Αποστολή αρχείων (έως 10 GB) Με το Gmail χρησιμοποιώντας το Google Drive

Τα εισερχόμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα δεν έχουν πρόβλημα κράτησης και αποδοχής μηνυμάτων με πολλά GB σε συνημμένα έγγραφα. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως μέσο μεταφοράς είναι επίσης εξοπλισμένο, κατ 'αρχήν, για να εκτελεί έγγραφα σχεδόν οποιουδήποτε μεγέθους. Ωστόσο, η αποστολή αρχείων μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι πολύ αποδοτική και κάθε διακομιστής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να επιλέξει να απορρίψει τα μηνύματα που υπερβαίνουν ένα ορισμένο - ενδεχομένως πολύ περιορισμένο - μέγεθος.

Υπηρεσίες αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αρχείων

Οι υπηρεσίες αποστολής αρχείων , οι οποίες προσφέρουν το έγγραφο στους παραλήπτες για λήψη από τον ιστό (ή μέσω FTP), και ιστότοποι συνεργασίας στο διαδίκτυο, οι οποίοι επιτρέπουν στους παραλήπτες να επεξεργάζονται και να σχολιάζουν τα αρχεία για εκκίνηση, είναι πιο αξιόπιστα μέσα για τη μετάδοση και τη διανομή μεγαλύτερων αρχείων. Συνήθως, είναι επίσης δυσκολότερο να χρησιμοποιηθούν από απλά στέλνοντας ένα συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά όχι απαραίτητα.

Το Google Drive , για παράδειγμα, ενσωματώνει καλά στο Gmail . Η αποστολή αρχείων μέσω του Google Drive απευθείας από το Gmail γίνεται πολύ παρόμοια και, σχεδόν εξίσου απλή, με τη σύνδεσή τους. Αντί των 25 MB, τα έγγραφα μπορούν να είναι οποιουδήποτε μεγέθους έως και 10 GB , αν και μπορείτε επίσης να επιλέξετε δικαιώματα για τα κοινόχρηστα αρχεία.

Αποστολή αρχείων μεγάλου μεγέθους (έως 10 GB) με το Gmail χρησιμοποιώντας το Google Drive

Για να μεταφορτώσετε ένα αρχείο (έως 10 GB σε μέγεθος) στο Google Drive και να το μοιραστείτε εύκολα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail:

(Το Gmail σάς επιτρέπει να προχωρήσετε και με τον άλλο τρόπο: η αποθήκευση αρχείων που έχουν ληφθεί ως συνημμένα κανονικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Google Drive είναι θέμα ενός τυπικού κλικ.)