Μάθετε πότε λήγει ο λογαριασμός σας στο Outlook.com

Μην αφήσετε το χρόνο να εξαντληθεί στο λογαριασμό σας στο Outlook.com.

Ενώ ο λογαριασμός σας στο Microsoft πρέπει να έχει πρόσβαση μόνο μία φορά κάθε πέντε χρόνια για να παραμείνει ενεργός, η εταιρεία δεν είναι τόσο γενναιόδωρη με ορισμένες από τις άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Outlook.com . Για να διατηρήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας Outlook.com ενεργό, πρέπει να συνδεθείτε στα εισερχόμενά σας τουλάχιστον μία φορά σε μια περίοδο ενός έτους. Ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com κλείνει αυτόματα μετά από ένα ολόκληρο έτος αδράνειας, καθιστώντας όλα τα μηνύματα και τα δεδομένα στον λογαριασμό σας απρόσιτα.

Πώς να αποφύγετε τη λήξη του λογαριασμού σας στο Outlook.com

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τον ελεύθερο λογαριασμό σας στο Outlook.com είναι απλά να συνδεθείτε - σίγουρα συχνότερα από ετήσια και βέλτιστα, τουλάχιστον μηνιαία ή τριμηνιαία. Μετά από όλα, θα πρέπει να ελέγχετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας περιοδικά για οποιεσδήποτε διευθύνσεις έχετε, ανεξάρτητα από την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να μην χάσετε κάτι σημαντικό. Αν χρειαστεί, ορίστε μηνιαία υπενθύμιση για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Outlook.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ημερολογίου χρησιμοποιείτε.

Οι όροι λογαριασμού σας στο Outlook.Com

Οι όροι υπηρεσίας, όπως περιγράφονται στη Σύμβαση παροχής υπηρεσιών της Microsoft, περιγράφουν τις λεπτομέρειες σχετικά με τη λήξη και το κλείσιμο του λογαριασμού. Επειδή αυτά υπόκεινται σε αλλαγές, θα πρέπει να τα ελέγχετε κάθε λίγους μήνες πατώντας το κουμπί " στην επάνω κορδέλα και επιλέγοντας Όρους .

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του Outlook.com

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων και των ρυθμίσεών σας μπορεί να ακούγεται σαν μια καλή ιδέα μόνο σε περίπτωση που λήξει ο λογαριασμός σας. Ωστόσο, ο ελεύθερος λογαριασμός σας στο Outlook.com δεν προσφέρει τρόπο εξαγωγής σε αρχείο .pst, όπως μπορείτε με τον πληρωμένο πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook. Αντ 'αυτού, απλά προωθήστε τα σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για φύλαξη ή αποθηκεύστε τα ως αρχεία κειμένου.

Λήξη για τους λογαριασμούς Outlook.Com που πληρώνονται χωρίς διαφήμιση

Εάν πληρώνετε για το Outlook.com χωρίς διαφημίσεις, ο λογαριασμός σας δεν λήγει ποτέ όσο διατηρείτε την ετήσια συνδρομή σας. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσετε να διασφαλίζετε ότι πληρώνετε το λογαριασμό σας.