Πώς να δημιουργήσετε ένα απλό καλάθι αγορών με το PayPal

Το 2016, η PayPal επεξεργάστηκε μόνο 102 δισεκατομμύρια δολάρια σε κινητές συναλλαγές. Οι ιστότοποι που κυμαίνονται από μεγάλους διεθνείς εμπόρους λιανικής πώλησης έως μαμά-και-ποπ καταστήματα χειροτεχνίας χρησιμοποιούν το PayPal για την επεξεργασία των πληρωμών. Η δημοτικότητα της πλατφόρμας ακολουθεί, εν μέρει, από τη σχετική ευκολία προσπάθειας για τη δημιουργία ενός καλαθιού αγορών με δυνατότητα PayPal.

Το PayPal κερδίζει χρήματα χρεώνοντας ένα μικρό ποσοστό της τιμής αγοράς ως τέλος επεξεργασίας. Εκπίπτουν αυτόματα από την πληρωμή, οπότε ο έμπορος δεν χρειάζεται να πληρώσει απευθείας το PayPal. Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι εάν οι μηνιαίες πωλήσεις σας υπερβαίνουν τα $ 3.000, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για λογαριασμό εμπόρου. Αφού εγκριθεί ο εμπορικός σας λογαριασμός, τα επιτόκια ανά συναλλαγή μειώνονται τόσο περισσότερο που πουλάτε.

Απαιτήσεις κάρτας αγορών PayPal

Για να ξεκινήσετε με το PayPal, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι με πολλά πράγματα:

Παρόλο που μπορείτε να δημιουργήσετε ηλεκτρονικές πληρωμές με έναν τυπικό λογαριασμό PayPal, μόνο οι άνθρωποι που έχουν ήδη λογαριασμούς PayPal μπορούν να σας πληρώσουν. Για να επιτρέψετε σε κάθε καταναλωτή να χρησιμοποιήσει μια πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό Premier ή Business.

Απλοποιημένη ρύθμιση καλαθιού

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα καλάθι αγορών PayPal είναι να αντιγράψετε τον κώδικα HTML ακολουθώντας εκεί που θέλετε να εμφανιστεί το κουμπί "Αγοράστε τώρα". Ξεκινήστε με την επίσκεψη της σελίδας του PayPal που ρυθμίζει το κουμπί "πληρώστε τώρα". Θα χρειαστεί να δώσετε ορισμένες πληροφορίες:

Εάν συνδεθείτε στο PayPal πριν διαμορφώσετε το κουμπί, μπορείτε να ρυθμίσετε προαιρετικά τις δυνατότητες ελέγχου απογραφής και προηγμένης προσαρμογής στο κουμπί. Όταν έχετε ρυθμίσει τη γεννήτρια κουμπιών για να σας ικανοποιήσει, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία για να ανοίξετε μια νέα σελίδα που σας προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές κουμπιών - μία για τον ιστότοπό σας και μία για έναν σύνδεσμο παρότρυνσης για δράση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αντιγράψτε τον κώδικα στο πλαίσιο "Ιστοσελίδα". Χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή HTML, επικολλήστε τον κώδικα στη σελίδα του καλαθιού αγορών σας και στη συνέχεια αποθηκεύστε τη σελίδα στον διακομιστή Web. Το κουμπί θα πρέπει να εμφανίζεται στην ενημερωμένη σελίδα και να είστε έτοιμοι να επεξεργαστείτε τις συναλλαγές για εσάς.