Ποια είναι η εφαρμογή Zedge;

Τι κάνει και πού μπορείτε να το πάρετε

Το Zedge είναι μια δωρεάν εφαρμογή που παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες, ήχους κλήσης, ζωντανή ταπετσαρία και άλλα χαρακτηριστικά που μπορείτε να κατεβάσετε, για να προσαρμόσετε το smartphone σας.

Zedge για Android - Ταπετσαρίες

Το Zedge for Android προσφέρει wallpaper, ζωντανή ταπετσαρία, ήχους κλήσης, παιχνίδια, εικονίδια, widget και πληκτρολόγια για να προσαρμόσετε το Android smartphone σας σε μια εύχρηστη εφαρμογή από το Google Play.

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Zedge και την ανοίξετε, θα εμφανιστεί ένα μενού για να επιλέξετε μία από τις παραπάνω επιλογές. Ακολουθήστε τη μεταφόρτωση μιας ταπετσαρίας (εικόνα φόντου).

  1. Κάντε κλικ στο Wallpaper στο μενού. Θα δείτε δύο καρτέλες προς την κορυφή με την ετικέτα Προτεινόμενα ή Ανακαλύψτε . Κάνοντας κλικ στην καρτέλα Discover , μπορείτε να περιηγηθείτε ανά κατηγορία ή χρώμα.
  2. Για αυτό το παράδειγμα, ας επιλέξουμε την κατηγορία Sayings . Μετακινηθείτε για να βρείτε μια προεπισκόπηση που σας αρέσει και κάντε κλικ σε αυτήν για να την ανοίξετε. Αν θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη, απλώς κάντε κλικ στο X στην επάνω αριστερή γωνία για να επιστρέψετε.
  3. Για να το ορίσετε ως ταπετσαρία, κάντε κλικ στον άσπρο κύκλο με το εικονίδιο λήψης στο κάτω κέντρο της οθόνης. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε ή να ορίσετε ταπετσαρία . Κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός φόντου . Το Zedge θα κατεβάσει αυτόματα την ταπετσαρία και θα αλλάξει την ταπετσαρία για εσάς.
  4. Τι γίνεται αν σας αρέσει η εικόνα αλλά δεν θέλετε να την ορίσετε ως ταπετσαρία σας ακόμα; Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς για να το αποθηκεύσετε ως αγαπημένο ή μπορείτε να κάνετε κλικ στις τρεις κάθετες κουκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και να επιλέξετε Λήψη . Το Zedge θα δημιουργήσει έναν φάκελο στην Gallery ή στις Φωτογραφίες που ονομάζεται Ταπετσαρία και θα κατεβάσει την επιλεγμένη ταπετσαρία για να το χρησιμοποιήσετε αργότερα.
Περισσότερο "

Zedge για Android - Ήχοι κλήσης

Η λήψη ενός ήχου κλήσης Zedge (σύντομο κλιπ τραγουδιού ή αρχείο ήχου) λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Ακολουθήστε τη λήψη ενός ήχου κλήσης.

