Πώς να επαναφέρετε το κανάλι Homebrew μετά την ενημέρωση του Wii

Οι αναβαθμίσεις του Wii και το Channel Homebrew δεν παίζουν καλά.

Το Homebrew Channel είναι ένα κανάλι για την εκτόξευση ανεπτυγμένων εφαρμογών homebrew στο Wii. Αφού εγκατασταθεί το κανάλι Homebrew, εμφανίζεται στο μενού του συστήματος Wii όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε εύκολα εφαρμογές homebrew. Το Wii δεν έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει εφαρμογές homebrew. Περιστασιακά, οι χρήστες ενημερώνουν τα λειτουργικά τους συστήματα Wii, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του Channel Homebrew .

Πώς να αποτρέψετε αναβαθμίσεις

Μια τυχαία αναβάθμιση είναι πιο πιθανό να συμβεί εάν παίζετε ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει έλεγχο ενημέρωσης και δεν έχετε απενεργοποιήσει τον έλεγχο της ενημέρωσης του Wii . Όταν μια νέα ενημέρωση του Wii είναι διαθέσιμη από τη Nintendo, ενημερώνεστε, αλλά μπορείτε να αρνηθείτε την ενημέρωση. Εάν δεν το αρνηθείτε, οι αναβαθμίσεις του Wii και το κανάλι Homebrew εξαφανίζονται.

Οι ενημερώσεις Wii 4.2 και 4.3 σχεδιάστηκαν ειδικά για να σκοτώσουν το homebrew. Αν έχετε χάσει το homebrew αλλά μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Wii σας, να είστε ευχαριστημένοι γι 'αυτό, γιατί μερικές φορές οι ενημερώσεις κατέστησαν το Wiis άχρηστο.

Πώς να πάρετε το Back Home Channel

Πρέπει να ξέρετε ποια έκδοση του λειτουργικού συστήματος που αναβαθμίσατε. Η τελευταία έκδοση αναβάθμισης κατά τη δημοσίευση είναι 4.3. Για να μάθετε ποια έκδοση του λειτουργικού συστήματος έχετε, μεταβείτε στις Επιλογές Wii , κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις Wii και ελέγξτε τον αριθμό στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Αυτή είναι η έκδοση λειτουργικού συστήματος.

Τώρα επανεγκαθιστάτε το κανάλι Homebrew για το κατάλληλο λειτουργικό σύστημα. Διαβάστε τον οδηγό εγκατάστασης του Homebrew Channel για να μάθετε πώς να καθορίζετε ποιο πακέτο homebrew χρειάζεστε και πώς να το εγκαταστήσετε στο σύστημά σας. Εν συντομία, για το OS 4.3, εσείς:

  1. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα Letterbomb.
  2. Εισαγάγετε το λειτουργικό σας σύστημα και τη διεύθυνση Mac του Wii (διατίθεται στο Wii Options> Wii Settings.)
  3. Κατεβάστε το Letterbomb σε μια κάρτα SD και αποσυνδέστε το.
  4. Τοποθετήστε την κάρτα SD στο Wii.
  5. Ενεργοποιήστε το Wii και όταν το κύριο μενού είναι πάνω, κάντε κλικ στον φάκελο στον κύκλο για να μεταβείτε στην πλακέτα μηνυμάτων σας.
  6. Κάντε κλικ στο μήνυμα που μοιάζει με ένα κόκκινο φάκελο με μια βόμβα μέσα σε αυτό. Θα χρονολογηθεί μέσα σε αυτές τις δύο τελευταίες ημέρες.
  7. Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη ακριβώς για να εγκαταστήσετε το κανάλι Homebrew.

Όταν παίρνετε πίσω το Channel Homebrew, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τους ελέγχους ενημέρωσης και δεν επιλέγετε να αναβαθμίσετε το Wii σας ξανά για να αποτρέψετε την επανάληψή του.

Πώς να απεγκαταστήσετε το κανάλι Homebrew

Καταργήστε το κανάλι Homebrew από το Wii, διαγράφοντάς το με το διαχειριστή καναλιών στο λογισμικό συστήματος.