Επιχειρηματικά Κοινωνικά Δίκτυα

Κατάλογος Επιχειρηματικών Κοινωνικών Δικτύων για Επαγγελματίες

Τα επιχειρηματικά κοινωνικά δίκτυα μπορούν να αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο των προσπαθειών πρόσληψης μιας εταιρείας και μπορούν να αποτελέσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους πεινασμένους επαγγελματίες που ελπίζουν να αξιοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους επαφές για να βελτιώσουν τη δουλειά τους. Εστιάζοντας στις επιχειρήσεις, αυτά τα κοινωνικά δίκτυα παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσεγγίσουν και να κάνουν επιχειρηματικές συνδέσεις, να βρουν νέες θέσεις εργασίας ή να βρουν ειδικευμένους εργαζόμενους.

Είτε ψάχνετε για μια προώθηση είτε αναζητάτε νέες ευκαιρίες, η κοινωνική δικτύωση των επιχειρήσεων μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα για να προωθήσετε την καριέρα σας. Τα επιχειρηματικά κοινωνικά δίκτυα αποτελούν επίσης ένα όφελος για τους υπεύθυνους προσλήψεων που επιθυμούν να καλύψουν τις επείγουσες κενές θέσεις εργασίας.

CompanyLoop

Εικόνα του εταιρικού βρόχου.

Το CompanyLoop είναι ένα επιχειρηματικό κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται σε εργαζομένους της ίδιας εταιρείας. Περιορίζοντας την πρόσβαση μόνο σε συναδέλφους, η CompanyLoop σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους συναδέλφους σας και να μοιράζεστε τις γνώσεις που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Όχι μόνο μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι με τους συναδέλφους σας, μπορείτε να βρείτε τα άτομα που χρειάζεστε για να κάνετε τις εργασίες σας γρηγορότερα.

DoMyStuff

Εικόνα του DoMyStuff.

Το DoMyStuff είναι ένα κοινωνικό δίκτυο σχεδιασμένο για να συνδέει ανθρώπους που θέλουν πράγματα που γίνονται σε ανθρώπους που θα το κάνουν. Το DoMyStuff επιτρέπει σε όλα τα πράγματα, από τις δουλειές του σπιτιού, μέχρι τις επιχειρηματικές αποστολές, να ανατίθενται σε χιλιάδες βοηθούς που προσφέρουν τις θέσεις εργασίας. Μια εναλλακτική λύση για την πρόσληψη ενός πρακτορείου temp για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων αναγκών, το DoMyStuff είναι επίσης ένας καλός χώρος για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν περίεργες δουλειές.

DOOSTANG

Εικόνα του DOOSTANG.

Το DOOSTANG είναι ένα εμπορικό κοινωνικό δίκτυο που εμπορεύεται τον εαυτό του ως μια αποκλειστική κοινότητα σταδιοδρομίας για κορυφαίους νέους επαγγελματίες. Για να γίνετε μέλος, πρέπει είτε να είστε σε μια εταιρεία που προσλαμβάνει είτε έχει μια πρόσκληση από ένα σημερινό μέλος. Ενώ η ιδέα είναι να αυξηθεί το επίπεδο ταλέντου στην ομάδα των ατόμων που αναζητούν εργασία, αν αυτό είναι πραγματικά αληθινό, είναι ανοικτό για συζήτηση.

Γρήγορη διαδρομή

Εικόνα του Fast Pitch.

Το Fast Pitch συνδέει τους επιχειρηματίες επιχειρηματίες με άλλους επαγγελματίες και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους αιτούντες εργασία να εμπλακούν ενδεχομένως με το επόμενο αφεντικό τους. Παρέχει επίσης εργαλεία για τις επιχειρήσεις να κυκλοφορούν στο εμπόριο και να διευκολύνουν την κυκλοφορία στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Με αυτό τον τρόπο, είναι ένα μεγάλο επιχειρηματικό κοινωνικό δίκτυο για τους επιχειρηματίες.

Konnects

Εικόνα της Konnects.

Το Konnects είναι ένα επιχειρηματικό κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται στους νέους επαγγελματίες που θέλουν να ξεκινήσουν την οικοδόμηση ενός δικτύου επαφών. Είναι επίσης προσανατολισμένη προς τις νέες επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους κοινότητα και προσφέρουν τα εργαλεία που απαιτούνται για την προώθηση της επιχείρησης.

LinkedIn

Εικόνα του LinkedIn.

Το LinkedIn είναι το πιο δημοφιλές επιχειρηματικό κοινωνικό δίκτυο και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο. Εστιάζοντας στο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες να διατηρήσουν τον κατάλογο των συνδέσεών τους, η LinkedIn παρέχει επίσης ανεκτίμητες πληροφορίες για τις εταιρείες και είναι μια μεγάλη πηγή για τους αναζητούντες εργασία και για την πλήρωση κενών θέσεων εργασίας. Περισσότερο "

Ζευγαρώνω

Εικόνα του PairUp.

Το PairUp κάνει ένα βήμα μακριά από το κανονικό επιχειρηματικό κοινωνικό δίκτυο, εστιάζοντας στα συχνά επαγγελματικά ταξίδια. Παρέχοντας τα εργαλεία για να μοιραστείτε τα σχέδια ταξιδιού και να ειδοποιήσετε τους συναδέλφους ότι φτάνετε στην πόλη, το PairUp είναι ένας μεγάλος πόρος για να αντιμετωπίσετε τα μεταβαλλόμενα δρομολόγια.

Ρίτσα

Εικόνα του Ryze.

Ιδρύθηκε στα τέλη του 2001, ο Ryze ήταν ένας από τους πρώτους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Με τη δυνατότητα δημιουργίας εταιρικών δικτύων, ο Ryze είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν περισσότερα στο διαδίκτυο. Είναι επίσης ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να δημιουργήσουν δικά τους επιχειρηματικά δίκτυα και να συνδεθούν με άλλους επαγγελματίες.

Ακτίνα

Εικόνα της Spoke.

Το Spoke είναι ένα επιχειρηματικό κοινωνικό δίκτυο που ειδικεύεται στις πτυχές πρόσληψης κοινωνικών δικτύων. Σε αντίθεση με πολλά άλλα κοινωνικά δίκτυα για επαγγελματίες, το Spoke είναι ένα ανοιχτό δίκτυο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναζητούν μέσω της βάσης δεδομένων και να προσαρμόζουν τις προσπάθειές τους πρόσληψης σε ένα εξειδικευμένο κοινό.

XING

Εικόνα του XING.

Το XING είναι ένα από τα παλαιότερα κοινωνικά δίκτυα που προσανατολίζονται στις επιχειρήσεις. Με πάνω από έξι εκατομμύρια επαγγελματίες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία καθημερινά και πραγματοποιούν επιχειρήσεις σε 16 διαφορετικές γλώσσες, η XING είναι παγκόσμιος ηγέτης στην επιχειρηματική δικτύωση. Ένα εξαιρετικό site για την παρακολούθηση των επαφών σας με τις επιχειρήσεις, το XING μπορεί επίσης να βοηθήσει τους εργοδότες να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας και να βοηθήσουν τους νέους επαγγελματίες να προσγειώσουν τη μεγάλη τους δουλειά.