα φάει είναι αστεία για πολλούς ανθρώπους. Δυστυχώς, το αστείο πήγε πάρα πολύ μακριά, και οι άνθρωποι πραγματικά άρρωσταν από το φαγητό τους.

Αυτό οδήγησε τον Rob Gronkowski να πρωταγωνιστεί σε ανακοίνωση δημόσιας υπηρεσίας (PSA) ότι δεν τρώει λοβό ρούχων, η οποία μετατράπηκε σε μιμίδιο. Περισσότερο "

Παντελόνια του Kylo Ren (Ben Swolo)

Στιγμιότυπο οθόνης: Imgur

Από πού προέρχεται;
Η γένεση αυτού του μωρού ήρθε με την απελευθέρωση των Star Wars: The Last Jedi στα τέλη του 2017. Μέχρι τις αρχές του 2018, οι άνθρωποι άρχισαν να παρατηρούν πόσο περίεργο Kylo Ren κοίταξε με τα πεζοπόλια του, και ο Ben Swolo έγινε μιμ.

Τι κάνει αστείο;
Ο Shirtless Kylo Ren μοιάζει γελοίο στα παντελόνια του με μεγάλη μέση. Η εικόνα είναι αστεία από μόνη της, αλλά το μίμη το συνδυάζει με άλλες αστείες εικόνες και τοποθετεί το Ren σε διασκεδαστικά πλαίσια. Περισσότερο "

Ουγκάντα ​​Knuckles (ξέρεις Da Wae)

Στιγμιότυπο οθόνης: memeburn.com

Από πού προέρχεται;
Το Ungandan Knuckles είναι ένα mashup που μπορεί να ανιχνευθεί πίσω σε μερικές διαφορετικές πηγές. Ο σχεδιασμός του χαρακτήρα προέρχεται από μια παραμορφωμένη έκδοση του Sonic χαρακτήρα Knuckles που σχεδιάστηκε από έναν δημιουργό του YouTube που ονομάζεται Gregzilla

Ο χαρακτήρας μετατράπηκε αργότερα σε ένα 3D μοντέλο για χρήση στη συνομιλία VR του παιχνιδιού. Οι παίκτες που χρησιμοποιούν το μοντέλο θα επαναλάμβαναν συχνά γραμμές εμπνευσμένες από την ταινία της Ουγκάντας, που σκότωσε τον καπετάν Αλεξ .

Τι κάνει αστείο;
Η μίμη αρχικά κέρδισε έλξη λόγω του παραλογισμού των δεκάδων μικρών αβατάρ Ugandan Knuckles που τρέχουν γύρω από το VR Chat ζητώντας από άλλους παίκτες αν γνωρίζουν τον τρόπο.

Οι τελευταίες μορφές των μιμών, ίσως, ήρθαν όταν ο επίσημος λογαριασμός του Sonic Twitter tweeted μια ουγκαντάζικη έκδοση Knuckles με θέμα το επεκτεινόμενο μνήμη του εγκεφάλου. Περισσότερο "

Εκτός Ράμπες

Στιγμιότυπο οθόνης: Imgur

Από πού προέρχεται;
Οι ρίζες αυτού του μωρού τεντώνονται μέχρι το 2013, όταν φορτώθηκε στο YouTube ένα βίντεο ενός αυτοκινήτου με επικίνδυνα σκάνδαλα σε μια ράμπα.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης από αυτό το βίντεο συνδυάστηκε με μια πινακίδα ράμπας πολύ αργά το 2017 και γεννήθηκε το μίμ. Λόγω του κειμένου στο σημείο, είναι επίσης γνωστό ως Αριστερό Έξοδος 12.

Τι κάνει αστείο;
Αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός εκμεταλλεύσιμου προτύπου μιμ. Το κείμενο στο σημάδι off ramp συνήθως αντικαθίσταται και το κείμενο ή η εικόνα επικαλύπτεται στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου.

