Τα 10 καλύτερα παιδικά παιχνίδια Xbox 360 και Kinect να αγοράσουν το 2018

Κρατήστε τα παιδιά σας ευχαριστημένα με τα αγαπημένα μας παιχνίδια

Τα παιδιά αγαπούν τα βιντεοπαιχνίδια. Και δεν πρέπει να είναι κακή ή αρνητική επίδραση στα παιδιά. Έχουμε φθάσει μέχρι τώρα στη βιομηχανία ότι τα παιχνίδια έχουν χρησιμοποιηθεί στα σχολεία ως τρόπος διδασκαλίας, επεκτείνοντας τη δημιουργικότητά κάποιου και ακόμη και τους εκπαιδεύονταν να γίνουν αρχιτέκτονες και σχεδιαστές του μέλλοντος. Τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν επίσης να βγάλουν τα παιδιά από τον καναπέ και να τα εξασκήσουν και να μάθουν νέες κινήσεις χορού, να λύσουν σύνθετες παζλ ρυθμίσεις, να τους δώσουν μια αίσθηση θεραπείας και να ενισχύσουν τις ικανότητές τους συγκέντρωσης.

Παρακάτω, έχουμε συμμορφωθεί με μια λίστα των παιχνιδιών Xbox 360 και Kinect των κορυφαίων 10 καλύτερων παιδιών. Αλλά τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για παιδιά, καθώς πολλοί από αυτούς είναι αρκετά διασκεδαστικοί για να συμμετάσχετε στις καλές εποχές και να δημιουργήσετε μια εμπειρία οικογενειακής συγκόλλησης. Έτσι διαβάζετε για να δείτε ποιοι πρέπει να είναι οι ιδιοκτήτες.

Η συλλογή Sonic Ultimate Genesis είναι μια συλλογή από μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της SEGA Genesis του παρελθόντος. Μπορείτε να δείξετε στα παιδιά σας τη μαγεία της δεκαετίας του '90 και αυτό που παίζατε όταν ήσαστε στην ηλικία τους. Από τα 40 παιχνίδια που περιλαμβάνονται, μπορείτε να παίξετε τέτοια κλασικά όπως Streets of Rage 2 , Sonic The Hedgehog και πολλά άλλα. Οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να παίξουν κλασικά με δύο παίκτες, όπως το Golden Axe. Οι χρήστες του Amazon που αγόρασαν το παιχνίδι το αγαπούν για την οικονομική προσιτότητα και την επιλογή παιχνιδιών. Περισσότεροι κριτικοί κριτικοί δεν τους αρέσουν τα ενημερωμένα γραφικά.

Το Forza Motorsport 4 είναι το απόλυτο παιχνίδι αγωνιστικών αυτοκινήτων για το Xbox 360, με περισσότερα από 500 αυτοκίνητα πραγματικής ζωής και 26 τεράστια αγωνιστικά κομμάτια. Οποιοσδήποτε ενθουσιώδης αυτοκίνητο θα χαλαρώσει με το Forza Motorsport 4, καθώς είναι ένα από τα πιο ρεαλιστικά αγωνιστικά βιντεοπαιχνίδια που έγιναν ποτέ.

Η σειρά Forza Motorsport θεωρείται μια προσομοίωση αγώνων, με μεγάλη έμφαση στο να κάνουμε τα αυτοκίνητα να αισθάνονται, να βλέπουν και να ακούγονται ακριβώς όπως τα ισοδύναμα πραγματικής ζωής τους. Η υπερρεαλιστική της προσοχή στη λεπτομέρεια και τα γραφικά έχει ως στόχο να δώσει στους παίκτες την πιο αυθεντική εμπειρία για την εικονική οδήγηση. Οι παίκτες είναι σε θέση να θέσουν τη φωτογραφική μηχανή τους σε μια προβολή του πιλοτηρίου για μεγαλύτερο ρεαλισμό, βλέποντας τους βραχίονες του οδηγού κινούμενοι σε σειρά με τα χειριστήρια του παίκτη. Είναι επίσης συμβατό με το Kinect του Xbox 360, έτσι ώστε να μπορείτε να κρατάτε ένα φανταστικό τιμόνι και να το οδηγήσετε.

