Πώς να καθορίσετε τις προεπιλεγμένες υπενθυμίσεις στο Ημερολόγιο Google

Τα ημερολόγια παλαιών σχολείων σας υπενθυμίζουν επαρκώς τις συναντήσεις, τα καθήκοντα και τις ειδικές ημέρες - εφ 'όσον θυμάστε να δείτε το αριθμημένο πλέγμα που κρέμεται στον τοίχο ή κάθεται στο γραφείο. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά ημερολόγια, όπως το Ημερολόγιο Google, πάνω από τα παραδοσιακά ημερολόγια χαρτιού είναι η δυνατότητα να σας ειδοποιεί όπου και αν βρίσκεστε, ό, τι κι αν κάνετε, ότι κάτι χρειάζεται την προσοχή σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα τέτοιο ημερολόγιο έτσι ώστε ακόμη και δευτερεύοντα καθήκοντα και γεγονότα να προκαλέσουν συναγερμό, ώστε να παραμείνετε σε καλό δρόμο όλη την ημέρα.

Για κάθε χρωματικά κωδικοποιημένο ημερολόγιο στο Ημερολόγιο Google , μπορείτε να ορίσετε έως και πέντε προεπιλεγμένες υπενθυμίσεις. Αυτές οι ειδοποιήσεις ισχύουν αυτόματα για όλα τα μελλοντικά συμβάντα για να σας ειδοποιήσουν για οτιδήποτε έχετε προγραμματίσει για εσάς.

Επιλογή μεθόδου ειδοποίησης ημερολογίου

Για να ορίσετε την προεπιλεγμένη μέθοδο και το χρονοδιάγραμμα των υπενθυμίσεων για οποιοδήποτε Ημερολόγιο Google:

  1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Ρυθμίσεις στο Ημερολόγιο Google.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Ημερολόγια .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία ειδοποιήσεων στη γραμμή του επιθυμητού ημερολογίου στη στήλη " Ειδοποιήσεις ".
  4. Στη γραμμή Ειδοποιήσεις συμβάντων , κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη ειδοποίησης .
  5. Για κάθε ειδοποίηση που θέλετε να ορίσετε, επιλέξτε εάν θέλετε να λαμβάνετε ένα μήνυμα ειδοποίησης ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με την ώρα.
  6. Στη γραμμή Όλων των Ημερών Ειδοποιήσεις συμβάντων , μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ειδοποιηθείτε για συμβάντα που συμβαίνουν σε συγκεκριμένες ημέρες χωρίς συγκεκριμένες ώρες.
  7. Για να καταργήσετε μια υπάρχουσα προεπιλεγμένη ειδοποίηση, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση για την ανεπιθύμητη ειδοποίηση

Αυτές οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις επηρεάζουν όλα τα συμβάντα στα αντίστοιχα ημερολόγιά τους. Ωστόσο, οι υπενθυμίσεις που καθορίζετε ξεχωριστά κατά τη ρύθμιση ενός συγκεκριμένου συμβάντος θα αντικαταστήσουν τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σας. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ρυθμίσετε μια διαφορετική ειδοποίηση για ένα συγκεκριμένο συμβάν, όταν την ορίσετε για πρώτη φορά στο ημερολόγιο, και θα αντικαταστήσει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σας.