Το χιούμορ στο μίμο προέρχεται από την πρόταση ότι το αυτοκίνητο ξαφνικά και επικίνδυνα ανεβαίνει προς έναν άσχημο προορισμό.

Για παράδειγμα, μια εκδοχή έχει τον αυτοκινητόδρομο που αντιπροσωπεύει τη χρήση παγίδων παλίρροιας για να καθαρίσει το πλυντήριο, ενώ η έξοδος αντιπροσωπεύει την τροφοδοσία παγίδων παλίρροιας, αναφορικά με την μνήμη Tide Pod Challenge. Περισσότερο "

Ο Λάτρης είναι μια απόλυτη μονάδα

Στιγμιότυπο οθόνης: melmagazine.com

Από πού προέρχεται;
Αυτό το μιμίδιο βασίζεται σε ένα tweet από τα τέλη του 2017 όπου μια εικόνα ενός υπέρβαρου ανθρώπου σε ένα κοστούμι φέρει τον τίτλο "με δέος του μεγέθους αυτού του παιδιού. Στις αρχές του 2018, οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν παραλλαγές σε αυτό το απόσπασμα σε εικόνες υπότιτλων άλλων μεγάλων αντικειμένων και ανθρώπων.

Τι κάνει αστείο;
Η λεζάντα, αν ληφθεί κυριολεκτικά, υποδηλώνει ότι το θέμα είναι ένα εντυπωσιακό φυσικό δείγμα. Στην αρχική περίπτωση του μιμίου, ο άνθρωπος στην εικόνα ήταν υπέρβαρος βρετανός ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Μεταγενέστερα παραδείγματα της μνήμης έχουν συμπεριλάβει άλλους ανθρώπους και αντικείμενα που δεν περιγράφονται καλά από τη λεζάντα. Περισσότερο "

Ο πράκτοράς μου του FBI

Στιγμιότυπο οθόνης: onehallyhu.com

Από πού προέρχεται;
Αυτό το μωρό αντλεί από μια παρανοία σχετικά με τη δυνατότητα της κυβέρνησης να κατασκοπεύει τους ανθρώπους μέσω των webcams τους. Η ιδέα της κυβέρνησης που κατασκοπεύει τις κάμερες είναι περίπου για λίγο, αλλά η ιδέα του κάθε πολίτη που παρακολουθείταν ανά πάσα στιγμή από τον δικό του πράκτορα του FBI απογειώθηκε στις αρχές του 2018.

Τι κάνει αστείο;
Η ιδέα ότι κάποιος σας κατασκοπεύει μέσω της κάμερας σας είναι ανησυχητικός, αλλά οι άνθρωποι το έχουν γυρίσει στο κεφάλι του κάνοντας ένα αστείο από αυτό. Οι άνθρωποι θα λένε φανταστικές ιστορίες για το πώς ο προσωπικός πράκτορας του FBI αποκάλυψε τυχαία ότι κατασκοπευόταν, έσωζε τη ζωή τους ή τους επευφημούσε όταν ήταν καταθλιπτικοί. Περισσότερο "

Γυμναστήριο Kardashian

Στιγμιότυπο οθόνης: wmagazine.com

Από πού προέρχεται;
Κάποιος επεξεργάστηκε μια φωτογραφία του Kim Kardashian για να κάνει την εμφάνισή της να είναι εξαιρετικά μυϊκή, και άλλοι άνθρωποι πήραν αυτή την εικόνα και την υπογράμμισαν με χιουμοριστικό κείμενο. Αυτό οδήγησε σε παρόμοιες τροποποιήσεις φωτογραφιών άλλων μελών της οικογένειας του Kardashian.

