Πώς να επιδιορθώσετε κατεστραμμένα ή κατεστραμμένα αρχεία λίστας κωδικών πρόσβασης

Τα αρχεία λίστας κωδικών πρόσβασης μπορεί μερικές φορές να καταστραφούν ή να καταστραφούν, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων στα Windows.

Μερικές φορές ένα κατεστραμμένο αρχείο λίστας κωδικών πρόσβασης μπορεί να προκαλέσει απλά ζητήματα σύνδεσης ή θα μπορούσε να είναι η αιτία μηνυμάτων σφάλματος όπως "Το Explorer προκάλεσε ένα σφάλμα μη έγκυρης σελίδας στην ενότητα Kernel32.dll" και παρόμοια μηνύματα.

Η επισκευή αρχείων λίστας κωδικών πρόσβασης, όλα τα οποία τελειώνουν στην επέκταση αρχείου pwl , είναι μια αρκετά απλή εργασία, αφού τα Windows μπορούν να ενημερωθούν για την αυτοπαραγωγή τους κατά την εκκίνηση.

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να επιδιορθώσετε τα αρχεία λίστας κωδικών πρόσβασης στον υπολογιστή σας Windows.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται

Η επισκευή αρχείων λίστας κωδικών πρόσβασης συνήθως διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά

Εδώ:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και έπειτα στην ΑναζήτησηΕύρεση , ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows).
  2. Στο πλαίσιο κειμένου Named :, πληκτρολογήστε * .pwl και κάντε κλικ στο Find Now . Σε άλλες εκδόσεις των Windows, ίσως χρειαστεί να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Όλα τα αρχεία και τους φακέλους , να εισαγάγετε τα κριτήρια αναζήτησης * pwl και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση .
  3. Στη λίστα των αρχείων pwl που βρέθηκαν κατά την αναζήτηση, κάντε δεξί κλικ σε κάθε μία και επιλέξτε Διαγραφή . Επαναλάβετε αυτό το βήμα για να διαγράψετε κάθε αρχείο PWL που βρέθηκε.
  4. Κλείστε το παράθυρο " Εύρεση" ή " Αναζήτηση" .
  5. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Όταν συνδεθείτε ξανά στα Windows, τα αρχεία λίστας κωδικών πρόσβασης θα δημιουργηθούν αυτόματα.
    1. Σημείωση: Σε ορισμένες πρώιμες εκδόσεις των Windows 95, τα αρχεία λίστας κωδικών πρόσβασης δεν δημιουργούνται αυτόματα όταν συνδέεστε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η Microsoft έχει παράσχει ένα εργαλείο για να το επιτύχει αυτό. Εάν τα παραπάνω βήματα δεν λειτουργούν και υποψιάζεστε ότι έχετε μια πρώιμη έκδοση των Windows 95, κάντε λήψη του εργαλείου mspwlupd.exe