Μάθετε να αντιγράφετε τη διεύθυνση Web μιας εικόνας στο Microsoft Edge

Δείτε μια εικόνα που σας αρέσει στο διαδίκτυο; Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του

Το Microsoft Edge αναπτύχθηκε από τη Microsoft και περιλαμβάνεται στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 της εταιρείας, όπου αντικαθιστά τον Internet Explorer ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Στην άκρη δεν υπάρχει η γνωστή γραμμή διευθύνσεων που εμφανίζεται στην κορυφή άλλων προγραμμάτων περιήγησης ιστού. Στο Edge, εμφανίζεται στη μέση της ιστοσελίδας όταν κάνετε κλικ στην περιοχή που χρησιμεύει ως γραμμή διευθύνσεων. Αυτό είναι λίγο συγκεχυμένο για ορισμένους χρήστες. Ωστόσο, η Microsoft ενθαρρύνει τη χρήση της, επειδή προσφέρει δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες σε προηγούμενα προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές με Windows.

Όταν προβάλλετε μια συγκεκριμένη εικόνα στο διαδίκτυο που θέλετε να αποθηκεύσετε, ένας τρόπος για να την αποθηκεύσετε είναι να αντιγράψετε τη διεύθυνση ιστού αυτής της εικόνας-τη διεύθυνσή URL. Δείτε πώς το κάνετε αυτό στο Microsoft Edge.

01 από 03

Αντιγραφή μιας διεύθυνσης URL εικόνας στο Microsoft Edge

Επιλέξτε "Αντιγραφή". Η Microsoft, Inc.

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα, με στιγμιότυπα οθόνης, για την αντιγραφή μιας διεύθυνσης ιστού μιας εικόνας στο Microsoft Edge. Ένας υπαινιγμός: Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα φάκελο ή ένα αρχείο έτοιμο για αυτές τις πληροφορίες.

02 του 03

Χρησιμοποιώντας το Inspect Element

Επιλέξτε "Έλεγχος στοιχείου".

03 του 03

Εντοπισμός ετικέτας εικόνας

Κάντε διπλό κλικ στη διεύθυνση URL που εμφανίζεται κάτω από το χαρακτηριστικό src για αυτήν την ετικέτα.