Τι κάνει αστείο;
Οι επεξεργασμένες εικόνες είναι αστείες από μόνα τους, αλλά το κείμενο που προσθέτουν οι άνθρωποι τους κάνει πιο αστείο. Η λέξη για το όνομα Kardashian είναι επίσης μια πηγή χιούμορ για μερικούς ανθρώπους. Περισσότερο "

Αλλάζω γνώμη

Στιγμιότυπο οθόνης: knowyourmeme.com

Από πού προέρχεται;
Η προέλευση αυτού του meme είναι μια σειρά από βίντεο του YouTube που δημιουργήθηκαν από τον Ben Crowder. Κάποιος έλαβε ένα στιγμιότυπο οθόνης από ένα από τα βίντεό του, όπου δημιούργησε ένα τραπέζι σε μια πανεπιστημιούπολη και ζήτησε από τους ανθρώπους να αλλάξουν γνώμη και να αφαιρέσει το κείμενο από το σύμβολό του. Αυτό δημιούργησε ένα εκμεταλλεύσιμο πρότυπο εικόνας, το οποίο οι άνθρωποι αλλάζουν με χιουμοριστικό κείμενο.

Τι κάνει αστείο;
Τα περισσότερα παραδείγματα αυτού του μιμούνται ζητούν να αλλάξουν το μυαλό του Crowder για τα γελοία πράγματα. Μερικοί επίσης αντικαθιστούν τον Crowder, ή απλώς το πρόσωπό του, με κάποιον άλλο. Περισσότερο "

Έτοιμος παίκτης ένα αφίσα

Στιγμιότυπο οθόνης: Η καθημερινή κουκίδα

Από πού προέρχεται;
Αυτό το μωρό βασίζεται σε αφίσες για την ταινία Ready Player One . Όταν βγήκε η πρώτη αφίσα, οι άνθρωποι παρατήρησαν ότι ένα από τα πόδια του χαρακτήρα ήταν απίθανα μακρύ, γι 'αυτό έκαναν χιουμοριστικές εκδόσεις. Άλλες αφίσες για την ταινία υποβλήθηκαν σε παρόμοια αστεία θεραπεία.

Τι κάνει αστείο;
Αυτό το μνημόσυνο βασίζεται σε οπτικά gags. Για παράδειγμα, οι τρεις εκδοχές που εμφανίζονται εδώ περιλαμβάνουν την αρχική αφίσα, μια έκδοση όπου το πόδι είναι σταθερό, αλλά ένα από τα χέρια του είναι επιμηκυμένο και ένα από τα οποία έχει εξαιρετικά μακρύ κορμό. Περισσότερο "

Εφαρμογή Google Selfie

Στιγμιότυπο οθόνης: Mashable

Από πού προέρχεται;
Αυτή η μνήμη βασίζεται στην εφαρμογή Google Arts and Culture που κυκλοφόρησε το 2016. Στα τέλη του 2017, η Google πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στο χρήστη να βγάζει ένα αυτοκόλλητο και να βρει έργα τέχνης που μοιάζουν με αυτά.

Τι κάνει αστείο;
Πολλά από τα αποτελέσματα που επέστρεψε η εφαρμογή είναι ξεκαρδιστικά. Μερικοί από αυτούς είναι εξαιρετικά κακοί αγώνες και άλλοι επιστρέφουν τέχνη των μωρών, των τμημάτων του σώματος ή απλώς μη ρεαλιστικών μορφών τέχνης. Η ιδέα ότι οι άνθρωποι μοιάζουν με αυτά τα έργα τέχνης, ανεξάρτητα από το αν πραγματικά κάνουν ή όχι, είναι αστείο. Περισσότερο "

Φίλοι 2018 Γραμμές πλοήγησης

Στιγμιότυπο οθόνης: brit.co

Από πού προέρχεται;
Αυτή η μνήμη ξεκίνησε όταν ο επίσημος λογαριασμός Twitter Netflix tweeted μια λίστα με τις πιθανές γραμμές γραμμών για μια επανένωση 2018 φίλων . Αυτό πιθανότατα ήταν εμπνευσμένο από ένα βίντεο του YouTube που συγκέντρωσε μαζί πλάνα από διάφορες πηγές για να δημιουργήσει ένα τρέιλερ για μια ψεύτικη ταινία επανάληψης φίλων .

