Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16 2 καναλιών - Φωτογραφίες προϊόντων

01 του 06

Μια προσεκτική ματιά στην μπάρα ήχου Hitachi HSB40B16

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16. Φωτογραφία της πρόσοψης και της οπίσθιας όψης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Για να ξεκινήσετε αυτή τη φωτογραφία, κοιτάξτε στο Hitachi HSB40B16 Sound Bar είναι μια εμπρός και πίσω όψη της μονάδας.

Ξεκινώντας από την κορυφή υπάρχει μια πρόσοψη του HSB40B16. Η μπάρα ήχου έχει πλάτος 40 ίντσες και διαθέτει μια μη αφαιρούμενη σχάρα ηχείων, πίσω από την οποία υπάρχουν έξι ηχεία (τρία για καθένα από τα δύο κανάλια), που υποστηρίζονται από δύο θύρες (για εκτεταμένη απόκριση χαμηλής συχνότητας) και δύο ψηφιακές τροφοδοσίες ενισχυτές. Υπάρχει επίσης ένα σύνολο ενσωματωμένων χειριστηρίων που βρίσκονται στο επάνω κεντρικό τμήμα, καθώς και μια οθόνη κατάστασης LED που βρίσκεται στην άκρα αριστερή πλευρά. Αυτά θα εμφανίζονται με πιο κοντινό τρόπο αργότερα σε αυτό το προφίλ φωτογραφιών.

Η κάτω φωτογραφία παρουσιάζει μια οπίσθια όψη του HSB40B16, η οποία αποκαλύπτει τις συνδέσεις που βρίσκονται στο κεντρικό τμήμα.

Για λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές της μπάρας ήχου Hitachi HSB40B16, ανατρέξτε στην αναθεώρηση μου .

02 του 06

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16 - Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16. Φωτογραφία των παρεχόμενων αξεσουάρ. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στα αξεσουάρ και την τεκμηρίωση που συνοδεύουν τη μπάρα ήχου Hitachi HSB40B16.

Τα παρεχόμενα αξεσουάρ και τεκμηρίωση που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν (από αριστερά προς τα δεξιά), καλώδιο προσαρμογέα σύνδεσης RCA 3,5 χιλ., Τηλεχειριστήριο. μπαταρίες, αποσπώμενο τροφοδοτικό και καλώδιο και Οδηγός γρήγορης εκκίνησης.

03 του 06

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16 - Έλεγχοι

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16. Φωτογραφία των ελέγχων επί του σκάφους. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ υπάρχει μια κοντινή φωτογραφία των χειριστηρίων του HSB40B16, τα οποία βρίσκονται ακριβώς επάνω από την κεντρική οθόνη του μενού.

Αυτά τα κουμπιά παρέχουν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες. Από αριστερά προς τα δεξιά είναι το κουμπί τροφοδοσίας, επιλέξτε είσοδο Ψηφιακή 1 ( οπτική ), Ψηφιακή 2 ( ομοαξονική ), Bluetooth , Γραμμή 1 (RCA), Γραμμή 2 (3,5 χιλιοστά) και στα δεξιά τα πλήκτρα ελέγχου έντασης ήχου. Επίσης, αν πιέσετε τα κουμπιά αύξησης / μείωσης της έντασης ήχου και κρατήσετε για ένα δευτερόλεπτο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον ήχο και αν παραμείνει για 10 δευτερόλεπτα, μπορείτε να επαναφέρετε την μπάρα ήχου πίσω στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες αντιγράφονται στο παρεχόμενο τηλεχειριστήριο, το οποίο θα παρουσιαστεί πιο προσεκτικά σε αυτό το προφίλ.

04 του 06

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16 - Οθόνη μπροστινού πίνακα

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16. Φωτογραφία της οθόνης του μπροστινού πίνακα. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια κοντινή φωτογραφία της οθόνης κατάστασης LED του HSB40B16, που βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά της μονάδας, στην άκρα αριστερή πλευρά.

Στην αριστερή πλευρά της οθόνης υπάρχει το λογότυπο Hitachi, το οποίο αναβοσβήνει για λίγο όταν ο χρήστης γυρίζει τη γραμμή ήχου. Επίσης, ακριβώς κάτω από το λογότυπο της Hitachi είναι η ενδεικτική λυχνία Bluetooth, η οποία ανάβει με μπλε χρώμα (φυσικά!) Όταν έχει επιλεγεί μια ενεργή πηγή Bluetooth.