  1. Επιλέξτε Ήχοι κλήσης από τη λίστα μενού. Και πάλι, μπορείτε να περιηγηθείτε στους Προτιμώμενους ήχους κλήσης ή να κάνετε κλικ στην καρτέλα Discover για να περιηγηθείτε ανά κατηγορία. Ας κάνουμε κλικ στο Discover .
  2. Για αυτό το παράδειγμα, ας κάνουμε κλικ στην επιλογή Χώρα . Θα δείτε μια λίστα από ringtones μουσικής χώρας για να μετακινηθείτε.
  3. Για να κάνετε προεπισκόπηση από αυτήν την οθόνη, κάντε κλικ στο εικονίδιο αναπαραγωγής (τρίγωνο μέσα στον κύκλο). Το Zedge θα φορτώσει και θα παίξει την προεπισκόπηση για εσάς. Εάν σας αρέσει ο ήχος κλήσης αλλά θέλετε να συνεχίσετε την περιήγηση, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς για να το προσθέσετε στα αγαπημένα σας.
  4. Για να κάνετε λήψη αμέσως, κάντε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού για να ανοίξετε μια οθόνη για το συγκεκριμένο τραγούδι. Μπορείτε επίσης να ακούσετε τον ήχο κλήσης σε αυτήν την οθόνη. Εάν είστε έτοιμοι για λήψη, κάντε κλικ στον άσπρο κύκλο με το εικονίδιο λήψης . Θα σας δοθούν οι παρακάτω επιλογές: Ρύθμιση ήχου συναγερμού , Ρύθμιση ειδοποίησης , Ορισμός κουδουνισμού επαφών και Ορισμός κουδουνιού . Κάντε κλικ στην επιλογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το Zedge θα κατεβάσει τον ήχο κλήσης και θα το ρυθμίσει αυτόματα για την επιλογή που επιλέξατε.
  5. Και πάλι, εάν θέλετε να το κατεβάσετε για μεταγενέστερη χρήση, κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη . Το Zedge θα κατεβάσει τον ήχο κλήσης στο φάκελο ήχων σας για μεταγενέστερη χρήση.
Περισσότερο "

Zedge για το iPhone

Το Zedge προσφέρεται διαφορετικά στους χρήστες iPhone. Θα παρατηρήσετε τρεις εφαρμογές Zedge στο iOS App Store:

Οποιοσδήποτε με Marimba αυλάκωση στην ψυχή τους θα απολαύσετε την εφαρμογή Zedge Premium. Για τους υπόλοιπους, θα παραμείνουμε στην έκδοση Zedge Wallpapers της εφαρμογής για το iPhone μας παράδειγμα.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Zedge. Η αρχική οθόνη θα εμφανίσει εμφανή wallpapers και προεπισκοπήσεις των premium wallpapers. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε ένα εικονίδιο στο σπίτι , ένα εικονίδιο με διαμάντια για premium (πληρωμένο) και το εικονίδιο αναζήτησης .
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης για να περιηγηθείτε σε δημοφιλείς αναζητήσεις, χρώματα ή κατηγορίες. Για αυτό το παράδειγμα, κάντε κλικ στα " Κατοικίδια & Ζώα" κάτω από τις κατηγορίες.
  3. Βρείτε ένα που σας αρέσει και κάντε κλικ στη φωτογραφία για να ανοίξετε την πλήρη προεπισκόπηση. Οι κουκουβάγιες είναι το αγαπημένο μου, γι 'αυτό θα πάω με αυτή την ωραία κουκουβάγια κουκουβάγια.
  4. Κάντε κλικ στο λευκό κύκλο με το εικονίδιο λήψης στο κάτω μέρος της οθόνης. Το Zedge θα κατεβάσει αυτόματα την εικόνα σε ένα λεύκωμα που ονομάζεται Zedge στις φωτογραφίες σας.
  5. Για να αλλάξετε την ταπετσαρία σας στη ληφθείσα εικόνα, πραγματοποιήστε έξοδο από την εφαρμογή και μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις > Ταπετσαρία > Επιλογή νέας ταπετσαρίας .
  6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα λευκωμάτων και κάντε κλικ στο Zedge > κάντε κλικ στην ταπετσαρία που μόλις κατεβάσατε > επιλέξτε Still ή Perspective > κάντε κλικ στο Set .
  7. Ορισμός θα εμφανίσει ένα μενού που θα σας ρωτάει εάν θέλετε να ορίσετε Οθόνη κλειδώματος , Ορισμός αρχικής οθόνης ή ορισμός και των δύο . Επιλέξτε την επιλογή που προτιμάτε και πατήστε το κουμπί του σπιτιού σας για να βγείτε από τις Ρυθμίσεις και να δείτε τη νέα σας ταπετσαρία.

Ο Zedge διαθέτει τόνους wallpapers για να διαλέξετε τόσο για το iPhone όσο και για το Android και μια μεγάλη επιλογή από ringtones για το Android. Περιηγηθείτε και απολαύστε την προσαρμογή της εμφάνισης και του ήχου του τηλεφώνου σας! Περισσότερο "