Τι κάνει αστείο;
Τα αρχικά tweets του Netflix και οι απαντήσεις από διάφορες άλλες πηγές παίρνουν τους χαρακτήρες από τους φίλους που έληξαν το 2004 και μαντέψουν τι μπορούν να κάνουν σήμερα.

Αυτό είναι χιουμοριστικό για τους οπαδούς της επίδειξης που είναι εξοικειωμένοι με τις προσωπικότητες των χαρακτήρων, επειδή είναι αστείο να φανταστεί κανείς ότι αλληλεπιδρούν με τις τρέχουσες τεχνολογίες και τα γεγονότα που δεν ήταν γύρω όταν η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Το μίμη παίζει επίσης την πολύ πραγματική επιθυμία που έχουν οι οπαδοί για κάποιο τύπο επανάληψης ταινίας, ειδικής ή σειράς. Περισσότερο "

Ο Justin Timberlake είναι ένας άνθρωπος του ξύλου

Στιγμιότυπο οθόνης: popbuzz.com

Από πού προέρχεται;
Αυτό το μωρό προήλθε από ανθρώπους riffing στο 2018 άλμπουμ Man of the Woods του Justin Timberlake.

Τι κάνει αστείο;
Το αστείο σχετίζεται συνήθως με την απότομη αποχώρηση του άλμπουμ από το προηγούμενο στυλ του Timberlake. Πολλά από αυτά τα μιμίδια διασχίζουν επίσης τη λεγόμενη μεταμόρφωση του Timberlake σε έναν "άνθρωπο του δάσους" αφού έφυγε κάμπινγκ μία φορά ή άκουγαν τον Bon Iver. Περισσότερο "

Σούπερ Μπολ Αυτοκέφαλο Παιδί

Στιγμιότυπο οθόνης: Ώρα

Από πού προέρχεται;
Αυτό το μωρό ήρθε από μια στιγμή κατά τη διάρκεια του Super Bowl LII halftime show. Κατά τη διάρκεια της παράστασης του, ο Justin Timberlake μπήκε στο πλήθος και βρισκόταν δίπλα σε ένα παιδί. Το παιδί πήρε ένα selfie και αμέσως γύρισε την προσοχή του στο τηλέφωνό του, σαν να είχε χάσει εντελώς το ενδιαφέρον του για το ημίχρονο show.

Τι κάνει αστείο;
Οι περισσότερες περιπτώσεις αυτού του meme ζεύγος μια εικόνα του παιδιού μαζί με ένα doctored screenshot που δείχνει μια φανταστική θέα του τηλεφώνου του.

Το χιούμορ προέρχεται από την ιδέα ότι, κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του Justin Timberlake, το παιδί ψάχνει στο Διαδίκτυο για να μάθει ποιος είναι ο Justin Timberlake, ζητώντας από τον μπαμπά του να έρθει να τον πάρει ή να ελέγξει το χαρτοφυλάκιό του Bitcoin. Περισσότερο "

Κάποιος αγγίξει το σπαγγέτι μου

Στιγμιότυπο οθόνης: me.me

Από πού προέρχεται;
Αυτό το μωρό βασίζεται σε ένα κινούμενο κινούμενο σχέδιο από το 1939 που ονομάζεται The Three Bears . Το κινούμενο σχέδιο βασίζεται σε Goldilocks και φέρει μια αρκούδα που παραπονιέται, σε μια χοντρή προσέγγιση της ιταλικής προφοράς, ότι κάποιος είχε αγγίξει τα μακαρόνια του.

Ένα clip από το κινούμενο σχέδιο τέθηκε tweeted προς το τέλος του 2017 και οι άνθρωποι άρχισαν να το ανακατεύουν και να ανακατεύουν στη γραμμή "somebody touch my spaghet" στις αρχές του 2018.

