Πώς να επαναφέρετε ή να εισαγάγετε τις επαφές σας στο Gmail από ένα αρχείο CSV

Δεν θα ήταν ωραίο αν τα πράγματα πήγαν στραβά μόνο όταν είσαστε προετοιμασμένοι; Δεν δημιουργήσατε το αντίγραφο ασφαλείας των επαφών σας στο Gmail στην επιφάνεια εργασίας σας, επειδή φυσικά σκοπεύατε να το χρησιμοποιήσετε - αλλά τώρα που ο συγχρονισμός του Gmail και του βιβλίου διευθύνσεων του Outlook οδήγησε σε κάτι που δεν σας ενδιαφέρει να ξεμπλοκάρετε, θα χρησιμοποιήσετε το πιο ευτυχισμένο.

Εξίσου ευτυχισμένος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εισαγωγή επαφών του Gmail για να αντιγράψετε διευθύνσεις από ένα λογαριασμό Gmail σε άλλο.

Επαναφέρετε ή εισαγάγετε τις επαφές σας στο Gmail από ένα αρχείο CSV

Για να εισαγάγετε επαφές Gmail από άλλο λογαριασμό ή για να επαναφέρετε τις επαφές σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας CSV μετά από συγχρονισμό, πήγε στραβά, για παράδειγμα:

Το Gmail θα ανιχνεύει αυτόματα τα διπλότυπα και θα συγχωνεύει αυτές τις καταχωρίσεις - δεν ψάχνει για τα αντίστοιχα ονόματα αλλά για τις αντίστοιχες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν μια επαφή έχει ενημερωθεί, το Gmail θα προσθέσει τις νέες πληροφορίες αλλά δεν θα διαγράψει το παλιό. θα λάβετε μια καταχώρηση βιβλίου διευθύνσεων με δύο διευθύνσεις, για παράδειγμα, τόσο το παλιό όσο και το νέο.

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε μια προηγούμενη κατάσταση των επαφών σας στο Gmail από τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας της Google .