Λίστα τραγουδιού ήρωας ζώνης

Είναι οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες στον κατάλογο τραγουδιού "Band Hero";

"Band Hero" είναι ένα spin-off της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών Guitar Hero. Εκδόθηκε το 2009 και είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Wii και Nintendo DS. Η μουσική στο "Band Hero" είναι πιο pop και mainstream rock από ό, τι βρίσκετε στο "Guitar Hero". Αυτό είναι κακό αν σας αρέσει σκληρό βράχο και μέταλλο αλλά ίσως καλό για όλους τους άλλους στη ζωή σας. Αυτό το προσβάσιμο παιχνίδι είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια. Δείτε την πλήρη λίστα τραγουδιών των 65 τραγουδιών που συνοδεύει τις εκδόσεις κονσόλας του παιχνιδιού εδώ. Η έκδοση DS διαθέτει μια συντομότερη λίστα με 30 τραγούδια, πολλά από αυτά διαφορετικά τραγούδια από τους ίδιους καλλιτέχνες.

Λίστα τραγουδιού ήρωας μπάντας για εκδόσεις κονσόλας

Band Hero Λίστα τραγουδιών για το Nintendo DS

Το παιχνίδι Nintendo DS "Band Hero" περιλαμβάνει 30 τραγούδια στο ίδιο είδος με τις εκδόσεις κονσόλας. Ωστόσο, τα τραγούδια είναι διαφορετικά από αυτά των κονσόλων, παρόλο που πολλοί από τους καλλιτέχνες είναι οι ίδιοι. Η λίστα τραγουδιών DS για τις ΗΠΑ είναι:

Εξαγωγή σε άλλους τίτλους ήρωας κιθάρας

61 από τις 65 κομμάτια της κονσόλας "Band Hero" μπορούν να μεταφερθούν σε "Guitar Hero 5" ή " Guitar Hero Warriors of Rock " για μια μικρή χρέωση - μόλις το πληρώσετε μία φορά και δουλεύουν και στα δύο παιχνίδια. Δυστυχώς, τα κομμάτια δεν λειτουργούν στο "Guitar Hero: Live", επειδή η GH Live έχει αλλάξει σε νέο στυλ παιχνιδιού χρησιμοποιώντας μια κιθάρα 6 κουμπιών.