Τι είναι το Amazon Prime;

Τα οφέλη αξίζουν το κόστος της συμμετοχής του Αμαζονίου;

Το Amazon Prime είναι ένα πρόγραμμα συμμετοχής που προσφέρεται από την ιστοσελίδα Amazon.com, το δημοφιλές online κατάστημα λιανικής πώλησης. Τα πρωταρχικά μέλη λαμβάνουν μειωμένη ναυτιλία (συχνά δωρεάν) και πρόσβαση σε υπηρεσίες λήψης ή συνεχούς ροής για μουσική, βίντεο, βιβλία, ακουστικά βιβλία και παιχνίδια.

Τα βασικά στοιχεία του Amazon: Πόσο κοστίζει;

Η ιδιότητα του μέλους της Amazon Prime ξεκινά με την υπογραφή δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών, μετά την οποία τα μέλη πληρώνουν είτε ετήσια αμοιβή με έκπτωση είτε τακτική μηνιαία αμοιβή (σήμερα $ 99 για ετήσια συμμετοχή ή $ 10,99 μηνιαίως για μηνιαία συνδρομή). Υπάρχει επίσης μια επιλογή μέλους του Amazon Prime Student για φοιτητές που έχουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τελειώνει με .edu που είναι μισή τιμή.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής των 30 ημερών, τα μέλη έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του μέλους της Prime, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν διήμερης ναυτιλίας και της έγκαιρης πρόσβασης στις προσφορές του Lightning Amazon. Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα οφέλη της καταβληθείσας συμμετοχής του Amazon Prime κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής, ιδίως για πρόσθετες υπηρεσίες και συνδρομές επί πληρωμή. Η πληρωμή για τα μέλη της χορηγίας παρέχει πρόσβαση στο πλήρες σύνολο υπηρεσιών, παροχών, δυνατοτήτων και πρόσθετων επιλογών.

Έτσι, τι ακριβώς περιλαμβάνει το Amazon Prime;

Amazon Prime Οφέλη: Ναυτιλία

Το χαρακτηριστικό ναυαρχίδα και το πιο συχνά αναφερόμενο όφελος από την ιδιότητα μέλους της Amazon Prime είναι οι οικονομίες στη ναυτιλία.

Amazon Prime Οφέλη: Αγορές

Το δεύτερο πιο αναφερθέν όφελος από την ιδιότητα του μέλους της Amazon Prime είναι τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα για τα καταστήματα που προορίζονται για τα μέλη της Prime.

Amazon Prime Οφέλη: Ακούστε

Τα μέλη του Amazon Prime έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες ήχου για μουσικά και ακουστικά βιβλία.

Amazon Prime Οφέλη: Διαβάστε

Ως δημιουργός του e-reader Kindle, δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα μέλη του Amazon Prime έχουν αποκλειστικά οφέλη για όσους αγαπούν να διαβάσουν.

Amazon Prime Οφέλη: Παρακολουθήστε

Τα μέλη του Amazon Prime λαμβάνουν απεριόριστη ροή από μια μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών. Τα μέλη μπορούν επίσης να αγοράζουν μειωμένες συνδρομές σε κανάλια και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Amazon Prime Benefit: Αποθήκευση φωτογραφιών

Amazon Prime Benefit: Παιχνίδια

Amazon Prime Οφέλη: Φάτε

Ο καθένας πρέπει να φάει, έτσι; Τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της Amazon Prime για να φάνε φθηνότερα ή ευκολότερα με τις υπηρεσίες παράδοσης. Συμπεριλάβετε τις νέες εκπτώσεις Whole Foods για πρωταρχικά μέλη και τρώτε επίσης υγιεινές.

Amazon Prime Οφέλη: Ανταμοιβές και Κοινή χρήση

Τα μέλη του Amazon Prime είναι επιλέξιμα για ανταμοιβές μετρητών και ειδικά προγράμματα έκπτωσης για ορισμένες κατηγορίες αντικειμένων. Τα μέλη μπορούν επίσης να μοιραστούν κάποια οφέλη με άλλα μέλη του νοικοκυριού τους.

Ακύρωση του πρωτεύοντος του Amazon

Τα πρωταρχικά μέλη του Amazon μπορούν να ακυρώσουν ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, εάν έχετε καταβάλει το προεξοφλημένο ετήσιο επιτόκιο και έχετε χρησιμοποιήσει οποιεσδήποτε από τις παροχές του Prime σας, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν διήμερης αποστολής, δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Αν βρίσκεστε στο φράχτη για το πόσο θα χρησιμοποιήσετε τα διάφορα οφέλη μιας κύριας συνεισφοράς του Αμαζονίου, μπορεί να είναι λογικό να εξετάσετε τη μηνιαία επιλογή μέλους αντί για την ετήσια συμμετοχή. Για να ακυρώσετε την κύρια ιδιότητα μέλους της Amazon, συνδεθείτε στον ιστότοπο του Amazon και μεταβείτε στο λογαριασμό σας > Διαχείριση κύριας ιδιότητας μέλους . Όταν φορτώνεται η σελίδα διαχείρισης της ιδιότητας μέλους, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Τέλος μέλους . Ο ιστότοπος θα σας μεταφέρει σε μερικές σελίδες για να επαληθεύσετε ότι πραγματικά θέλετε να ακυρώσετε πριν την επεξεργασία της ακύρωσης. Αν ακυρώνετε κατά τη διάρκεια της αρχικής δοκιμής σας 30 ημερών από την Amazon Prime, θα κάνατε κλικ στο σύνδεσμο Do Not Continue στη σελίδα διαχείρισης μελών της Prime για να ακυρώσετε την εγγραφή σας.

Είναι το Amazon Prime Worth It?

Για τους συχνούς αγοραστές του Amazon, η ιδιότητα του Prime θα μπορούσε πιθανότατα να πληρώσει για τον εαυτό του μόνο με την εξοικονόμηση στο κόστος αποστολής. Εκείνοι που δεν παραγγέλνουν από το Αμαζόνιο όσο συχνά θα ήταν πιθανό ότι εξακολουθούν να θεωρούν ότι η ιδιότητα μέλους αξίζει το κόστος εξετάζοντας τα εξής:

Το Amazon προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για το Amazon Prime, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε. Εάν αισθάνεστε ότι δεν είναι για σας, απλά ακυρώστε πριν από τις 30 ημέρες σας είναι επάνω.