Πώς να κάνετε το Gmail να προβάλει απομακρυσμένες εικόνες για ασφαλή αποστολείς

Μπορείτε να έχετε το Gmail να εμφανίζει εικόνες σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να προστατεύεται εύλογα από κακόβουλο λογισμικό και παραβίαση απορρήτου.

Κάνοντας κλικ στις εικόνες κάθε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στον αποστολέα; Οχι απαραίτητο.

"Να εμφανίζονται πάντα εικόνες από ..."
"Να εμφανίζονται πάντα εικόνες από ..."
"Να εμφανίζονται πάντα εικόνες από ..."

Πόσοι αποστολείς μπορούν να υπάρχουν και, περισσότερο στο σημείο, γιατί πρέπει να εξουσιοδοτείτε όλους τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους πελάτες σας με τους οποίους ανταλλάσσετε συχνά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Γιατί να κάνετε κλικ, τουλάχιστον μία φορά, για κάθε ενημερωτικό δελτίο που λαμβάνετε;

Δεν χρειάζεται να: μπορείτε να αφήσετε το Gmail να κάνει το κλικ και την εξουσιοδότηση από μόνο του. Για ασφαλείς αποστολείς, το Gmail μπορεί να προβάλει αυτόματα τις εικόνες, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ από τη δική σας πλευρά.

Έχετε το Gmail προβολή απομακρυσμένων εικόνων για ασφαλείς αποστολείς αυτόματα

Για να μετατρέψετε το Gmail σε απομακρυσμένες εικόνες και να τις εμφανίσετε αυτόματα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αποστολείς που θεωρούνται αξιόπιστοι:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων ( ) κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του Gmail.
  2. Ακολουθήστε το σύνδεσμο Ρυθμίσεις στο μενού που εμφανίστηκε.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα Γενικά .
  4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει πάντα την εμφάνιση εξωτερικών εικόνων στις εικόνες:.
    • Επιλέξτε " Ρωτήστε" προτού εμφανίσετε εξωτερικές εικόνες, ώστε οι απομακρυσμένες εικόνες να εμφανίζονται αυτόματα μόνο σε μηνύματα από αποστολείς για τους οποίους έχετε ενεργοποιήσει απομακρυσμένο περιεχόμενο (κάνοντας κλικ στην επιλογή Εμφάνιση πάντα εικόνων από ... σε ένα μήνυμα από αυτές κάτω από την ενότητα Εικόνες δεν εμφανίζονται ).
      1. Φυσικά, μπορείτε πάντα να βλέπετε εικόνες σε μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή εικόνων παρακάτω στην ενότητα Εικόνες δεν εμφανίζονται.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών .

Το Inbox by Gmail θα εμφανίζει πάντα εικόνες αυτόματα για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους αποστολείς που θεωρεί ασφαλείς.

Ο υπολογιστής μου και το απόρρητο θα είναι ακόμα ασφαλή με την αυτόματη φόρτωση εικόνων στο Gmail;

Οι απομακρυσμένες εικόνες στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση, ενδέχεται να αποκαλύψουν την κατά προσέγγιση τοποθεσία σας και να μπορέσουν να εγκαταστήσουν κακόβουλα προγράμματα. Αυτοί είναι όλοι οι σοβαροί λόγοι που δεν επιτρέπουν την αυτόματη λήψη εικόνων σε αυθαίρετα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Gmail κάνει πολλά για να σας μετριάσει και να σας προστατεύσει από αυτούς τους κινδύνους - ακόμη και αν ενεργοποιηθεί η αυτόματη λήψη.