Πρώτη ματιά στην Beale Street Audio ICS6 και ICS8

Ημερομηνία αναφοράς: 02/26/2014
Τα ηχεία στο τοίχο είναι ένας τρόπος για να αφαιρέσετε την ακαταστασία από το σπίτι, αλλά η τοποθέτηση ενός υπογούφερ σε έναν τοίχο είναι λίγο δύσκολη, καθώς δεν θέλετε αυτές οι χαμηλές συχνότητες να προκαλούν ανεπιθύμητες δονήσεις τοίχου, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να ακτινοβολούν στο δωμάτιό σας.

Ωστόσο, αυτό που είναι ακόμα πιο δύσκολο είναι η τοποθέτηση ενός υπογούφερ στο ταβάνι σας. Για ένα πράγμα, η τοποθέτηση ενός υπογούφερ σε μια οροφή είναι αντίθετη-διαισθητική, καθώς οι ήχοι χαμηλής συχνότητας προέρχονται από κάτω από το επίπεδο του αυτιού και αυτές οι ηχητικές συχνότητες είναι συχνά αισθητές μέσα από τα πόδια σας. Ωστόσο, επειδή οι ήχοι χαμηλής συχνότητας είναι πραγματικά παντοδιαμορφωτικοί, ένα υπογούφερ μπορεί στην πραγματικότητα να τοποθετηθεί στην οροφή - εάν το υπογούφερ είναι κατασκευασμένο και τοποθετημένο σωστά έτσι ώστε να μην προκαλούν υπερβολική δόνηση ή βλάβη στην οροφή.

Με αυτό το πνεύμα, η Beale Street Audio ανακοίνωσε τα πρώτα υπογούφερ που έχουν σχεδιαστεί για την τοποθέτηση σε οροφή, το ICS6 και το ICS8. Χαρακτηριστικά κοινά για τα δύο υπογούφερ είναι τα εξής: Υφασμάτινοι οδηγοί woofer Kevlar, φωνητικό πηνίο υψηλής απόδοσης, δομή κινητήρα με χαμηλή απόδοση, Butyl Rubber Surround (η περιοχή μεταξύ του δίσκου και του κυκλικού σκελετού που επιτρέπει στον κώνο των ηχείων να μετακινηθεί μέσα και έξω) Περιμετρικό περίβλημα γραμμής μεταφοράς Sonic Vortex.

Το ηχητικό Vortex

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Sonic Vortex είναι αυτό που καθιστά αυτά τα υποστρώματα μια πολύ καλή λύση για τοποθέτηση σε τοίχο ή εντός οροφής. Αντί για ένα μεγάλο ερμάριο που απαιτείται για τα περισσότερα υπογούφερ (για να υπάρχει χώρος για να μεταφερθεί όλος αυτός ο αέρας), το Sonic Vortex είναι ένα σφιχτό περίβλημα / κύμα που περιβάλλει το συγκρότημα του οδηγού Subwoofer.

Ο τρόπος λειτουργίας του Sonic Vortex, ο αέρας ωθείται από τον οδηγό μέσω της περιβάλλουσας δομής αύλακας / κύματος, η οποία διαθέτει μικρές θυρίδες εξόδου που περιβάλλουν το μπροστινό μέρος του συγκροτήματος οδηγού / στροβίλου. Εκτός από τις θύρες εξόδου, ολόκληρο το συγκρότημα σφραγίζεται από ένα στεγανό εξωτερικό δοχείο που ελαχιστοποιεί τις δονήσεις και επίσης εμποδίζει τον αέρα να διαφύγει στην εσωτερική δομή της οροφής ή των τοίχων. Αυτό αποτρέπει ανεπιθύμητα ηχητικά αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δομική βλάβη στον τοίχο ή στην οροφή. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Τεχνολογία Sonic Vortex

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι τα ICS6 και ICS8 είναι παθητικά υπογούφερ . Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται ένας εξωτερικός ενισχυτής για την τροφοδοσία. Με άλλα λόγια, δεν τροφοδοτείτε αυτά τα υπογούφερ χρησιμοποιώντας ένα παραδοσιακό υπογούφερ ή έξοδο γραμμής προενίσχυσης LFE από δέκτη οικιακού κινηματογράφου.

Οι πρόσθετες προδιαγραφές για κάθε υπογούφερ περιλαμβάνουν:

ICS6

Μέγεθος οδηγού: 6,5 ίντσες
Απόκριση συχνότητας: 42 Hz - 300Hz
Ευαισθησία: 90 db
Γκριλ Χρώμα: Λευκό
Τύπος σχάρας: Μαγνητική άσβεστος
Τύπος συνδέσμου: Χρυσός ακροδέκτης πίεσης ελατηρίου
Βάρος: 7,10 λίβρες
Αποκοπή: 8,4-ίντσες (214 mm)
Διάμετρος: 9,4 ίντσες (239 mm)
Βάθος: 6,8-ίντσες (172 mm)

ICS8

Μέγεθος οδηγού: 8-ίντσες
Απόκριση συχνότητας: 35 Hz - 300Hz
Ευαισθησία: 90db
Γκριλ Χρώμα: Λευκό
Τύπος σχάρας: Μαγνητική άσβεστος
Τύπος συνδέσμου: Χρυσός ακροδέκτης πίεσης ελατηρίου
Βάρος: 8,38 λίβρες
Αποκοπή: 10,3 ίντσες (261 mm)
Διάμετρος: 11,3 ίντσες (284 mm)
Βάθος: 8,6-ίντσες (219,5 mm)

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις σελίδες προϊόντων της Official Beale Street Audio ICS6 και ICS8.

Σημαντική σημείωση: Για να διαπιστώσετε αν ένα υπογούφερ στην οροφή είναι σωστό για τη ρύθμιση του συστήματος οικιακού κινηματογράφου, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο / εγκαταστάτη οικιακού κινηματογράφου για να αξιολογήσετε το δωμάτιό σας καθώς το σχήμα του δωματίου και ο σχεδιασμός οροφής επηρεάζουν την τοποθέτηση, το μέγεθος / εκτέλεση.