Η Apple TV μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα νέο σπίτι

5 εφαρμογές για κυνηγούς σπίτι

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά όταν πρόκειται να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε το νέο σας σπίτι, εσείς και ολόκληρη η οικογένειά σας μπορείτε να εργαστείτε από κοινού για να καταλάβετε την επόμενη σας κίνηση, χρησιμοποιώντας μια Apple TV και αυτή την επιλογή εφαρμογών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εφαρμογές λειτουργούν σε συνδυασμό με τις εφαρμογές iOS, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μοιράζονται την έρευνά τους στην Apple TV, ενώ όλοι αποφασίζετε για την επόμενη σας κίνηση.

Trulia Real Estate

Στα αληθεια

Η Trulia έχει εισαγάγει τις εφαρμογές Apple TV και iOS για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τους καταλόγους κατοικιών προς πώληση και ενοικίαση. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά οπτική, με πολλές εικόνες από τοποθεσίες που μπορείτε να αναζητήσετε, αναφέροντας τη διεύθυνση, το όνομα του δρόμου ή την περιοχή. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την επόμενη πιθανή κατοικία σας σε συλλογές όπως "Ασφαλείς γειτονιές" ή "Μεγάλη βαθμολογία βημάτων". Όταν βρείτε ένα μέρος που σας αρέσει, μπορείτε να περιηγηθείτε σε εικόνες και οποιεσδήποτε διαθέσιμες βιντεοεπαφές στην τηλεόρασή σας. Η εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την τοπική περιοχή, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τα τοπικά σχολεία ή τα λιμάνια μεταφοράς

Zillow Real Estate

Ακίνητα καταχωρημένα με Zillow. Zillow

Όπως μπορείτε να περιμένετε, η Zillow προσφέρει τη δική της εφαρμογή Apple TV που περιλαμβάνει κανάλι βίντεο, Zillow TV. Η εφαρμογή λειτουργεί με τα αντίστοιχα iPhone και iPad, πράγμα που σημαίνει ότι εάν αποθηκεύσετε ένα σπίτι στον λογαριασμό σας Zillow σε μια συσκευή μπορείτε να το ανακαλέσετε στους άλλους. Μπορείτε να αναζητήσετε ιδιότητες ανά δρόμο και τοποθεσία και να διερευνήσετε τις συλλογές βίντεο και εικόνων από μέρη που σας αρέσουν. Όταν βρίσκετε κάπου που σας αρέσει το βλέμμα σας, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε κοντινά σπίτια προς πώληση, καθώς και να ανακαλύψετε πληροφορίες για την τοπική περιοχή, τις ανέσεις και τις συμβουλές υποθηκών.

Homesnap Ακίνητα και ενοικιάσεις

Ρίξτε το επόμενο σπίτι σας. Homesnap

Η εφαρμογή ακινήτων που βασίζεται στον χάρτη της Homesnap σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας φίλτρα αναζήτησης και στη συνέχεια σας παρουσιάζει εικόνες από αυτά τα μέρη. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, θα μπορείτε να περιηγείστε στα σπίτια και να ανακαλύψετε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όσους σας ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβανομένων των πολύτιμων δεδομένων όπως οι προηγούμενες τιμές πώλησης, οι εκτιμώμενοι φόροι ιδιοκτησίας και οι τοπικές κινήσεις της στεγαστικής αγοράς. Η εφαρμογή συγχρονίζεται με παρόμοιες εφαρμογές σε συσκευές iOS και σας επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα τις ιδιότητες μόνο αν "ρίχνετε" την Apple TV μια καταχώριση με σμίκρυνση προς τα πάνω στην οθόνη του iPhone σας.