Τι κάνει αστείο;
Όπως πολλά μιμίδια που βασίζονται σε μια φράση, το χιούμορ σε αυτή τη μνήμη περιστρέφεται κυρίως γύρω από ανθρώπους που βρίσκουν τη φράση "κάποιος να αγγίξει τον σπαγέτο μου" αστείο. Περισσότερο "

Συνδεθείτε τέσσερα

Στιγμιότυπο οθόνης: Imgur

Από πού προέρχεται;
Connect Four είναι ένα παιχνίδι που έχει κατασκευαστεί από τη δεκαετία του '70 και η τέχνη του box είναι ένας ημι-δημοφιλής στόχος της online παρωδίας εδώ και χρόνια.

Το ξαφνικό κύμα της Connect Four παρωδίες ήρθε μετά από ένα κολάζ παλαιότερων παρωδών που δημοσιεύτηκε στην Reddit στις αρχές του 2018.

Τι κάνει αστείο;
Τα περισσότερα παραδείγματα αυτής της μνήμης βασίζονται σε οπτικά gag και χιούμορ. Η πλακέτα Connect Four τροποποιείται συνήθως για να είναι γελοία με κάποιο τρόπο, όπως η ενσωμάτωση μιας ενιαίας θυρίδας ή καθόλου σχισμές. Σε άλλες περιπτώσεις, ο πίνακας αφαιρείται εντελώς και οι εικόνες των παιδιών τοποθετούνται σε μια διαφορετική κατάσταση εντελώς. Περισσότερο "

Η Britney Spears είναι η Κλεοπάτρα

Στιγμιότυπο: dailydot.com

Από πού προέρχεται;
Αυτή η μνήμη ξεκίνησε στις αρχές του 2018, όταν ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε μια σειρά 3D απεικονίσεων που σχεδιάστηκαν για να μοιάζουν με την Britney Spears μαζί με κείμενο που υποδηλώνει ότι το 3D μοντέλο είναι μια απεικόνιση της εμφάνισης της Κλεοπάτρας.

Τι κάνει αστείο;
Η πρόταση ότι η Κλεοπάτρα έμοιαζε με την Britney Spears είναι γελοία, αλλά μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν πάρει το αρχικό tweet σοβαρά. Αυτό έκανε το αρχικό tweet αστείο σε μερικούς ανθρώπους, και η αντίδραση αστείο σε άλλους.

Εκτός από την αρχική παρουσία του μιμού, άλλοι συνέχισαν να τιτλοφορούν ακριβώς το ίδιο κείμενο μαζί με άλλα τρισδιάστατα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου ενός χαρακτήρα από το Club Penguin, που σαφώς δεν απεικονίζουν την Κλεοπάτρα. Περισσότερο "

Κακό Patrick Star

Στιγμιότυπο οθόνης: Αντιπρόεδρος

Από πού προέρχεται;
Αυτό το μωρό διαθέτει μια ακίνητη εικόνα του Patrick Star από το σκίτσο της Spongebob . Η ίδια η εικόνα χρονολογείται από το 1999, αλλά οι χρήστες στο Twitter την μεταμόρφωσαν σε ένα μιμ με το χιουμοριστικό κείμενο τον Φεβρουάριο του 2018.

Τι κάνει αστείο;
Τα μιμίδια του Spongebob είναι τόσο άφθονα όσο και δημοφιλή, με αρκετές καινούργιες εκφάνσεις κάθε χρόνο. Αυτός ξεκίνησε ως εικόνα αντίδρασης και οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν συνήθως με την πρόταση ότι τους αντιπροσωπεύει κάνοντας κάτι κακό. Περισσότερο "

Άβαταρ του Πολέμου

Στιγμιότυπο οθόνης: nymag.com

Από πού προέρχεται;
Οι εκδηκητές: ο πόλεμος Infinity έχει συσχετιστεί με τη φράση "το πιο φιλόδοξο γεγονός διασταύρωσης στην ιστορία", λόγω του μεγάλου αριθμού χαρακτήρων Marvel που θα εμφανιστούν στην ταινία. Ενώ είναι τεχνικά ένα crossover, και σίγουρα φιλόδοξο, οι οπαδοί πήραν αυτό το tagline και άρχισε να το κολλά σε μια μεγάλη ποικιλία άλλων crossovers.

