Πώς να ρυθμίσετε την ταπετσαρία φόντου του iPad σας

01 από 02

Επιλογή αρχικής οθόνης ή φόντου φόντου οθόνης

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να εξατομικεύσετε το iPad σας, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς μιας ξεχωριστής θήκης και του ορισμού προσαρμοσμένων ήχων για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κειμένου, αλλά κατά πολύ ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε κάποιες bling στο iPad σας είναι να ορίσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου για την οθόνη κλειδώματος αρχική οθόνη.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε αυτό: χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις ή επιλέγοντας την εικόνα μέσω της εφαρμογής Φωτογραφίες. Θα ξεκινήσουμε με την εφαρμογή "Φωτογραφίες", επειδή παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο επιλογής της εικόνας φόντου.

  1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες. ( Βρείτε έναν εξαιρετικό τρόπο για να ανοίξετε γρήγορα οποιαδήποτε εφαρμογή ... )
  2. Πραγματοποιήστε αναζήτηση στην φωτογραφία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το φόντο σας και πατήστε σε αυτήν για να γίνει η επιλεγμένη εικόνα στην οθόνη.
  3. Με την επιλεγμένη εικόνα, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτό είναι το κουμπί που μοιάζει με ένα τετράγωνο με ένα βέλος που σπρώχνει την κορυφή.
  4. Το κουμπί κοινής χρήσης θα εμφανίσει δύο σειρές κουμπιών στο κάτω μέρος της οθόνης. Μετακινηθείτε στην κατώτατη σειρά των κουμπιών σύροντας το δάχτυλό σας εμπρός και πίσω και πατήστε "Χρήση ως ταπετσαρία".
  5. Μπορείτε να μετακινήσετε τη φωτογραφία γύρω από αυτή τη νέα οθόνη σύροντάς την με το δάχτυλό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη χειρονομία Pinch-to-Zoom για μεγέθυνση και σμίκρυνση της εικόνας έως ότου το κάνετε σωστά.
  6. Η ρύθμιση της Προοπτικής Μεγέθυνση σε Ενεργό θα προκαλέσει τη μετακίνηση της φωτογραφίας με βάση τον τρόπο που κρατάτε το iPad. Αυτό λειτουργεί εξαιρετικά για φωτογραφίες τοπίου όπως ηλιοβασίλεμα πάνω από το νερό.
  7. Όταν ολοκληρώσετε την τοποθέτηση της φωτογραφίας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ "Ορισμός οθόνης κλειδώματος", "Ορισμός αρχικής οθόνης" ή "Ορισμός και των δύο".

Γνωρίζατε ότι το iPad έρχεται με μερικά υπόβαθρα κινούμενα με φυσαλίδες; Μπορείτε να επιλέξετε μόνο αυτά τα "Δυναμικά" υπόβαθρα μέσω της εφαρμογής "Ρυθμίσεις", η οποία εξηγείται στην επόμενη σελίδα.

02 του 02

Πώς να ρυθμίσετε την ταπετσαρία φόντου iPad

Ο δεύτερος τρόπος για να επιλέξετε ταπετσαρία φόντου είναι να το κάνετε μέσω της εφαρμογής "Ρυθμίσεις". Δεν είναι τόσο εύκολο όσο η χρήση της εφαρμογής Photos, αλλά σας προσφέρει μια επιλογή φωτογραφιών από την Apple καθώς και κάποιες δυναμικές εικόνες που θα παρέχουν κινούμενα σχέδια στο φόντο του iPad σας.

  1. Πρώτον, θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του iPad . Μπορείτε να φτάσετε εκεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις, το οποίο μοιάζει με το στροφής των εργαλείων.
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Ταπετσαρία" από το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης ρυθμίσεων.
  3. Πατήστε "Επιλογή νέας ταπετσαρίας" για να επιλέξετε από τα προεπιλεγμένα σχήματα ή μια φωτογραφία που έχετε αποθηκεύσει στο iPad σας.
  4. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις κινούμενες φυσαλίδες ως εικόνα φόντου, επιλέξτε "Δυναμική" για να επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων.
  5. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε "Stills" για να περιηγηθείτε στις εικόνες της Apple.
  6. Οι φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο iPad εμφανίζονται μετά τις φωτογραφίες Dynamic και Stills. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud , θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε μια φωτογραφία από οποιαδήποτε κοινή ροή φωτογραφιών.
  7. Αφού επιλέξετε μια φωτογραφία ή ένα θέμα, θα μεταφερθείτε σε μια προεπισκόπηση της εικόνας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το φόντο του iPad. Παρόμοια με την επιλογή ταπετσαρίας από τις φωτογραφίες, μπορείτε να μετακινήσετε την εικόνα σχετικά με την οθόνη με το δάχτυλό σας ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Pinch-to-Zoom για μεγέθυνση και σμίκρυνση της φωτογραφίας.
  8. Για να ρυθμίσετε το φόντο, πατήστε το κουμπί με το "Ορισμός οθόνης κλειδώματος" για να ορίσετε τη φωτογραφία για την οθόνη κλειδώματος "Ορισμός αρχικής οθόνης" για να εμφανιστεί η φωτογραφία κάτω από τα εικονίδια της εφαρμογής σας ή "Ορισμός και των δύο" το παγκόσμιο υπόβαθρο για το iPad σας.

Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μεγάλη εικόνα φόντου! Ευτυχώς, διαθέτουμε μερικές πολύ δροσερές εικόνες φόντου διαθέσιμες.

Συμβουλή: Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις περισσότερες φωτογραφίες από τον ιστό στο iPad κρατώντας ένα δάχτυλο κάτω στη φωτογραφία στο πρόγραμμα περιήγησης Safari. Ένας καλός τρόπος για να βρείτε εικόνες φόντου για το iPad σας είναι να κάνετε μια Αναζήτηση εικόνας Google για φόντο iPad.

Μην αφήστε το αφεντικό του iPad σας γύρω σας!