Εφαρμογές επεξεργασίας λέξεων για το iPad σας

Αν είστε άνθρωπος που κάνει πολλή επεξεργασία κειμένου και δεν σας αρέσει να συνδέεστε με ένα γραφείο, ίσως σκέφτεστε να μετακινηθείτε από την επιφάνεια εργασίας ή το laptop σας στο iPad σας ή ακόμα και στο smartphone σας. Οι κινητές συσκευές έχουν αυξηθεί στην ισχύ και την ευελιξία, και μια σειρά από νέες εφαρμογές κάνουν τις βασικές εργασίες επεξεργασίας κειμένου εύκολα.

Έχετε το λαμπερό iPad σας, αλλά ποια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για το iPad για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Apple iWork Pages

Φωτογραφία Nico De Pasquale / Getty Images

Οι σελίδες iWork της Apple, μαζί με την εφαρμογή "Αριθμομηχανές" και "Εφαρμογή βασικής παρουσίασης", περιλαμβάνουν μια σειρά από ευέλικτα και ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας και δημιουργίας εγγράφων.

Η εφαρμογή "Σελίδες" σχεδιάστηκε ειδικά για να λειτουργεί με τις καλύτερες δυνατότητες του iPad. Μπορείτε να εισαγάγετε εικόνες στα έγγραφά σας και να τα μετακινήσετε στρέφοντάς τα με το δάκτυλό σας. Οι σελίδες καθιστούν απλή τη μορφοποίηση με ενσωματωμένα πρότυπα και στυλ, καθώς και άλλα κοινά εργαλεία μορφοποίησης.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα στη χρήση των Σελίδων είναι η δυνατότητα αποθήκευσης του εγγράφου σας σε πολλαπλές μορφές, συμπεριλαμβανομένου ενός εγγράφου σελίδων, ενός εγγράφου του Microsoft Word και ως PDF. Όπως και με τις προσφορές της Google και της Microsoft, έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Apple που ονομάζεται iCloud, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε έγγραφα και να τα αποκτήσετε πρόσβαση από άλλες συσκευές. Περισσότερο "

Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google είναι η εφαρμογή κάτοικος του iPad που σχετίζεται με τη σουίτα εφαρμογών της Google που βασίζονται στο Web. Τα Έγγραφα σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε, να μοιράζεστε και να συνεργάζεστε σε έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive, στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Google. Ωστόσο, δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Έγγραφα Google στο iPad σας. Τα Έγγραφα παρέχουν τις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας κειμένου που περιμένετε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εγγράφων.

15 GB χώρου είναι δωρεάν με το Google Drive και έχετε την επιλογή αναβάθμισης σε μεγαλύτερα αποθηκευτικά σχέδια με συνδρομητική συνδρομή. Τα Έγγραφα δεν συνδέονται με άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης του cloud.

Τα Έγγραφα Google είναι εύχρηστα και ευέλικτα, ειδικά αν εργάζεστε και συνεργάζεστε στο οικοσύστημα Google με εφαρμογές παραγωγικότητας (π.χ. φύλλα, διαφάνειες κ.λπ.). Περισσότερο "

Το Microsoft Word Online

Για να μην μείνει εκτός κίνησης στο κινητό, η Microsoft έχει ξεκινήσει τις εκδόσεις εφαρμογών του δημοφιλούς και ισχυρού λογισμικού Microsoft Office για την παραγωγικότητά της. Το Microsoft Word Online είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή iPad, μαζί με άλλες εφαρμογές του Office Online, όπως το Excel, το PowerPoint, το Outlook, το OneNote και το OneDrive, η υπηρεσία cloud storage της Microsoft, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στα έγγραφά σας online.

Η έκδοση εφαρμογής Word προσφέρει βασικές λειτουργίες και συμβατότητα για τη δημιουργία και την επεξεργασία εγγράφων. Δεν έχετε όλες τις λειτουργίες που βρίσκονται στο λογισμικό επιφάνειας εργασίας, αλλά υπάρχουν πολλές συμβουλές και κόλπα για το Office στο iPad. Υπάρχει μια επιλογή να εγγραφείτε στην υπηρεσία Office 365 της Microsoft έναντι αμοιβής που θα ξεκλειδώσει πρόσθετες λειτουργίες για όλες τις εφαρμογές του Office. Περισσότερο "

Citrix QuickEdit

Το Citrix QuickEdit, γνωστό στο παρελθόν ως Office 2 HD, έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί και να επεξεργάζεται έγγραφα του Word και να αποθηκεύει σε όλους τους τύπους εγγράφων του Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένων των PDF και TXT. Υποστηρίζει την αποθήκευση και αποθήκευση του cloud για υπηρεσίες όπως το ShareFile, το Dropbox, το Box, το Google Drive, το Microsoft OneDrive και πολλά άλλα με δωρεάν συνδέσεις.

Αυτές οι εφαρμογές υποστηρίζουν όλες τις βασικές λειτουργίες επεξεργαστή κειμένου, συμπεριλαμβανομένων μορφοποίησης παραγράφων και χαρακτήρων, καθώς και εικόνων, καθώς και υποσημειώσεων και τελικών σημείων.

iA Writer

Ο iA Writer, από την iA Labs GmbH, είναι ένας καθαρά επεξεργαστής κειμένου που σας προσφέρει απλή επεξεργασία κειμένου με ωραίο πληκτρολόγιο που ξεφεύγει από το δρόμο και σας επιτρέπει να γράφετε απλά. Το πληκτρολόγιο είναι καλά ελεγμένο και περιλαμβάνει μια επιπλέον σειρά ειδικών χαρακτήρων. Ο iA Writer υποστηρίζει την υπηρεσία αποθήκευσης iCloud και μπορεί να συγχρονιστεί μεταξύ του Mac, του iPad και του iPhone. Περισσότερο "

Έγγραφα για να πάει

Το Documents To Go είναι μια εφαρμογή που σας δίνει πρόσβαση στα αρχεία Word, PowerPoint και Excel, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων αρχείων από την αρχή. Αυτή η εφαρμογή είναι μια από τις λίγες που υποστηρίζει επίσης τα αρχεία iWorks καθώς και το GoDocs.

Το Documents To Go προσφέρει εκτεταμένες επιλογές μορφοποίησης, όπως λίστες με κουκκίδες, στυλ, αναίρεση και επαναφορά, εύρεση και αντικατάσταση, και καταμέτρηση λέξεων. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία InTact για να διατηρήσει την υπάρχουσα μορφοποίηση. Περισσότερο "