Ακίνητα Patch για ενοικίαση γενεάς

Δημιουργία ενοικίου. Αλτης

Χαρακτηρισμένη ως έτοιμη εφαρμογή από την Apple όταν ξεκίνησε την Apple TV πέρυσι, η Patch Property καλεί την ίδια την "App for Renters". Διαθέσιμο στους αναγνώστες του Ηνωμένου Βασιλείου - ΗΠΑ μπορεί να χρησιμοποιήσει το Zumper (εικονογραφημένο) - και οι δύο εφαρμογές σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε τις ιδιότητες ενοικίασης σε όλη τη χώρα, ανά πόλη, θέση και ταχυδρομικό κώδικα, μετακινώντας μεταξύ κάθε ιδιοκτησίας και του τηλεχειριστηρίου της Apple. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε καταχωρίσεις κοντά, να αποθηκεύσετε τα Αγαπημένα και να αλλάξετε τους όρους αναζήτησης χρησιμοποιώντας το κουμπί ελαφρώς δύσκολο να βρείτε φίλτρα στην αριστερή πλευρά της εφαρμογής. Κάθε κατάλογος ακινήτων περιλαμβάνει εξαιρετικές εικόνες και καταχωρίσεις ακινήτων όπως παρέχονται από την σχετική εταιρεία ακινήτων.

Πολυτελές ακίνητο για το One Percenters

Πολυτελή σπίτια στην τηλεόρασή σας. Πολυτελές ακίνητο

Εάν είστε ένας από εκείνους τους λίγους αρκετά τυχεροί για να αποκτήσετε ένα τέτοιο μέρος, τα συγχαρητήρια είναι εντάξει. Εν τω μεταξύ, για τους υπόλοιπους, η εφαρμογή Luxury Real Estate προσφέρει μια ματιά σε μερικά από τα πολυτελέστερα σπίτια του κόσμου, από βίλες στην καταπράσινη ιταλική ύπαιθρο έως πολυκατοικίες πολυκατοικιών στο Silicon Valley. Η εφαρμογή δημοσιεύεται από έναν εξειδικευμένο διεθνή σύμβουλο ακίνητης περιουσίας και σας επιτρέπει να περάσετε μερικά από τα πιο πανέμορφα σπίτια του κόσμου.

Όταν βρίσκετε το νέο σπίτι σας

Ποιο είναι το ποσοστό εγκληματικότητας ;. Σκόπιμο

Μόλις βρείτε το νέο σας δυναμικό σπίτι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που θα βοηθήσουν στην υπόλοιπη διαδικασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Magic Plan iPhone για να βοηθήσετε να φτιάξετε ένα σχέδιο δαπέδου γρήγορα ή την εφαρμογή ακινήτων της SQFT για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια επαγγελματικά αναζητούσα λίστα για δημοσίευση στις μεγαλύτερες πύλες μάρκετινγκ ακινήτων. Έχει επίσης νόημα να ελέγχετε τα ποσοστά εγκληματικότητας σε τοπικό επίπεδο, ενώ προσπαθείτε να κάνετε μια απόφαση αγοράς, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SpotcrimeTV. Τέλος, μόλις αποφασίσετε να αγοράσετε, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στο Houzz, μια ωραία σχεδιασμένη εφαρμογή που σας βοηθά να σχεδιάσετε την διακόσμηση του σπιτιού και να αναζητήσετε τοπικούς εργολάβους.

Ένα έργο σε εξέλιξη

Με το μέλλον της τηλεόρασης να είναι apps δεν είναι καμία έκπληξη το γεγονός ότι η τηλεόρασή σας τώρα σας επιτρέπει να ρίξετε μια ματιά στις εικόνες των θέσεων που μπορεί να θέλετε να μετακινηθείτε, αλλά στο μέλλον φαντάζομαι ότι θα δούμε περισσότερη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, επίσης: φαίνεται αναπόφευκτη θα πρέπει να είναι σε θέση να διερευνήσει τις οδικές απόψεις, να μιλήσει στους ντόπιους και να συνδεθεί πραγματικά με αυτές τις νέες τοποθεσίες, όπως ερευνούμε.