Γνωρίστε παιδιά στην εφαρμογή GROWLr για Android

01 από 02

Λήψη της εφαρμογής GROWLr για Android

Η εφαρμογή GROWLr για το Android προσφέρει στους άνδρες τη δυνατότητα να συναντούν μέλη της κοινότητας των αρκούδων, είτε πρόκειται για μικρά παιδιά, για την κόρη τους, για τις πόρνες, τις πολικές αρκούδες, μεταξύ άλλων. Προβάλετε προφίλ για δωρεάν, μοιραστείτε και λάβετε φωτογραφίες, μοιραστείτε την τοποθεσία σας με τη λειτουργία του check-in, βρείτε τις τοπικές μπάρες των αρκούδων και τα hangouts, στείλτε μηνύματα εκπομπής "Shout" και περισσότερα απευθείας από τη συσκευή Android.

Κάντε λήψη του GROWLr για Android

Προτού μπορέσετε να αρχίσετε να συναντάτε νέους φίλους για ημερομηνίες και δραστηριότητες, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να κατεβάσετε την εφαρμογή Growlr στη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας αυτές τις οδηγίες βήμα προς βήμα:

Εκκίνηση GROWLr

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του GROWLr, μπορείτε να ξεκινήσετε το λογισμικό της εφαρμογής στη συσκευή σας Android εντοπίζοντας το εικονίδιο της εφαρμογής και αγγίζοντας το. Θα αναγνωρίσετε την εφαρμογή από το λογότυπο GROWLr.

Θα σας ζητηθεί είτε να συνδεθείτε είτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό GROWLr για τη συσκευή σας Android. Για να συνδεθείτε, πληκτρολογήστε το όνομα οθόνης και τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε το κουμπί "Σύνδεση" για να συνεχίσετε.

Αν έχετε λογαριασμό και έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να τον ανακτήσετε πατώντας το κουμπί "Ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης".

Δημιουργία λογαριασμού και προφίλ GROWLr

Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία νέου λογαριασμού" και ολοκληρώστε την εγγραφή για να ξεκινήσετε ένα νέο λογαριασμό. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες φορτώνοντας μια φωτογραφία ή τραβώντας μια φωτογραφία με την κάμερα του τηλεφώνου σας.

Για το προφίλ σας, μπορείτε να συμπεριλάβετε μια σειρά πληροφοριών. Πολλά από αυτά είναι προαιρετικά, αλλά όσο περισσότερο συμπληρώνετε, τόσο πιο πιθανό θα προσελκύσετε την προσοχή άλλων χρηστών που θέλουν να μάθουν περισσότερα για εσάς. Τα στοιχεία του προφίλ περιλαμβάνουν:

Πατήστε "Αποθήκευση" για να δημοσιεύσετε το προφίλ σας στο δίκτυο GROWLr.

02 του 02

Χρησιμοποιώντας το Growlr για Android

Μόλις δημιουργήσετε και αποθηκεύσετε το προφίλ σας, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το GROWLr για να συναντήσετε άτομα, να στείλετε μηνύματα και ακόμη και να βρείτε συμβάντα και μπάρες κοντά στην τοποθεσία σας.

Πατήστε το εικονίδιο μενού για να βρείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με την εφαρμογή και την κοινότητα GROWLr.

Αρκούδες : Κάτω από το εικονίδιο τριών αρκούδων, μπορείτε να βρείτε τους χρήστες σε απευθείας σύνδεση από όλο τον κόσμο, στην περιοχή σας και στη δική σας λίστα "Αγαπημένα". Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν τρεις καρτέλες: Online, Κοντινό και Αγαπημένα.

Μηνύματα : Αγγίζοντας τα μηνύματα (ή πατώντας "Msgs" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της εφαρμογής κατά την προβολή χρηστών) ανοίγει τα εισερχόμενα μηνυμάτων όπου θα βρείτε όλες τις συνομιλίες σας με άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Προβολείς : Δείτε ποιος έχει ελέγξει το προφίλ σας.

Αντιμετωπίζει: Εμφανίζει τα αιτήματα που λάβατε ή στέλνατε. Ρυθμίστε τις προτιμήσεις σας συνάντησης πατώντας το εικονίδιο cog που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της εφαρμογής.

Προφίλ : Δημιουργήστε το προφίλ σας GROWLr και αρχίστε να συναντάτε νέους φίλους τώρα.

Γκαλερί : Δείτε φωτογραφίες και πολλά άλλα από δημοφιλή μέλη και πολλά άλλα.

Αναζήτηση: Αναζητήστε άλλα μέλη με βάση την τοποθεσία ή καθορίζοντας ποικίλα κριτήρια όπως ηλικιακά εύρη, ύψος και εύρος βάρους, αν οι χρήστες έχουν φωτογραφίες που σχετίζονται με τα προφίλ τους και άλλα.

ΚΡΑΥΓΗ! : Αυτή είναι μια λειτουργία αγοράς εντός εφαρμογής , η οποία στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους χρήστες της καθορισμένης περιοχής που έχουν ενεργοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα.

FLASH !: Αυτή είναι μια δυνατότητα αγοράς εντός εφαρμογής, η οποία ξεκλειδώνει τα ιδιωτικά σας μέσα, όπως εικόνες, σε άλλους χρήστες σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Blog: Δημιουργήστε μια καταχώρηση ιστολογίου για να προχωρήσετε με το προφίλ σας και κρατήστε τους θαυμαστές και τους θαυμαστές σας ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στη ζωή σας. Οι καταχωρήσεις ιστολογίου λήγουν αυτόματα μετά από επτά ημέρες.

Check-in : Μοιραστείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας και βρείτε τους κοντινούς τύπους.

Εκδηλώσεις : Χρειάζεστε κάτι να κάνετε; Ελέγξτε τα γεγονότα φέρουν στην περιοχή σας, όταν κάνετε check out το ημερολόγιο γεγονότων GROWLr χρησιμοποιώντας το εικονίδιο του κέντρου.

Μπαρ : Κάντε κλικ στο εικονίδιο ποτών για να βρείτε τοπικές μπάρες αρκούδας στην περιοχή σας όπου μπορείτε να βρείτε παιδιά παρόμοια με εκείνα της εφαρμογής.