Τι κάνει αστείο;
Η ιδέα ότι τα άλλα crossovers, τόσο αληθινά όσο και φανταστικά, είναι πιο φιλόδοξα από τους εκδικητές: ο Infinity War είναι διασκεδαστικός.

Ορισμένες εκδόσεις δεν διαθέτουν καν πραγματικές διασταυρώσεις, όπως μια παλιά εικόνα του Donald Trump με τον χαρακτήρα του McDonald Grimace και ένα άλλο που έχει μια παλιά φωτογραφία του πρίγκηπα Charles και Nelson Mandella με τα Spice Girls. Περισσότερο "

Αλεσμένα ζαμπόν

Στιγμιότυπο οθόνης: ranker.com

Από πού προήλθε;
Αυτό το μίμωμα βασίζεται σε ένα επεισόδιο του Simpsons που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1996. Το επεισόδιο διαθέτει ένα χιουμοριστικό τμήμα όπου ο κύριος Skinner προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον προϊστάμενό του, ενώ η κατάσταση επιδεινώνεται γρήγορα στο χάος γύρω του.

Ενώ αυτό το επεισόδιο ήταν αγαπημένο ανεμιστήρα για χρόνια, ανήλθε στην κατάσταση meme όταν ένας από τους αρχικούς συγγραφείς δημοσίευσε ένα σενάριο πρότζεκτ στο Twitter στις αρχές του 2018.

Το ανανεωμένο ενδιαφέρον για το επεισόδιο οδήγησε σε ξαφνική ανατίναξη των βίντεο mashup του YouTube και άλλων μιμουνιών που βασίζονται σε διάφορες πτυχές του επεισοδίου, όπως ο κύριος Skinner που αναφέρεται στα χάμπουργκερ ως ζαμπόν με ατμό.

Τι κάνει αστείο;
Το χιούμορ σε αυτό το μνήμα βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι το αρχικό υλικό είναι αστείο, και πολλοί άνθρωποι θυμούνται το επεισόδιο αγάπη. Ακόμα κι αν ένας οπαδός της Simpsons δεν είναι εξοικειωμένος με το μίμ, είναι πιθανό να αναγνωρίσουν αποσπάσματα όπως ζαμπόν με ατμό, aurora borealis και αξέχαστο γεύμα. Περισσότερο "

Είσαι τόσο πολύτιμος

Στιγμιότυπο οθόνης: YouTube

Από πού προέρχεται;
Αυτό το μνήμα συνδυάζει το Mine τραγούδι με φίλτρα snapchat και χιουμοριστικά βίντεο. Ξεκίνησε με ένα μόνο βίντεο που υποβλήθηκε στην Reddit στις αρχές του 2018, αλλά εξερράγη σε δημοτικότητα όταν άλλοι άρχισαν να αντιγράφουν τη βασική μορφή για τις δικές τους εκδοχές του βίντεο.

Τι κάνει αστείο;
Ο συνδυασμός του τραγουδιού με τα βίντεο που συνήθως επιβραδύνουν και επιταχύνεται, μαζί με το ρυθμό της διαδρομής, και η προσθήκη ενός φακού snapchat που προκαλεί emoticons όπως καρδιές να εκραγούν σε όλο το μέρος, είναι μια κερδοφόρα συνταγή.

Μερικά από τα χιούμορ προέρχονται επίσης από τα συνοδευτικά βίντεο, τα οποία συχνά χαρακτηρίζονται από χαριτωμένα σκυλιά ή άτομα που παρουσιάζουν παράξενη συμπεριφορά.

Προειδοποίηση: Οι στίχοι του τραγουδιού στο οποίο βασίζεται αυτό το μνήμα περιέχουν ρητή γλώσσα.

Περισσότερο "