Πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter για να κάνετε τα tweets σας να πάτε ιογενή

Μερικές συμβουλές για να βελτιώσετε τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιικού περιεχομένου στο Twitter

Το Twitter είναι σαν ένα παγκόσμιο chatroom. Μπορείτε να συνδεθείτε και να συνομιλήσετε σχεδόν με οποιονδήποτε έχει δημόσιο λογαριασμό από οπουδήποτε στον κόσμο.

Όταν κάτι πάει ιό σε απευθείας σύνδεση, παίρνει συχνά κάποια βοήθεια από το Twitter. Μερικές φορές ξεκινά ακόμη και από το Twitter και εκρήγνυται από εκεί.

Δεδομένου ότι το νέο περιεχόμενο που αλιεύει εξαιρετικά γρήγορα στο Twitter , είναι ένα συνιστώμενο εργαλείο για κάποιες ιογενείς εκστρατείες. Δεν χρειάζεστε απαραιτήτως εκατομμύρια οπαδούς - χρειάζεστε ακριβώς το σωστό περιεχόμενο και αρκετό από ένα push από αυτά τα πρώτα retweets και τα αγαπημένα για να πάρετε την ιική ορμή που πηγαίνει.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που ίσως σας φανούν χρήσιμες για να πάρετε λίγο περισσότερη "virality" από το Twitter.

Εργασίες για την οικοδόμηση μιας αυθεντικής ακολουθίας

Θέλετε να εστιάσετε το χρόνο και την ενέργεια σας στην προσέλκυση οπαδών που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα tweets σας. Αυτό σημαίνει ότι εστιάζεστε στην ποιότητα των οπαδών σας και όχι στην ποσότητα.

Είναι πιθανό να έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε ένα τιτίβισμα για να πάτε ιό αν έχετε 200 πραγματικούς, αυθεντικούς οπαδούς από πραγματικούς ανθρώπους, σε αντίθεση με 10.000 μη συνδεδεμένους οπαδούς με αυτοματοποιημένους λογαριασμούς.

Ελέγξτε μερικές από τις συμβουλές μας σχετικά με τον τρόπο λήψης περισσότερων οπαδών Twitter και σκεφτείτε τις στρατηγικές που ξεπερνούν μόνο τη στρατηγική που ακολούθησε όποιος ακολουθεί εσείς. Θυμηθείτε ότι τα tweets και η συνολική παρουσία Twitter πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα και συναρπαστική για να προσελκύσετε πραγματικούς οπαδούς.

Tweet Σχετικά με τα νέα θέματα

Οι άνθρωποι αγαπούν απόλυτα να retweet και τα αγαπημένα tweets για όλα τα νέα - από τις τρέχουσες διακοπές και τον καιρό, μέχρι τις επιστημονικές μελέτες και την πολιτική. Εάν μπορείτε να εργαστείτε με κάποιο τρόπο το περιεχόμενό σας σε αυτό που κάνει νέα, ίσως είστε σε θέση να προσελκύσετε περισσότερη προσοχή από το Twitter.

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει ένας λάθος τρόπος για να γίνει αυτό. Η αξιοποίηση ενός κομματιού ειδήσεων για το δικό σας κέρδος μπορεί να αποδειχθεί άπληστοι και άσχημα.

Για παράδειγμα, πάρτε το μεγάλο λάθος της American Apparel για να ξεκινήσετε ένα "Τυφώδες Sandy Sale", το οποίο tweeted κατά τη διάρκεια της αιχμής της παρουσίας του τυφώνα Sandy στη βορειοανατολική ακτή στα τέλη Οκτωβρίου του 2012. Η καμπάνια αποτυγχάνει, τους λάθος λόγους.

Τι είναι το Trending Topics;

Αυτό συμβαίνει χέρι-χέρι με το tweeting για τις ειδήσεις. Συχνά οι ειδήσεις θα ενσωματωθούν στα θέματα που εμφανίζονται στην πλαϊνή γραμμή του Twitter.com (ή στην καρτέλα αναζήτησης στην εφαρμογή για κινητά).

Προσθέτοντας αυτές τις φαινομενικές φράσεις στα tweets σας και χρησιμοποιώντας επίσης δημοφιλή hashtags μπορεί να σας δώσει κάποια περισσότερη έκθεση. Σίγουρα δεν εγγυάται ότι τα στοιχεία σας θα μοιραστούν, αλλά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Δώστε προσοχή στο χρόνο

Αν στείλετε ένα μεγάλο tweet στις 2 π.μ. EST, πιθανότατα δεν θα πάρετε πολύ αλληλεπίδραση. Οι ώρες αιχμής της κυκλοφορίας Twitter αρχίζουν συνήθως περίπου στις 9 π.μ., και πάλι στις 12 έως τις 13 το βράδυ και τέλος στις 4 έως τις 5 μ.μ. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της ημέρας για τιτίβισμα.

Εάν δεν έχετε χρόνο να τιτλοποιείτε κατά τη διάρκεια αυτών των συγκεκριμένων χρονικών περιθωρίων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο εφαρμογής κοινωνικών μέσων για να προγραμματίσετε τα tweets σας και να τα στείλετε έξω για εσάς κατά τη διάρκεια αυτών των χρονικών μηνυμάτων αυτόματα.

Γίνε διαφορετικός

Εύκολο να πούμε από το κάνουμε, έτσι; Υπάρχουν πολλά copycats στο Twitter, όλα χρησιμοποιώντας την ίδια στρατηγική για την ανάπτυξη followers, ζητώντας retweets και ακολουθώντας πίσω όλοι που τους ακολουθεί. Μερικές φορές η καλύτερη στρατηγική είναι στην πραγματικότητα η πιο ασυνήθιστη στρατηγική όλων και είναι αυτή που κανείς ή πολύ λίγοι άνθρωποι πραγματικά χρησιμοποιούν.

Ελέγξτε μερικούς από αυτούς τους καταπληκτικούς λογαριασμούς παρωδών Twitter . Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν καταφέρει να πάνε ιοί μόνο ενσωματώνοντας το πνευματικό χιούμορ στα tweets τους. Η ψυχαγωγία και το χιούμορ είναι μεγάλες στο Twitter, οπότε αν μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε αυτό το δικό σας πλεονέκτημα, ίσως να είστε σε θέση να προσελκύσετε πολλούς οπαδούς και πολλή αλληλεπίδραση χωρίς πάρα πολλή δουλειά στο τέλος σας.

Προσπαθείτε πάντα να προσθέσετε αξία

Τα tweets σας πρέπει να είναι χρήσιμα, ενημερωτικά και γενικά να προσθέτουν αξία στα μάτια των οπαδών σας. Εάν απλά τους σπρώχνετε με συνδέσμους και βαρετό περιεχόμενο, δεν θα προσελκύσετε κανέναν οπαδοί και σίγουρα δεν θα πάρετε τυχόν retweets. Στην πραγματικότητα, κάποιος μπορεί να αναφέρει τον λογαριασμό σας και ο λογαριασμός σας θα μπορούσε να ανασταλεί.

Tweet πράγματα που οι άνθρωποι θα φαινόταν χρήσιμοι. Είτε πρόκειται για μια είδηση, μια προειδοποίηση για κάτι, έναν οδηγό πώς να οδηγεί, μια σύνδεση λήψης ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να είναι σχετικό και όχι το λιγότερο spammy-κάτι που μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να κάνετε όταν προωθήσετε τα δικά σας πράγματα Κελάδημα.