Πώς να ορίσετε και να χρησιμοποιήσετε Live Wallpapers στο iPhone σας

Η αλλαγή της ταπετσαρίας iPhone είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να φτιάξετε το τηλέφωνό σας με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σας. Αλλά γνωρίζατε ότι δεν περιορίζεστε στη χρήση μόνο φωτογραφιών ως Wallpapers της οθόνης Home και Lock Screen; Με Live Wallpapers και δυναμικές ταπετσαρίες, μπορείτε να προσθέσετε κάποια κίνηση στο τηλέφωνό σας.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε πώς οι ζωντανές και δυναμικές ταπετσαρίες είναι διαφορετικές, πώς να τις χρησιμοποιήσετε, πού να τις αποκτήσετε και πολλά άλλα.

Συμβουλή : Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας wallpapers βίντεο χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα βίντεο που εγγράφετε με το τηλέφωνό σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε το τηλέφωνό σας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

01 από 05

Η διαφορά μεταξύ ζωντανών ταπετσαριών και δυναμικών ταπετσαριών

Όταν πρόκειται να προσθέσετε κίνηση στα wallpapers της οθόνης Home και Lock, έχετε δύο επιλογές για να επιλέξετε: Live και Dynamic. Ενώ και οι δύο παράγουν εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εδώ είναι που τα κάνει διαφορετικά:

02 του 05

Πώς να ορίσετε ζωντανά και δυναμικά wallpapers στο iPhone

Για να χρησιμοποιήσετε ζωντανά ή δυναμικά wallpapers στο iPhone σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  2. Πατήστε Ταπετσαρία .
  3. Πατήστε Επιλογή νέας ταπετσαρίας .
  4. Πατήστε Δυναμική ή Ζωντανή , ανάλογα με το είδος της ταπετσαρίας που θέλετε.
  5. Αγγίξτε ένα που θέλετε να δείτε μια προεπισκόπηση ολόκληρης οθόνης.
  6. Για Live Wallpapers, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο στην οθόνη για να το δείτε κινούμενο. Για δυναμικές ταπετσαρίες, περιμένετε και θα ζωντανέψει.
  7. Πατήστε Ρύθμιση .
  8. Επιλέξτε τον τρόπο χρήσης της ταπετσαρίας πατώντας στην επιλογή Ορισμός οθόνης κλειδώματος , Ορισμός αρχικής οθόνης ή ορισμού και των δύο .

03 του 05

Πώς να δείτε ζωντανά και δυναμικά wallpapers σε δράση

Αφού ορίσετε τη νέα ταπετσαρία σας, θα θέλετε να την δείτε σε δράση. Δείτε πώς:

  1. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να ορίσετε μια νέα ταπετσαρία.
  2. Κλείδωμα του τηλεφώνου σας πατώντας το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης στην επάνω ή δεξιά πλευρά, ανάλογα με το μοντέλο σας.
  3. Αγγίξτε την οθόνη για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο, αλλά μην την ξεκλειδώσετε.
  4. Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια εξαρτάται από το είδος της ταπετσαρίας που χρησιμοποιείτε:
    1. Δυναμική: Μην κάνετε τίποτα. Η κινούμενη εικόνα απλά αναπαράγεται στην οθόνη κλειδώματος ή στην Αρχική οθόνη.
    2. Ζωντανά: Στην οθόνη κλειδώματος, πατήστε και κρατήστε πατημένο μέχρι η εικόνα να αρχίσει να κινείται.

04 του 05

Πώς να χρησιμοποιήσετε Live Photos ως Wallpaper

Τα ζωντανά ταπετσαρίες είναι μόνο Live Photos που χρησιμοποιούνται ως ταπετσαρία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε όλες τις φωτογραφίες Live στο iPhone σας. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε μια Live Φωτογραφία ήδη στο τηλέφωνό σας. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το iPhone Live Photos για να μάθετε περισσότερα. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  2. Πατήστε Ταπετσαρία .
  3. Πατήστε Επιλογή νέας ταπετσαρίας .
  4. Αγγίξτε το λεύκωμα Live Photos .
  5. Πατήστε μια φωτογραφία Live για να την επιλέξετε.
  6. Πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης (το κουτί με το βέλος που βγαίνει από αυτό).
  7. Πατήστε Χρήση ως ταπετσαρία .
  8. Πατήστε Ρύθμιση .
  9. Πατήστε Ορισμός οθόνης κλειδώματος , Ορισμός αρχικής οθόνης ή ορισμός και των δύο , ανάλογα με το πού θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία.
  10. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη ή στην οθόνη κλειδώματος για να δείτε τη νέα ταπετσαρία. Θυμηθείτε, αυτό είναι Ζωντανή ταπετσαρία, όχι Δυναμική, οπότε θα ζωντανεύει μόνο στην οθόνη Κλείδωμα.

05 του 05

Πού να πάρετε περισσότερα ζωντανά και δυναμικά ταπετσαρίες

Αν σας αρέσουν οι τρόποι με τους οποίους τα Live και Dynamic Wallpapers προσθέτουν ενθουσιασμό στο iPhone σας, μπορείτε να εμπνευστείτε για να βρείτε επιλογές άλλες από εκείνες που έρχονται προ-φορτωμένες στο iPhone.

Εάν είστε μεγάλος οπαδός των δυναμικών ταπετσαριών, έχω κακά νέα: δεν μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας (τουλάχιστον χωρίς jailbreaking , τουλάχιστον). Η Apple δεν το επιτρέπει. Ωστόσο, αν προτιμάτε τα Live Wallpapers, υπάρχουν πολλές πηγές νέων εικόνων, όπως: