Πώς να Αποθήκευση φωτογραφιών και εικόνων στο ρολό κάμερας του iPad

Θέλατε ποτέ να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία που κάποιος σας έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Roll Camera του iPad; Ή ίσως είδε μια μεγάλη φωτογραφία σε μια ιστοσελίδα και ήθελε να την χρησιμοποιήσει ως εικόνα φόντου ; Ξέρετε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες που βλέπετε στο Facebook ; Η Apple έχει καταστήσει πολύ εύκολο να αποθηκεύσετε φωτογραφίες στο iPad σας, αν και δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές την αποθήκευση εικόνων στο Camara Roll.

Αποθήκευση φωτογραφιών στο iPad:

  1. Αρχικά, εντοπίστε τη φωτογραφία που θέλετε να αποθηκεύσετε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε από την εφαρμογή Mail, το Safari Browser και πολλές δημοφιλείς εφαρμογές τρίτων όπως το Facebook.
  2. Πιέστε το δάχτυλό σας στη φωτογραφία και κρατήστε το στην εικόνα μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού πάνω στην οθόνη.
  3. Ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να δείτε διαφορετικές επιλογές σε αυτό το μενού. Αν όμως η εφαρμογή υποστηρίζει την αποθήκευση φωτογραφιών, θα δείτε μια επιλογή "Αποθήκευση εικόνας" στο μενού.
  4. Εάν βρίσκεστε στην εφαρμογή Facebook, δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία απευθείας από το newsfeed σας. Αντ 'αυτού, αγγίξτε το φάκελο για να το αναπτύξετε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη χειροκίνητη περιστροφή για να πάρετε το μενού. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε στο Facebook πρόσβαση στις φωτογραφίες σας. Το Facebook μπορεί να χρειαστεί αυτά τα δικαιώματα για να αποθηκεύσει την εικόνα.
  5. Εάν βρίσκεστε στο πρόγραμμα περιήγησης Safari, το μενού μπορεί να περιλαμβάνει επιλογές όπως "Άνοιγμα σε νέα καρτέλα" ή "Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης". Αυτό συμβαίνει όταν η εικόνα είναι επίσης μια σύνδεση με άλλη ιστοσελίδα. Αγνοήστε αυτές τις επιλογές και επιλέξτε "Αποθήκευση εικόνας".

Πού πηγαίνει η φωτογραφία;

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την εφαρμογή "Φωτογραφίες του iPad", το "Roll Camera" είναι απλά το προεπιλεγμένο άλμπουμ για την αποθήκευση όλων των φωτογραφιών και των εικόνων σας. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό το άλμπουμ ανοίγοντας την εφαρμογή Φωτογραφίες, αγγίζοντας το κουμπί "Άλμπουμ" στο κάτω μέρος της οθόνης και πατώντας το "Roll Camera". Βρείτε τον ευκολότερο τρόπο για να βρείτε και να ανοίξετε την εφαρμογή Φωτογραφίες .