Ο ενσωματωμένος ενισχυτής αναλογικού στερεοφωνικού ενισχυτή Yamaha A-S1100

Ενώ τα περισσότερα ηχητικά συστήματα οικιακού κινηματογράφου στα σπίτια των καταναλωτών χρησιμοποιούνται για την ακρόαση ταινιών και μουσικής, για μερικούς, ιδιαίτερα αφιερωμένους ομιλητές, ένας δέκτης οικιακού κινηματογράφου δεν το κόβει για σοβαρή ακρόαση μουσικής - μόνο ένα αποκλειστικό σύστημα ήχου δύο καναλιών κάνω. Για εκείνους που απαιτούν μια τέτοια ρύθμιση, το Yamaha διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά ενισχυτών δύο καναλιών. Μια ξεχωριστή προσφορά σε αυτήν την κατηγορία είναι η A-S1100.

Ισχύς πίσω από το μεγάλο στυλ

Για να ξεκινήσετε, ο Yamaha A-S1100 είναι ένας ενσωματωμένος στερεοφωνικός ενισχυτής δύο καναλιών που ενσωματώνει βαριά κατασκευή και στυλ, συμπεριλαμβανομένης της μαύρης ή ασημί τελικής επιλογής, ξύλινα πλαϊνά πάνελ και ένα ξεχωριστό μπροστινό πλαίσιο που περιλαμβάνει μεγάλο αριστερό και δεξιό αναλογικό επίπεδο καναλιού / watt μέτρα (Θα ήθελα πολύ να έχω αυτό το χαρακτηριστικό σε ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου!).

Πίσω από τον κομψό μπροστινό πίνακα, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης μεγάλα χειριστήρια μπάσων, πρίμων και εξισορρόπησης, καθώς και περιστροφικό διακόπτη επιλογής εισόδου και μεγάλο έλεγχο έντασης κλασικού στυλ, το A-S1100 διαθέτει μεγάλη παροχή ισχύος, η συνεχής ισχύς σε μεγάλες χρονικές περιόδους, καθώς και η γρήγορη ανάκτηση και ο χρόνος αντίδρασης για κορυφές ήχου.

Η ικανότητα εξόδου ισχύος για το Yamaha A-S1100 είναι 90 wpc, χρησιμοποιώντας εύρος δοκιμαστικού τόνου 20Hz έως 20kHz με φορτίο 8 ωμών με .07% THD. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι σημαίνουν αυτές οι δηλωμένες τιμές ισχύος σε σχέση με τις πραγματικές συνθήκες, ανατρέξτε στο άρθρο μου: Κατανόηση των προδιαγραφών εξόδου ισχύος ενισχυτή .

Το Yamaha A-S1100 δεν είναι σίγουρα ελαφρύ στο τμήμα ενισχυτών - σε περίπου 50 λίβρες είναι πιο βαρύ από τους περισσότερους δέκτες οικιακού κινηματογράφου - προσέξτε λοιπόν όταν ανεβαίνετε ή μετακινείτε.

Συνδεσιμότητα

Το Yamaha A-S1100 διαθέτει όλες τις αναγκαίες συνδέσεις για μια καλή ρύθμιση ακρόασης ήχου δύο καναλιών.

Για να ξεκινήσετε, παρέχονται 3 σειρές αναλογικών εισόδων στερεοφωνικών RCA καθώς και ένας βρόχος εγγραφής ήχου εγγραφής ήχου για τη σύνδεση ενός CD εγγραφής / κασετόφωνα ή άλλης συμβατής συσκευής εγγραφής.

Επίσης, υπάρχει προ-amp out / Main στον βρόχο για σύνδεση με εξωτερικό ενισχυτή ή ισοσταθμιστή, εάν είναι επιθυμητό.

Για την ακρόαση δίσκων βινυλίου, μια ειδική είσοδος γρανίτη phono που μπορεί να φιλοξενήσει και τα δύο κασέτες φωνο κινητού μαγνήτη (Moving Magnet) και Moving Coil (MC) (που μπορούν να μεταφερθούν μέσω ενός μπροστινού πίνακα ελέγχου.

Όσον αφορά τις συνδέσεις των ηχείων, το A-S1100 παρέχει συνδέσεις εξόδου ηχείων A και B, οι οποίες μπορούν επίσης να διαμορφωθούν για τη ρύθμιση των καλωδίων με τη χρήση βιδωτών βιδωτών ακροδεκτών μεγάλης ισχύος .

Για ιδιωτική ακρόαση, το AS-1100 περιλαμβάνει επίσης υποδοχή ακουστικών 1/4 ιντσών.

Ωστόσο, μια επιλογή σύνδεσης ηχείων που δεν θα βρείτε στο Yamaha A-S110 είναι μια έξοδος subwoofer - τελικά, αυτό είναι το κλασικό στερεοφωνικό παλιό σχολείο δύο-καναλιών μιλάμε για. Έτσι, για καλύτερα αποτελέσματα ακρόασης, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα σύνολο καλών πλήρους φάσματος ηχείων, αντί για βιβλιοθήκες.

Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί ότι, δεδομένου ότι ο A-S1100 είναι ένας ενσωματωμένος ενισχυτής, δεν περιλαμβάνει ψηφιακές οπτικές / ομοαξονικές εισόδους ή εισόδους USB, ενσωματωμένο δέκτη AM / FM, ραδιόφωνο στο διαδίκτυο ή πρόσβαση σε έλεγχο εφαρμογών smartphone. σε οικιακό θέατρο ή σε στερεοφωνικούς δέκτες. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από ένα ή περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά σε μια εγκατάσταση δύο καναλιών, ίσως θελήσετε να ελέγξετε τους στερεοφωνικούς δέκτες δύο καναλιών Yamaha R-N602 ή R-N402 ή να προσθέσετε το T-S500 AM της Yamaha / Δέκτης FM

Περισσότερο...

Το A-S1100 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με το CD-S2100 CD υψηλής τεχνολογίας της Yamaha (Αγορά από την Amazon) αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε πηγή ήχου που έχει αναλογικές εξόδους ήχου. Το A-S1100 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός ηχητικού συστήματος δεύτερης ή τρίτης ζώνης σε συνδυασμό με δέκτες οικιακού κινηματογράφου που διαθέτουν δυνατότητα πολλαπλών ζωνών .

Η προτεινόμενη τιμή για το A-S1100 είναι $ 2.999,95 (Διαθέσιμο σε Ασημί ή Μαύρο) - Αγοράστε από την Amazon