Ψάχνετε για ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων; Η πύλη 2 είναι ένα κριτικό βίντεο το οποίο εισάγει ηρεμία παιχνιδιού με παζλ διασκέδασης που αφορούν τη μεταφορά. Πάνω από 2.500 εκπαιδευτικοί σε ολόκληρη την Αμερική χρησιμοποίησαν την Πύλη 2, συμπεριλαμβάνοντας το στα σχέδια μαθήματός τους. Η πρωτοβουλία "Teach with Portals" εισήχθη από την εταιρεία Vault του παιχνιδιού στα σχολεία ως ένας τρόπος για να διδάξετε στους μαθητές τον ενθουσιασμό της επίλυσης και της δημιουργίας παζλ με ένα βιντεοπαιχνίδι. Οι χρήστες του Amazon που αγόρασαν το Portal 2 το αγαπούν για το εθιστικό gameplay του. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν ότι μπορεί να είναι υπερβολικά προχωρημένο για τα μικρότερα παιδιά.

Το παιδί σας είναι οπαδός του Jurassic World και του LEGOS; Το LEGO Jurassic World φέρνει το καλύτερο και των δύο κόσμων επιτρέποντάς σας να ξαναζήσετε καίρια στιγμιότυπα από τις τέσσερις ταινίες Jurassic που ξαναγεμίζουν σε μορφή LEGO. Το εύκολο στο παιχνίδι παιχνίδι βίντεο sandbox διαθέτει multiplayer, έτσι ώστε εσείς και το παιδί σας μπορείτε να απολαύσετε τη διαφυγή από τους δεινόσαυρους και την επίλυση παζλ. Δεν χρειάζεται να είσαι άνθρωπος. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από 20 διαφορετικούς δεινόσαυρους για να παίξετε όπως, συμπεριλαμβανομένου του T. Rex. Οι χρήστες του Amazon αγαπούν ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι περιπέτειας. Πιο κρίσιμο λέει ότι το παιχνίδι μπορεί να είναι λίγο buggy σε όλο το παιχνίδι.

Το Madden NFL 17 σας φέρνει ακριβώς στο παιχνίδι σαν να βλέπετε πραγματικά ένα πραγματικό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Με τα εντυπωσιακά γραφικά της ζωής, εκατοντάδες διαφορετικές στρατηγικές παιχνιδιού και έντονη αθλητική δράση, το Madden NFL 17 κάνει τη λίστα για το καλύτερο παιχνίδι του Xbox 360 για τους λάτρεις των σπορ.

Το Madden NFL 17 σας επιτρέπει να διαλέξετε μια από τις 32 επίσημες ομάδες NFL, ώστε να μπορέσετε τελικά να διευθετήσετε το σκορ και να βάλετε σωστά κάθε πλέι-οφ και πρωτάθλημα Super Bowl μία για πάντα. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πολλαπλών τρόπων παιχνιδιού όπως το franchise, όπου πρέπει να αναπτύξουν το ηθικό των ομάδων, να προπονούν τους αντιπάλους και να δημιουργούν playbooks με διαφορετικές στρατηγικές. Το Madden NFL 17 περιλαμβάνει αυθεντικά συνθετικά σχόλια από αθλητικούς φορείς πραγματικής ζωής, δίνοντας την εντύπωση ότι παρακολουθούν το παιχνίδι που παίζετε. Οι παίκτες έχουν ακόμα τη δυνατότητα να σχεδιάσουν τους αγαπημένους τους παίκτες στην τελική ομάδα σε μια φανταστική λειτουργία ποδοσφαίρου.

Οι περισσότεροι γονείς είναι εξοικειωμένοι με τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή και τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με το απλό και διασκεδαστικό Wheel of Fortune για το Xbox 360. Ο Wheel of Fortune έρχεται στο Xbox 360 με περισσότερα από 1.000 παζλ για να λύσει και περιλαμβάνει ένα multiplayer mode για να φέρει το σύνολο οικογένεια μαζί.

Βάζοντας στη ζωή τον μετρητή της τηλεόρασής του, ο τροχός της τύχης προσφέρει τη συγκίνηση της περιστροφής του τροχού για βραβεία και μετρητά, ενώ επιλύει μια πρόκληση λέξης. Οι παίκτες μπορούν να προχωρήσουν μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες με έως και τέσσερις παίκτες. Ο Pat Sajak και ο Vanna White κάνουν εμφανίσεις και έχουν τις δικές τους φωνές μέσα στο παιχνίδι για να κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο πραγματική. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης κινούμενα βίντεο και minigames που λειτουργούν ως "διαφημιστικό σπάσιμο" για να δώσουν στο παιχνίδι μια πιο συναρπαστική ζωή, σαν να βλέπετε πραγματικά την παράσταση.

