Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα 'Mailto' στο Dreamweaver

Τα έντυπα "Mailto" συγκεντρώνουν τις πληροφορίες που καταχωρίζονται από τους επισκέπτες του ιστοτόπου σας. Τα δεδομένα στη συνέχεια αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια διεύθυνση που ορίζετε. Οι φόρμες "Mailto" επιτρέπουν στους επισκέπτες του δικτυακού τόπου να επικοινωνούν με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας, να εγγράφονται σε μια εκδήλωση, να πληρώνουν ένα λογαριασμό, να απαντούν σε μια έρευνα, να συμμετέχουν σε μια λίστα αλληλογραφίας και να εκτελούν άλλα καθήκοντα επικοινωνίας μέσω διαδικτύου.

Μια φόρμα "mailto" είναι μία από τις απλούστερες μορφές που θα δημιουργήσετε στο Dreamweaver και θα σας πάρει, το πολύ, περίπου 30 λεπτά.

Συμβατότητα

Αυτό το σεμινάριο λειτουργεί με τις ακόλουθες εκδόσεις του Adobe Dreamweaver:

Δημιουργήστε το & # 34; Mailto & # 34; Μορφή

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα Φόρμες στη γραμμή εισαγωγής και κάντε κλικ στην επιλογή Φόρμες. Θα δείτε τώρα μια αναπτυσσόμενη λίστα των στοιχείων φόρμας που μπορείτε να προσθέσετε.
  2. Για να ορίσετε τις ιδιότητες της φόρμας , κάντε κλικ στο πλαίσιο φόρμας. Στο μενού Ιδιότητες, πληκτρολογήστε τα εξής:
    1. Δράση: mailto: thetargetemailaddress@something.com
    2. Μέθοδος: GET
    3. Enctype: κείμενο / απλό
  3. Επιλέξτε τα πεδία που θέλετε από την καρτέλα Φόρμα στη γραμμή εισαγωγής.
  4. Για να προσθέσετε το κουμπί υποβολής, κάντε κλικ στο εικονίδιο Κουμπί και ορίστε τη ενέργεια για να υποβάλετε τη φόρμα.
  5. Αποθηκεύστε το αρχείο.
  6. Μεταφορτώστε το αρχείο στον διακομιστή ιστού και δοκιμάστε το.

Συμβουλές