Αναφορά ασύρματου ακουστικού JBL Reference 610

Συγκρίνετε Τιμές

Δουλεύει με
iPod με υποδοχή σύνδεσης
iPod nano

Το καλό
Μεγάλα ασύρματα χαρακτηριστικά
Ήχος υψηλής ποιότητας
Εξαιρετικό κιτ αξεσουάρ

Το κακό
Δεν λειτουργεί καλά με όλες τις περιπτώσεις
Ελαφρά παραμορφώσεις ήχου σε ορισμένες περιπτώσεις μέσω Bluetooth

Η τιμή
249,95 δολάρια ΗΠΑ

Έχει νόημα μόνο ότι, στον όλο και ασύρματο κόσμο μας, πολλοί χρήστες iPod θα χρησιμοποιούν σύντομα ασύρματα ακουστικά iPod. Για το σκοπό αυτό, όλο και περισσότερα ασύρματα ακουστικά χτυπούν την αγορά και τα νέα ασύρματα ακουστικά αναφοράς της JBL 610 Bluetooth, αν και έχω κάποιες κουτσομπολιές μαζί τους, αυτά είναι μια μεγάλη είσοδος στην αγορά αυτή.

Το Reference 610 περιβάλλει τα αυτιά σας, σε αντίθεση με τα ακουστικά που είναι τόσο κοινά στους χρήστες του iPod. Και αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένα ενσωματωμένο καλώδιο ακουστικών που συνδέεται στο iPod, έχουν σχεδιαστεί για ασύρματη χρήση μέσω προσαρμογέα Bluetooth . Τα μικρά βύσματα που περιλαμβάνονται στο βύσμα υποδοχής στο κάτω μέρος του iPod για να μεταδίδουν το σήμα του στα ακουστικά. Και όσο φορτίζονται τα ακουστικά σας, εκεί ξεκινάει η πραγματική διασκέδαση.

Μια απλή διαδικασία αντιστοίχισης συνδέει τα ακουστικά και το iPod και απενεργοποιείτε - έως 10 πόδια ή ίσως λίγο περισσότερο. Το να ακούτε ένα iPod σε ολόκληρο το δωμάτιο χωρίς καλώδια είναι αρκετά τακτοποιημένο. Και επειδή το Bluetooth dongle δεν απομακρύνει πολύ γρήγορα την μπαταρία του iPod, θα ακούτε πολλές ώρες από το δωμάτιο.

Ακόμα πιο απλό είναι ότι τα Reference 610s διαθέτουν ενσωματωμένα ελεγκτικά στοιχεία iPod που σας επιτρέπουν να τρέχετε το iPod ασύρματα. Μπορείτε να αυξήσετε και να μειώσετε την ένταση, αλλά μπορείτε επίσης να παραλείψετε τραγούδια, να κάνετε παύση ή ακόμα και να περιηγηθείτε στα μενού (αν και αυτό είναι πιο δύσκολο να το κάνετε καλά όταν δεν μπορείτε να δείτε την οθόνη).

Όταν δεν παίζετε κουμπιά για την καινοτομία του ασύρματου ελέγχου, θα απολαύσετε τον ήχο υψηλής ποιότητας που παράγεται από το Reference 610s. Η συνολική ποιότητα ήχου είναι πλούσια και λεπτομερή, με υψηλές νότες που φτάνουν με σαφήνεια και μπάσο που ακούγονται βαθιά και βαριά. Η ποιότητα του ήχου, όμως, είναι επίσης όπου ένα από τα μοναδικά μου quibbles με τα ακουστικά έρχεται μέσα. Σε ιδιαίτερα δυναμικά τμήματα των τραγουδιών, υπάρχει μερικές φορές μια μικροσκοπική κουδουνίστρα ή σκίτσο στον ήχο μέσω Bluetooth. Αυτό δεν συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε το καλώδιο των ακουστικών. Ακόμα, αυτό δεν εμφανίζεται σε κάθε τραγούδι και είναι ένα αρκετά μικρό τεχνούργημα.

Η μόνη μου ανησυχία αφορά μόνο τις υποθέσεις. Επειδή το Bluetooth dongle συνδέεται με το βύσμα σύνδεσης, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην τοποθέτηση σε ορισμένες περιπτώσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το dongle θα συνδεθεί και θα μεταδοθεί, αλλά σπάνια ταιριάζει εντελώς και συχνά δεν αισθάνεται εντελώς ασφαλής. Αυτό αξίζει να σκεφτούμε αν περιμένετε να μεταδώσετε τα κομμάτια σας από μια τσάντα ή ένα πορτοφόλι.

Τα αξεσουάρ που συνοδεύουν το Reference 610s είναι εντυπωσιακά. Μαζί με το καλώδιο των ακουστικών (ιδιαίτερα χρήσιμο εάν τα ακουστικά σας έχουν χυμό), περιλαμβάνει μια θήκη σκληρού δίσκου και μια σειρά από διεθνείς προσαρμογείς ρεύματος, διασφαλίζοντας ότι τα ακουστικά σας μπορούν να βράσουν ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Ενώ η εμφάνιση πέρα ​​από το αυτί μπορεί να μην είναι η δήλωση μόδας που μερικοί ψάχνουν να κάνουν, τα ασύρματα ακουστικά iPod της JBL Reference 610 προσφέρουν εξαιρετικό ήχο, όχι καλώδια και προσεκτικά αξεσουάρ. Αν βρίσκεστε στην αγορά ασύρματων ακουστικών, αυτά πρέπει να βρίσκονται στη λίστα σας.

Συγκρίνετε Τιμές