Οι ενδείξεις που εμφανίζονται στην κορυφή περιλαμβάνουν τα Αυτόματη Bass (αναβοσβήνει με μπλε χρώμα), η Αυτόματη Ένταση (πράσινη) και η 3D / Surr (μπλε). Κατά μήκος της κεντρικής γραμμής εμφανίζονται λευκές φωτεινές σειρές που δείχνουν ποια ψηφιακή ή αναλογική πηγή ήχου έχει επιλεγεί.

Προχωρώντας προς τα κάτω στην κάτω σειρά, είναι οι ενδείξεις στάθμης έντασης ήχου (μια σειρά επτά πράσινων φώτων), η λειτουργία HA (ακουστική βοήθεια) (πορτοκαλί) και ο δείκτης ισχύος (μπλε).

05 του 06

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16 - Πίσω συνδέσεις

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16. Φωτογραφία των συνδέσεων του πίσω πίνακα. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στις συνδέσεις που παρέχονται στο πίσω μέρος της κάρτας ήχου Hitachi HSB40B16.

Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά είναι αυτή η υποδοχή τροφοδοσίας για το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος, ακολουθείται από θύρα υπηρεσίας και έξοδος προενισχυτή υπογούφερ (για σύνδεση προαιρετικού υπογούφερ). Συνεχίζοντας προς τα δεξιά είναι ένα σύνολο στερεοφωνικών γραμμών και αναλογικών εισόδων ήχου 3,5 mm. Οι υπόλοιπες συνδέσεις (δεξιά μετακίνηση) είναι οι ψηφιακές οπτικές και ψηφιακές ομοαξονικές εισόδους ήχου.

06 του 06

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16 - Τηλεχειριστήριο

Μπαταρία ήχου Hitachi HSB40B16. Φωτογραφία του τηλεχειριστηρίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο τηλεχειριστήριο που παρέχεται με την μπάρα ήχου Hitachi HSB40B16.

Ξεκινώντας από την κορυφή είναι το κουμπί λειτουργίας, με το κουμπί επιλογής εισόδου ακριβώς κάτω.

Η μετακίνηση προς τα κάτω είναι μια κυκλική περιοχή που περιέχει τους ελέγχους έντασης κύριου και υπογούφερ. Τα χειριστήρια έντασης ήχου υπογούφερ απαιτούν να συνδέσετε ένα εξωτερικό υπογούφερ στο ηχείο.

Συνεχίζοντας περαιτέρω, είναι τα κουμπιά άμεσης πρόσβασης για τις ψηφιακές και αναλογικές είσοδοι ήχου και τα κουμπιά σίγασης Mute και Bluetooth.

Τέλος, στο κάτω μέρος, είναι το κουμπί Βοήθεια Ακοής (βελτιστοποιεί την ένταση για τα άτομα με προβλήματα ακοής), το πλήκτρο Nite Listening (παρέχει δύο ρυθμίσεις: μειώνει την ένταση αυξάνοντας τα μπάσα, μειώνει τη συνολική ένταση χωρίς να αυξάνει τα μπάσα), Tone , Παιχνίδι και Αθλητισμός), 3D / Surr (ενεργοποιεί τις λειτουργίες 3D και Surround Sound).

Περισσότερες πληροφορίες

Η μπάρα ήχου Hitachi HSB40B16 παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να έχετε καλύτερο ήχο για την εμπειρία ακρόασης της τηλεόρασης χωρίς την ταλαιπωρία ενός συστήματος ήχου πολλαπλών ηχείων. Το HSB40B16 είναι κομψό και μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ράφι πάνω ή κάτω από μια τηλεόραση. Η μπάρα ήχου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με ένα προαιρετικό υπογούφερ (προτεινόμενο για καλύτερη εμπειρία ακρόασης).

Για επιπλέον επεξήγηση και προοπτική των χαρακτηριστικών και των επιδόσεων της μπάρας ήχου Hitachi HSB40B16. Διαβάστε την κριτική μου .