Πώς να αλλάξετε το Bitcoin σε τακτά χρήματα

Ένα Bitcoin ATM, χρεωστική κάρτα ή σε απευθείας σύνδεση λογαριασμό θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις δέχονται Bitcoin, Litecoin και άλλες cryptocurrencies αλλά μπορεί ακόμα να είναι δύσκολο να χρησιμοποιείτε κρυπτοκίνες σας παντού. Εδώ είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να μετατρέψετε το Bitcoin σε μετρητά για να το χρησιμοποιήσετε κατά την αγορά στο διαδίκτυο και στο κατάστημα.

01 από 03

Πάρτε μετρητά με ένα ATM Bitcoin

Μια γενική Bytes Bitcoin ATM. Γενικά Bytes

Τα ATM Bitcoin είναι διαθέσιμα στις περισσότερες μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και παρέχουν έναν σχετικά γρήγορο τρόπο για να μετατρέψετε γρήγορα το Bitcoin και άλλες κρυπτοσυχνότητες σε παραδοσιακά, πραγματικά χρήματα.

Πολλά ATM Bitcoin επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin με χρήματα με τον ίδιο τρόπο που κάποιος θα καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό σε τακτικό ATM. Οι περισσότεροι τώρα υποστηρίζουν επιπλέον κρυπτοκίνες όπως Litecoin και Ethereum επίσης.

Χρησιμοποιώντας ένα ATM Bitcoin για να μετατρέψετε τα κρυπτοσυμβολεία σε χρήμα μπορεί να είναι μια βολική πρακτική για όσους πληρώνονται στο Bitcoin και επιθυμούν να ξοδέψουν τα κέρδη τους. Ένα μειονέκτημα όμως είναι τα τέλη τα οποία είναι συνήθως πολύ υψηλότερα σε ένα ΑΤΜ από μια online υπηρεσία. Οι συντελεστές μετατροπής μπορούν επίσης να είναι πολύ χαμηλότεροι από άλλες μεθόδους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε τόσα χρήματα για εσάς κρυπτογράφηση όπως θα θέλατε.

02 του 03

Μετατροπή Bitcoin μέσω μιας ηλεκτρονικής υπηρεσίας

Αγοράζοντας Bitcoin και άλλες κρυπτοκίνες είναι πολύ εύκολη στο Coinbase. Διανύσματα DigitalVision / sorbetto

Υπάρχουν αρκετές δημοφιλείς ηλεκτρονικές υπηρεσίες που όχι μόνο επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν εύκολα το Bitcoin και άλλες κρυπτοσυχνότητες μέσω των ιστοσελίδων τους και των εφαρμογών smartphone, αλλά και να πουλούν αυτά που έχουν για πραγματικά χρήματα.

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία είναι η Coinbase, ενώ μια καλή εναλλακτική λύση είναι η CoinJar. Και οι δύο προσφέρουν την αγορά και πώληση των Bitcoin, Litecoin και Ethereum , ενώ το Coinbase υποστηρίζει επίσης το Bitcoin Cash (ένα εντελώς ξεχωριστό κρυπτοσυνημμένο από την Bitcoin) και το CoinJar έχει το Ripple.

Κάθε υπηρεσία μπορεί να συνδεθεί με παραδοσιακούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να πληρώσει για τις αγορές κρυπτοκίνης. Αυτή η συνδεσιμότητα επιτρέπει επίσης την πώληση κρυπτοσυχνοτήτων που μπορούν να μετατραπούν σε κανονικά χρήματα και να μεταφερθούν σε τραπεζικό λογαριασμό εντός μερικών ημερών.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Coinbase και το CoinJar για να αγοράσουν το Bitcoin (και άλλα νομίσματα) και να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους μέσω τραπεζικής μεταφοράς καθώς οι κρυπτοκίνες τους κερδίζουν αξία. Άλλοι χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους για να λαμβάνουν πληρωμές κρυπτογράφησης από φίλους, μέλη της οικογένειας ή πελάτες, οι οποίοι στη συνέχεια μπορούν να αποσυρθούν ως χρήματα.

03 του 03

Χρησιμοποιώντας μια κάρτα Debit Card Bitcoin

Η κάρτα Monaco είναι μία από τις πολλές χρεωστικές κάρτες Bitcoin. Μονακό

Οι χρεωστικές κάρτες Cryptocurrency είναι ένας πρακτικός και προσιτός τρόπος να ξοδέψετε Bitcoin και άλλες κρυπτοκίνες σε παραδοσιακούς λιανοπωλητές οι οποίοι ενδέχεται να μην δέχονται πληρωμές κρυπτογράφησης, αλλά να προσφέρουν υποστήριξη για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Αυτές οι κάρτες επιτρέπουν στους χρήστες τους να καταθέτουν τις κρυπτοκίνες τους μέσω μιας διαδικτυακής ιστοσελίδας η οποία τους μετατρέπει αυτόματα σε ένα νόμισμα fiat, όπως το αμερικανικό δολάριο ή το ευρώ.

Οι δημοφιλείς χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης είναι το Μονακό, το Bitpay, το CoinJar και το BCCPay. Κάθε κάρτα τροφοδοτείται είτε με VISA είτε με Mastercard, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για online όσο και για offline αγορές στις περισσότερες επιχειρήσεις . Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, όπως και τα ημερήσια και μηνιαία όρια χρήσης, επομένως συνιστάται να συγκρίνετε κάθε κάρτα για να βρείτε το σωστό για εσάς και την οικονομική σας κατάσταση.

Πρέπει να μετατρέψετε το Bitcoin σε μετρητά;

Η μετατροπή του Bitcoin και άλλων κρυπτοσυχνοτήτων σε τακτικά χρηματικά ποσά θα τους κάνει αμέσως πιο εύχρηστες σε περισσότερες καταστάσεις. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι μόλις μετατραπεί η κρυπτοκοΐνη σε χρήμα, δεν θα αυξάνεται (ή μειώνεται) η αξία. Υπάρχει η πιθανότητα να χάσετε κάποια πιθανά κέρδη αν η τιμή του κέρματος ανεβαίνει. Μια καλή στρατηγική για την εφαρμογή είναι να διατηρήσετε την κρυπτογράφηση σας αποθηκευμένη σε ένα πορτοφόλι ή σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία και να μετατρέψετε μόνο σε χρήματα που θα χρειαστεί να περάσετε τον επόμενο μήνα. Εάν υπάρχει ξαφνική ανάγκη για περισσότερα χρήματα, περισσότερες κρυπτοκίνες μπορούν να αποσύρονται ως μετρητά από ένα ATM Bitcoin ή να προστεθούν σε μια χρεωστική κάρτα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Θυμηθείτε ότι η μεταφορά των κρυπτοεπιχειρήσεων σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μέσω του Coinbase ή του CoinJar μπορεί να διαρκέσει από μία έως πέντε ημέρες, οπότε είναι καλύτερο να μην βασιστείτε σε αυτή τη μέθοδο για να λάβετε μετρητά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.