Πώς να ανοίξετε ένα email στο δικό του παράθυρο στο Gmail

Ανοίξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ξεχωριστά παράθυρα χωρίς να αποσπάσετε στοιχεία

Το Gmail σάς επιτρέπει να ανοίγετε μηνύματα και συνομιλίες σε ξεχωριστές καρτέλες ή παράθυρα του προγράμματος περιήγησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσετε το Google Gmail να εμφανίζει μόνο ένα μήνυμα τη φορά. Μπορείτε να ανοίξετε τόσα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε νέα παράθυρα ή καρτέλες όπως σας επιτρέπει το πρόγραμμα περιήγησης.

Τα πλεονεκτήματα του ανοίγματος μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ξεχωριστά παράθυρα με το Gmail είναι πολλαπλά: όχι μόνο μπορείτε να διαβάσετε πολλά μηνύματα, μπορείτε να τα δείτε χωρίς επιπλέον λίστες και τεχνάσματα στα αριστερά και στα δεξιά τους και μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε ακόμα και μετά την τεχνική διαγραφή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αρχειοθετήθηκε.

Ανοίξτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δικό του παράθυρο στο Gmail

Για να ανοίξετε ένα μήνυμα σε ξεχωριστό παράθυρο προγράμματος περιήγησης με το Gmail, κρατάτε πατημένο το πλήκτρο Shift ενώ κάνετε κλικ σε ένα μήνυμα. Η προβολή συνομιλίας πρέπει να απενεργοποιηθεί για να λειτουργήσει σωστά

Πώς να απενεργοποιήσετε την προβολή συνομιλιών

Για να ανοίξετε μεμονωμένα μηνύματα σε ξεχωριστά παράθυρα αντί για συνομιλίες, βεβαιωθείτε ότι η προβολή συνομιλίας είναι απενεργοποιημένη στο Gmail :

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το εργαλείο ρυθμίσεων .
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα Γενικά .
  4. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Προβολή συνομιλίας είναι απενεργοποιημένη στην προβολή Συνομιλία .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών .

Ως εναλλακτική λύση στην απενεργοποίηση της προβολής συνομιλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προβολή εκτύπωσης για να ανοίξετε μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ξεχωριστά παράθυρα ή καρτέλες του προγράμματος περιήγησης.

Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δικό του παράθυρο με το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι μόνο

Για να χρησιμοποιήσετε μόνο το πληκτρολόγιο για να ανοίξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δικό του παράθυρο:

  1. Βεβαιωθείτε ότι οι συντομεύσεις πληκτρολογίου Gmail είναι ενεργοποιημένες .
  2. Τοποθετήστε το δρομέα του μηνύματος του Gmail μπροστά από το μήνυμα που θέλετε χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα j και k .
  3. Πατήστε Shift-O .

Εάν έχετε ενεργοποιήσει έναν αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων, ίσως χρειαστεί να το απενεργοποιήσετε για να ανοίξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail σε μεμονωμένα παράθυρα.

Για να ανοίξετε μια συνομιλία ή ένα μήνυμα σε ξεχωριστό παράθυρο ή καρτέλα μόνο με το ποντίκι:

  1. Κάντε κλικ στο μήνυμα που θέλετε στη λίστα μηνυμάτων για να το ανοίξετε.
  2. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Νέο παράθυρο . Μπορείτε να βρείτε αυτό το κουμπί στην περιοχή κεφαλίδας συνομιλίας ή μηνύματος. Βρίσκεται στη γραμμή που δείχνει επίσης το θέμα και το εικονίδιο του εκτυπωτή.

Χρησιμοποιήστε την Προβολή εκτύπωσης για να ανοίξετε μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ακόμα και από συνομιλίες) στα ξεχωριστά παράθυρα

Για να χρησιμοποιήσετε την προβολή εκτύπωσης του Gmail για να ανοίξετε ένα μεμονωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δικό του παράθυρο ή καρτέλα του προγράμματος περιήγησης:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ή τη συνομιλία που περιέχει το μήνυμα.
  2. Αναπτύξτε το μήνυμα.
  3. Εάν εμφανιστεί ένα κουμπί Εμφάνιση ετικετοποιημένου περιεχομένου ( ... ), κάντε κλικ σε αυτό. Προαιρετικά, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή εικόνων παρακάτω για να εμφανίσετε οποιεσδήποτε εικόνες στο μήνυμα που δεν εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή.
  4. Κάντε κλικ στο βέλος Περισσότερα κάτω κάτω δίπλα στο κουμπί απάντησης του μεμονωμένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην κάνετε κλικ στην επιλογή Περισσότερα στη γενική γραμμή εργαλείων του Gmail πάνω από ολόκληρη τη συνομιλία.
  5. Επιλέξτε Εκτύπωση από το μενού που εμφανίζεται.
  6. Ακυρώστε το παράθυρο διαλόγου εκτύπωσης του προγράμματος περιήγησης όταν εμφανιστεί.

Αυτό αφήνει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ξεχωριστό παράθυρο.