Οι καλύτερες οθόνες LCD 22 ιντσών

Μια επιλογή των καλύτερων LCD 22 ιντσών για μια ποικιλία διαφορετικών εργασιών

Οι οθόνες 22 ιντσών έχουν χάσει μεγάλο μέρος της αγοράς τους λόγω της συνεχώς μειούμενης τιμής των οθονών 24 ιντσών. Παρέχουν ακόμα πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά και ακόμη και ψηφίσματα όπως τα μεγαλύτερα πάνελ, αλλά είναι ελαφρώς πιο συμπαγή για εκείνα που μπορεί να έχουν περιορισμένο χώρο για τον υπολογιστή τους. Με αυτό κατά νου, εδώ είναι οι επιλογές για μερικές από τις καλύτερες οθόνες LCD 22 ιντσών για μια ποικιλία διαφορετικών χρήσεων και τιμών.

Φαίνεται ότι τα $ 100 είναι σχεδόν το χαμηλότερο κόστος που μπορεί κανείς να βρει για μια μικρή οθόνη και υπάρχουν πολλά να διαλέξετε. Η οθόνη HP Pavilion 21,5 ιντσών διαχωρίζεται από άλλες οθόνες, επειδή προσφέρει ένα πάνελ τεχνολογίας IPS. Οι περισσότερες οθόνες χαμηλού κόστους τείνουν να χρησιμοποιούν πάνελ TN, τα οποία ενώ έχουν ταχύτερους ρυθμούς έχουν στενές οπτικές γωνίες και λιγότερο από αστρικό χρώμα. Η φωτεινότητα είναι καλή, αλλά δεν είναι μεγάλη από το φωτισμό άκρων LED της, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετή για τους περισσότερους χρήστες και ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός και στεφάνη το κάνουν ώστε να χωράει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Η ανάλυση είναι χαρακτηριστική για οθόνες αυτού του μεγέθους στα 1920x1080 που επιτρέπουν πλήρη λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p. Οι υποδοχές βίντεο περιλαμβάνουν HDMI και VGA. Η βάση υποστηρίζει μόνο κλίση, αλλά αυτό είναι κοινό στις περισσότερες οθόνες χαμηλού κόστους.

Με τις μεγαλύτερες οθόνες να είναι πιο δημοφιλείς, πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν οθόνες premium στο μέγεθος των 22 ιντσών. ViewSonic είναι ένα από τα λίγα που έχουν συγκεντρώσει μια οθόνη που είναι συμπαγής αλλά πακέτα σε πολλά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιεί έναν πίνακα οθόνης 21,5 ιντσών βασισμένο σε IPS με ανάλυση 1920x1080 με μέτριο επίπεδο φωτεινότητας 250cd / m ^ 2 και επίστρωση αντιθαμβωτικής. Αυτό το καθιστά μια μεγάλη οθόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι σχεδόν οποιαδήποτε θέση σε αντίθεση με πολλά από τα γυαλιστερά μοντέλα επίστρωσης που δεν μπορούν να χειριστούν το έντονο φως. Χρώμα και γωνίες θέασης είναι τέλεια. Εκτός από την οθόνη, περιλαμβάνει επίσης ένα ζευγάρι ηχείων 1,5 Watt που λείπει στις περισσότερες περιπτώσεις σε αυτό το εύρος μεγέθους. Οι υποδοχές βίντεο περιλαμβάνουν HDMI, DVI και VGA. Δυστυχώς, εξακολουθεί να υπάρχει μόνο ρύθμιση κλίσης για τη βάση.

Το τυχερό παιχνίδι έχει να κάνει με την ταχύτητα της οθόνης, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει μια υγρή εικόνα όταν υπάρχει γρήγορη κίνηση στην οθόνη. Και οι δύο χρόνοι απόκρισης και οι ρυθμοί ανανέωσης είναι κρίσιμοι για αυτούς. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές οθόνες στην περιοχή των 22 ιντσών που προσφέρουν ρυθμούς ανανέωσης των 120Hz, ώστε οι χρόνοι απόκρισης να είναι ο βασικός παράγοντας. Το ASUS VX228H είναι μια καλή επιλογή χάρη στον χρόνο απόκρισης 1ms και έναν πίνακα 21,5 ιντσών που του παρέχει ανάλυση 1920x1080 για παιχνίδια υψηλής ευκρίνειας. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό είναι ότι έρχεται με δύο θύρες HDMI έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν υπολογιστή καθώς και μια κονσόλα παιχνιδιών, αν το επιθυμείτε. Υπάρχει ένα ζευγάρι ηχείων ενσωματωμένο σε αυτό, αλλά προσφέρουν περιορισμένες δυνατότητες.

Από την κυκλοφορία των Windows 8 , η οθόνη αφής γίνεται πολύ πιο σημαντική για την πλοήγηση και τη χρήση του υπολογιστή. Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές συνήθως δεν διαθέτουν αυτό, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη αγορά για οθόνες με οθόνη αφής. Για το μέγεθος οθόνης 22 ιντσών, το S2240T της Dell προσφέρει μια σχετικά προσιτή επιλογή με μια τιμή. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία VA πάνελ που είναι δημοφιλής στις τηλεοράσεις αλλά δεν χρησιμοποιείται σε πολλές οθόνες. Προσφέρει μια ωραία ισορροπία χρωμάτων και γωνιών θέασης, ενώ εξακολουθεί να έχει αξιοπρεπή ταχύτητα. Η οθόνη διαθέτει εγγενή ανάλυση 1920x1080 και καλύπτεται από γυαλί από άκρη σε άκρη και σύστημα χωρητικότητας αφής. Για να το κάνει ακόμη πιο χρήσιμο ως οθόνη αφής, η βάση επιτρέπει επίσης στην οθόνη να είναι σχεδόν επίπεδη. Οι υποδοχές βίντεο περιλαμβάνουν HDMI, DVI και VGA. Υπάρχει μια θύρα USB για επικοινωνία με το σύστημα για την τοποθέτηση σε επαφή.

Η εργασία γραφικών απαιτεί υψηλό επίπεδο υποστήριξης χρώματος. Συνήθως, αυτό απαιτεί πιο δαπανηρή τεχνολογία, όπως πίνακες οθόνης IPS, που παρέχει το καλύτερο συνολικό χρώμα. Δυστυχώς, οι περισσότερες εταιρείες που εξειδικεύονται σε τέτοιες οθόνες έχουν μεταφερθεί σε μόνο μεγαλύτερες οθόνες. Αυτό αφήνει ως επί το πλείστον καλές αλλά όχι μεγάλες επιλογές για εκείνους που χρειάζονται μια μικρή οθόνη. Η σειρά Professional της Dell χρησιμοποιεί οθόνες IPS που προσφέρουν καλό χρώμα, αλλά όχι η χρωματική γκάμα είναι ακόμα περιορισμένη αλλά καλύτερη από τις περισσότερες. Το ωραίο είναι ότι το περίπτερο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων συμπεριλαμβανομένου του ύψους, της περιστροφής και του στροφέα που δεν υπάρχει γενικά σε αυτές τις μικρές οθόνες. Έρχεται με δύο θύρες USB 3.0 και δύο θύρες USB 2.0 εκτός από τις υποδοχές DisplayPort, HDMI και VGA.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .