Οι κορυφαίες εφαρμογές iPad στο Facebook

Μεγάλοι Πελάτες Facebook για το iPad

Το Facebook μπορεί να είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον ιστό, αλλά δεν είναι πάντα η πιο φιλική προς το iPad εμπειρία. Από φωτογραφίες που δεν ταιριάζουν αρκετά στην οθόνη του iPad με συνδέσμους που μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο πολύ μικρό, το Facebook μπορεί μερικές φορές να είναι μια άσκηση για να περάσετε από τη ζωή των φίλων σας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές τέλειες εφαρμογές Facebook iPad που μπορούν να πάρουν το χαλαρό.

Οι πελάτες του Facebook που παρατίθενται εδώ είναι δωρεάν ή περιέχουν δωρεάν εκδόσεις, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να πετάξετε λίγα δολάρια μόνο για να πάρετε την εφαρμογή έξω για μια δοκιμαστική διαδρομή. Και πολλά από αυτά διαθέτουν πολλαπλή υποστήριξη λογαριασμού, οπότε αν το νοικοκυριό σας έχει περισσότερους από έναν χρήστες στο Facebook, ένας καλός πελάτης στο Facebook μπορεί να έρθει χρήσιμος.

Οι καλύτερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης για το iPad

FriendCaster

Το FriendCaster μπορεί πολύ καλά να είναι ο καλύτερος πελάτης Facebook για το iPad. Αντί να απλώς μιμείται τη βασική εμφάνιση και αίσθηση του Facebook, το FriendCaster ξαναβάλει την εμπειρία του Facebook για το iPad. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη διασύνδεση που θα σας δώσει άμεση πρόσβαση στη ροή ειδήσεων σας και τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες. Ένα σήμα στην κορυφή σας ειδοποιεί για τις πιο πρόσφατες ειδοποιήσεις σας και ένα εύκολο σύστημα μενού θα σας επιτρέψει να μεταβείτε από τη ροή ειδήσεων στον τοίχο σας στα λευκώματα ή στους φίλους σας.

Το FriendCaster περιέχει επίσης ένα μοναδικό "Steam Friend" που παρέχει έναν νέο τρόπο ανάγνωσης των ενημερώσεων κατάστασης. Και εκτός από έναν ενσωματωμένο πελάτη συνομιλίας, η εφαρμογή παρέχει επίσης τοπικά checkins, έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας όταν δεν είστε γύρω σας.

MyPad

Το MyPad, που αρχικά ονομάστηκε FacePad, προσφέρει υποστήριξη τόσο για το Facebook όσο και για το Twitter , γι 'αυτό είναι ιδανικό για όσους θέλουν μια ενιαία εφαρμογή να ελέγξουν τους δύο δημοφιλέστερους προορισμούς κοινωνικών μέσων στο διαδίκτυο. Αλλά μην πιστεύετε ότι μπορείτε να διαβάσετε τι συμβαίνει και στα δύο μέρη, το MyPad σας επιτρέπει επίσης να δημοσιεύετε τις ενημερώσεις κατάστασης τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter.

Ενώ το FacePad είναι σίγουρα περισσότερο πελάτης Facebook από ένα πελάτη Twitter, αυτό είναι ένα ωραίο επίδομα. Στην όψη του Facebook, το FacePad δίνει μια αίσθηση στο Twitter με τη ροή ειδήσεων και προσφέρει ένα καθαρό περιβάλλον για τον έλεγχο των προφίλ, την περιήγηση φωτογραφιών και την κουβέντα με φίλους. Περισσότερο "

Πρόσωπο

Ενώ το Face δεν έχει όλα τα χαρακτηριστικά κάποιων iPad πελατών του iPad, το κάνει για αυτό δίνοντας σας πολύ χώρο. Αντί να χρησιμοποιήσετε τον συνηθισμένο ελεγκτή διαχωρισμού που χρησιμοποιείται από πολλές εφαρμογές, το Face δίνει ολόκληρο το πλάτος της οθόνης στις ζωντανές αναφορές, τα γεγονότα, τα μέρη και άλλες σελίδες στο Facebook. Χρησιμοποιεί επίσης μια ωραία μεγέθους γραμματοσειρά, ώστε οι ενημερώσεις των φίλων σας πραγματικά να σας βγάλουν πέρα.

Εκτός από έναν ωραίο τρόπο για να χτυπήσει το feed σας ειδήσεων, το Facely έχει επίσης έναν σταθερό πελάτη συνομιλίας. Έτσι, ακόμη και αν έχετε την τάση να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα του Facebook για το μεγαλύτερο μέρος του Facebooking σας, το Face μπορεί να αξίζει τον κόπο για συνομιλία μόνο. Περισσότερο "

Φιλικός

Φιλικό είναι ένα πρόσωπο-ανελκυστήρα για το Facebook και όχι ένας πραγματικός πελάτης. Χτισμένο με τεχνολογίες ιστού, το φιλικό λειτουργεί σαν ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού με μοναδικές σελίδες στο Facebook και παρόλο που αυτό οδηγεί κάποιες φορές σε εχθρική συμπεριφορά - όπως το επάνω μενού που απομακρύνεται από τη σελίδα - επιτρέπει επίσης το φιλικό να ξεπεράσει τις κανονικές εφαρμογές του Facebook , δίνοντάς σας πρόσβαση σε λειτουργίες όπως ρυθμίσεις προφίλ και παιχνίδια στο Facebook .

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η Friendly ελπίζει να δώσει στο Facebook μια πιο φιλική διασύνδεση για το iPad, και από πολλές απόψεις, επιτυγχάνει αυτόν τον στόχο. Το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε τόσο πολύ με την εφαρμογή σε συνδυασμό με την υποστήριξή της για πολλαπλούς λογαριασμούς την καθιστά ιδανική για νοικοκυριά με περισσότερους από έναν εθισμένους στο Facebook. Και ενώ δεν θα κορυφή μια πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή iPad όπως FriendCaster στο τμήμα ευχρηστίας, κερδίζει στο χαρακτηριστικό τμήμα. Περισσότερο "

Facebook

Η επίσημη εφαρμογή Facebook στερείται μερικών από τις δυνατότητες που υπάρχουν στις κορυφαίες εφαρμογές, όπως η υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών, αλλά έχει καθαρό περιβάλλον εργασίας και υπόσχεται να ενημερώνει τις τελευταίες λειτουργίες του Facebook. Η εφαρμογή ενημερώνει την κατάσταση, συζητάει με φίλους και βλέπει τα άλμπουμ φωτογραφιών εύκολα, αλλά υπάρχουν μερικές περιοχές όπου η διασύνδεση μπορεί να είναι πιο καθαρή.

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν να πάνε με μια λύση τρίτου μέρους, αλλά βρίσκουν ότι ο επίσημος ιστότοπος είναι λίγο δύσκολο να χρησιμοποιηθεί στο iPad. Περισσότερο "

Facebook Photo Album

"Μόλις δημοσίευσα μια φωτογραφία στο Facebook. Θα πρέπει να το ελέγξετε!"

Πόσες φορές έχετε ακούσει αυτή τη φράση; Λοιπόν, το Facebook Photo Album γίνεται μόνο για εκείνες τις περιπτώσεις. Δεν είναι ένας πραγματικός πελάτης στο Facebook με την έννοια του ελέγχου της ροής ειδήσεων ή της ανεύρεσης των φίλων σας, αλλά κάνει έναν σπουδαίο πελάτη για τον έλεγχο των πιο πρόσφατα μεταφορτωμένων φωτογραφιών.

Φτιαγμένο σαν ένα άλμπουμ φωτογραφιών, αυτό το app σας επιτρέπει να γυρίζετε τις σελίδες των φωτογραφιών, εύκολα να φτάσετε στο υποκείμενο άλμπουμ με ένα πάτημα ενός δακτύλου και να στρέφετε εύκολα μεμονωμένες φωτογραφίες. Και ενώ δεν έχει σχεδιαστεί για να μπει σε βαθιές συζητήσεις, έχετε τη δυνατότητα να σχολιάζετε φωτογραφίες.

Flipboard

Πάντοτε αξίζει να αναφέρουμε όταν πρόκειται για το Twitter και το Facebook, το Flipboard είναι ένας αναγνώστης ειδήσεων που επίσης συνδέεται με τα κοινωνικά σας μέσα ενημέρωσης. Για το Twitter, αυτό σημαίνει να αρπάζεστε τους συνδέσμους που μοιράζονται τα άτομα και να τα μετατρέπετε σε εφημερίδες. Για το Facebook, το Flipboard μετατρέπει τη ροή ειδήσεών σας σε ένα διαδραστικό περιοδικό, με φωτογραφίες που μοιράζονται και επισημαίνονται οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Εύκολα μία από τις καλύτερες εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών, το Flipboard είναι μέρος της λίστας εφαρμογών iPad που πρέπει να έχετε .

Διαβάστε περισσότερα στην Αρχική σελίδα του Blog του iPad