Να γνωρίζετε πότε θα λήξει ο λογαριασμός σας Mail.com

Η αδράνεια θα προκαλέσει την απενεργοποίηση και τη διαγραφή του λογαριασμού Mail.com

Το ταχυδρομείο μπορεί να είναι ένα αναντικατάστατο πράγμα που πρέπει να χάσετε. Ένας λογαριασμός Mail.com μπορεί εύκολα να χαθεί με απλή αδράνεια. Αυτό ισχύει για τους δωρεάν λογαριασμούς Mail.com και όχι για την πληρωμένη υπηρεσία Premium. Για την δωρεάν υπηρεσία, θα πρέπει να συνδεθείτε μία φορά κάθε έξι μήνες για να την κρατήσετε ενεργή. Η περίοδος αυτή μπορεί να αλλάξει.

Μετά από ορισμένο χρόνο αδράνειας, ένας λογαριασμός Mail.com θα κλείσει και θα διαγραφεί: όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν υποστηρίζονται αλλού χάνονται ανεπανόρθωτα. Δεν χρειάζεται να στείλετε μηνύματα από έναν λογαριασμό Mail.com για να το διατηρήσετε φυσικά ή να λάβετε ακόμη και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. η σύνδεση στη διεύθυνση και στο λογαριασμό είναι αρκετή.

Να γνωρίζετε πότε θα λήξει ο λογαριασμός Mail.com από την αδράνεια

Ένας λογαριασμός Mail.com θα κλείσει αυτόματα - και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του θα διαγραφούν μετά από έξι μήνες αδράνειας. Η περίοδος αυτή μπορεί να αλλάξει. Στο παρελθόν, η περίοδος ήταν 12 μήνες. Θα πρέπει να ελέγξετε τους ισχύοντες όρους συμφωνίας για το Mail.com. Η ρήτρα αδράνειας είναι κάτω από 2. Διάρκεια και τερματισμός, άρθρο 2.4.

Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Premium από το Mail.com, δεν υπόκειστε στον τερματισμό της αδράνειας για την περίοδο για την οποία πληρώνεστε. Ωστόσο, ο λογαριασμός σας θα επανέλθει σε έναν δωρεάν λογαριασμό, εάν δεν παραμείνετε ενημερωμένοι για τις πληρωμές ή τις ανανεώσεις σας. Αυτό μπορεί να συμβεί αν η πιστωτική κάρτα που έχετε αποθηκεύσει για αυτόματες ανανεώσεις έχει λήξει ή έχει επανεκδοθεί και ίσως έχετε αγνοήσει τις ειδοποιήσεις σχετικά με αυτήν. Μπορείτε εύκολα να εισέλθετε σε έναν φαύλο κύκλο που δεν ελέγχει τον λογαριασμό σας Mail.com ή άλλους λογαριασμούς που έχετε συσχετίσει με αυτόν. Όταν συμβεί αυτό, ίσως να μην δείτε ποτέ την προειδοποίηση σχετικά με το λογαριασμό σας που επιστρέφει στην ελεύθερη έκδοση.

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας Mail.com ενεργό;

Μπορείτε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ενεργό απλώς συνδεθείτε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από το webmail, χρησιμοποιώντας ένα άλλο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Thunderbird ή την εφαρμογή αλληλογραφίας τους. Δεν χρειάζεται να στέλνετε ή να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μια σύνδεση.

Επειδή οι όροι υπηρεσίας για το Mail.com μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, είναι συνετό να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας κάθε 30 ημέρες. Ενώ η τρέχουσα περίοδος είναι έξι μήνες, έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών και αναγκάζεται να αλλάξει ξανά για να διατηρήσει χαμηλότερα τα κόστη αποθήκευσης και να διαγράψει λογαριασμούς ζόμπι.

Εάν ρυθμίσετε το λογαριασμό απλώς να έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για σκοπούς αναγνώρισης, όπως για να έχετε πολλούς λογαριασμούς Twitter , μπορεί να είναι εύκολο να ξεχάσετε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας Mail.com ενεργό. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια υπενθύμιση για να συνδεθείτε κάθε λίγους μήνες.

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Mail.com

Μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Mail.com χρησιμοποιώντας το μενού "Το λογαριασμό μου". Επιλέξτε Ο λογαριασμός μου από την Αρχική οθόνη. Είναι η εικόνα που μοιάζει με το κεφάλι και τους ώμους ενός ατόμου, κοντά στο κάτω μέρος του αριστερού μενού.

Αποτέλεσμα απώλειας ανενεργού λογαριασμού ή διαγραφής του λογαριασμού σας είναι ότι έχετε χάσει τώρα τη χρήση αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν το έχετε καταγράψει αλλού και δεν έχετε εναλλακτικούς τρόπους για να το φτάσετε, μπορεί να έχετε μπερδέψει πραγματικά τα πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άλλους τρόπους για να επιτευχθεί.