Ιδανικό για οικογένειες, Minute To Win Βασίζεται στο δημοφιλές show του NBC και είναι γεμάτο με δεκάδες συναρπαστικά και διασκεδαστικά απλά mini-games που η όλη οικογένεια μπορεί να καταλάβει και να πάρει γρήγορα. Το παιχνίδι Xbox Kinect περιλαμβάνει 10 λειτουργίες παιχνιδιών όπως single player, multiplayer face-off και λειτουργία συνεργασίας. Το καλύτερο από όλα, ο αγαπητός δροσερός άνθρωπος Guy Fieri είναι ο οικοδεσπότης.

Minute to Win Έχετε ανταγωνιστείτε με τέσσερις άλλους παίκτες σε μια σειρά 20 προκλήσεων και 9 minigames για να κερδίσετε ένα μεγάλο βραβείο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Χρησιμοποιώντας το Kinect, μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να μπουν στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας το σώμα τους για να μετακινήσουν, να εξισορροπήσουν αντικείμενα ή να παραμείνουν ακόμα για να ολοκληρώσουν διάφορες προκλήσεις. Κάθε παιχνίδι εξουδετέρωσης νεύρων δίνει στους παίκτες 60 δευτερόλεπτα για να το ολοκληρώσουν, που κυμαίνονται από το να κάνουν τέλεια καταλήψεις μορφής για να πιάσουν εναέριες μπάλες σε ένα κουβά στο κεφάλι σας.

Το Kinectimals είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που περιλαμβάνει υιοθέτηση ενός εικονικού κατοικίδιου ζώου, παίζοντας με αυτό και πηγαίνοντας σε περιπέτειες. Ανοίγει τη φαντασία για τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τα ζώα και να τα εκπαιδεύσουν. Τα παιδιά που αγαπούν τα ζώα θα αγαπήσουν το Kinectimals. Το παιχνίδι ξεκινά με τη συλλογή και την ονομασία ενός από τα 20 διαφορετικά διαθέσιμα ζώα, συμπεριλαμβανομένης μιας αρκούδας, του τσίτα και του λιονταριού. Τα παιδιά σας μπορούν να καλέσουν στο νέο τους εικονικό κατοικίδιο ζώο από το όνομα, να διδάξουν τα κόλπα τους, όπως φέρω και να κυλήσουν και ακόμη και να εκπαιδεύσουν τους για μαθήματα ευκινησίας. Οι γονείς που αγόρασαν το Kinectimals αγαπούν το πώς το παιχνίδι ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση, την άσκηση και την αγάπη για τα ζώα. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν ότι είναι πιο υπάκουο και αργή.

Το Minecraft είναι το ιδανικό παιχνίδι για κάθε παιδί που θέλει να χτίσει σχεδόν τίποτα με μπλοκ και να προχωρήσει σε περιπέτειες. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τυχαία δημιουργημένους κόσμους και να κατασκευάσουν τα πάντα από σπίτια έως ουρανοξύστες. Το Minecraft Xbox 360 Edition διαθέτει μια λειτουργία φροντιστηρίων που διδάσκει τα βασικά για να μάθετε βασικές δεξιότητες. Σε αυτή τη λειτουργία, τα παιδιά σας θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν και να συνθέτουν τα απαραίτητα πράγματα για να ολοκληρώσουν τους στόχους. Η δημιουργική λειτουργία δίνει άπειρους πόρους για να φτιάξετε τον δικό σας κόσμο ονείρων χωρίς καμία πίεση. Οι χρήστες του Amazon την αγαπούν για την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας. Οι κριτικές κριτικοί λένε ότι μπορεί να είναι βαρετό και ο τρόπος επιβίωσης μπορεί να είναι πάρα πολύ τρομακτικός.

Εκτός από την άσκηση από την κίνηση γύρω, το παιδί σας μπορεί να μάθει μια νέα ικανότητα που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη τους. Το Just Dance 2017 παίρνει εσάς και το νεαρό σας από τον καναπέ και αρέσει στους λαϊκούς χορούς. Εάν τα παιδιά σας είναι ενεργά, τότε αυτό το διαδραστικό ρυθμικό παιχνίδι θα τους κρατήσει απασχολημένους, έχοντας τη διασκέδαση και τα ενδιαφέροντα. Η φωτογραφική μηχανή Kinect παίρνει τις κινήσεις τους και ένα αποτέλεσμα βαθμολογείται με βάση το πόσο καλά χορεύουν. Amazon γονείς που έχουν αγοράσει το παιχνίδι αγάπη που κάνει για μια προπόνηση συγκόλλησης μαζί. Κριτικοί κριτικοί αναφέρουν ότι η επιλογή τραγουδιού δεν είναι ευρεία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .