Τι είναι το Coinbase;

Το Coinbase είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αγοράσετε κρυπτογράφηση

Το Coinbase είναι μια αμερικανική εταιρεία που παρέχει μια εύκολη στη χρήση υπηρεσία για την αγορά και πώληση κρυπτοσυστημάτων όπως Bitcoin, Litecoin και Ethereum. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Το Coinbase εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 30 περιοχές σε όλο τον κόσμο εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τι μπορώ να κάνω στο Coinbase;

Το Coinbase είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται για την αγορά και πώληση κρυπτοσυχνών. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν κρυπτοσυχνότητες συνδέοντας τον τραπεζικό τους λογαριασμό, την πιστωτική κάρτα ή τη χρεωστική κάρτα με το λογαριασμό τους στο Coinbase και πραγματοποιώντας μια αγορά με τον ίδιο τρόπο που κάποιος θα αγόραζε κάτι σε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το Amazon .

Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Coinbase για να πουλήσουν την κρυπτογράφηση τους μετατρέποντας μια επιλεγμένη ποσότητα κρυπτοκοίνων σε δολάρια ΗΠΑ με την τρέχουσα αξία και μεταφέροντάς τους στους συνδεδεμένους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ενώ η αγορά κρυπτοσυχνοτήτων στο Coinbase είναι ανοικτή στις περισσότερες μεγάλες περιοχές, η πώληση δεν είναι διαθέσιμη σε χρήστες από την Αυστραλία και τον Καναδά.

Το Coinbase προσφέρει επίσης μια υπηρεσία στις επιχειρήσεις για να τους βοηθήσει να δεχτούν πληρωμές Bitcoin από πελάτες και πελάτες.

Ποια Cryptocurrencies υποστηρίζει το Coinbase;

Το Coinbase υποστηρίζει τα Bitcoin , Litecoin , Ethereum και Bitcoin Cash καθώς και μια ποικιλία απροσδιόριστων νέων κρυπτοσυχνοτήτων στο μέλλον.

Είναι ασφαλές το coinbase;

Το Coinbase θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα και πιο αξιόπιστα μέρη για να αγοράσει και να πουλήσει ηλεκτρονική κρυπτογράφηση.

Η εταιρεία έχει έδρα στο Σαν Φρανσίσκο και έχει οικονομική υποστήριξη από εγκατεστημένες εταιρείες όπως η Mitsubishi UFJ Financial Group. Το ενενήντα οκτώ τοις εκατό των χρημάτων του πελάτη φυλάσσεται σε offline χώρο αποθήκευσης και όλα τα χρήματα των χρηστών στο Coinbase είναι ασφαλισμένα κατά των παραβιάσεων της ασφάλειας ιστότοπων ή των hacks.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της εταιρείας έχει δημιουργηθεί για να αποζημιώσει πλήρως τους χρήστες για χαμένα χρήματα κατά τη διάρκεια ενδεχόμενης αδράνειας. Δεν προστατεύει τα χρήματα που κλέβονται από μεμονωμένους λογαριασμούς λόγω αμέλειας του χρήστη, όπως η πρόσβαση σε κάποιον άλλον στον λογαριασμό του, η ανταλλαγή πληροφοριών σύνδεσης (όπως το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης) ή η μη ενεργοποίηση χαρακτηριστικών ασφάλειας, όπως ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων .

Γιατί υπάρχουν Όρια Αγοράς σε Coinbase;

Το Coinbase τοποθετεί τα όρια αγορών και πωλήσεων στους λογαριασμούς για να αποτρέψει την απάτη και να αυξήσει την ασφάλεια του λογαριασμού. Τα όρια αγοράς και πώλησης γενικά αυξάνονται όταν προστίθενται στο λογαριασμό περισσότερες πληροφορίες χρηστών, όπως ένας αριθμός τηλεφώνου και ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας, και αφού ο λογαριασμός έχει πραγματοποιήσει διάφορες συναλλαγές.

Αυτά τα όρια εφαρμόζονται αυτομάτως από το σύστημα Coinbase και γενικά δεν αλλάζουν από το προσωπικό υποστήριξης της εταιρείας.

Γιατί αυτή η ανταλλαγή είναι τόσο δημοφιλής;

Το Coinbase είναι δημοφιλές κυρίως επειδή ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που προσέφεραν τις υπηρεσίες αγοράς και πώλησης Bitcoin. Απλώς είδε μια ανάγκη στην αγορά, την πλήρωσε και είχε περισσότερο χρόνο για να ενσωματώσει νέα χαρακτηριστικά που την ξεχώρισαν από τους αντιπάλους της.

Ένας άλλος λόγος για τη δημοτικότητα του Coinbase είναι ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός και η απλοποιημένη διαδικασία αγοράς / πώλησης. Οι χρήστες Coinbase δεν απαιτείται να διαχειρίζονται τα δικά τους πορτοφόλια κρυπτογράφησης λογισμικού ή λογισμικού, τα οποία συχνά εκφοβίζουν ανθρώπους που είναι νέοι στην κρυπτοσυνομιλία. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση της αρχικής ρύθμισης του λογαριασμού, η αγορά και πώληση κρυπτοκοίνων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ποιες χώρες υποστηρίζουν το Coinbase;

Η Coinbase υποστηρίζει την αγορά Bitcoin και άλλων νομισμάτων σε 32 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πώληση των cryptocurrencies υποστηρίζεται μόνο σε 30 χώρες, αν και στις ΗΠΑ

Υπάρχουν επίσημες εφαρμογές Coinbase;

Επίσημες εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας Coinbase είναι διαθέσιμες σε κινητές συσκευές i σε tablet της iOS και Android . Και οι δύο εκδόσεις υποστηρίζουν βασικές λειτουργίες αγοράς και πώλησης και ενημερώνονται συχνά. Δεν υπάρχει εφαρμογή smartphone Coinbase για το τηλέφωνο των Windows. Ωστόσο, στον ιστότοπο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού σε όλες τις κινητές συσκευές.

Πόσο είναι τα τέλη Coinbase;

Η δημιουργία και η διατήρηση ενός λογαριασμού Coinbase είναι εντελώς δωρεάν. Τα τέλη χρεώνονται, ωστόσο, για συγκεκριμένες ενέργειες.

Για την αγορά και την πώληση κρυπτογράφησης στο Coinbase, χρεώνεται τέλος υπηρεσίας που κυμαίνεται από 1,49% έως 4% ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής (τραπεζική μεταφορά, πιστωτική κάρτα ή PayPal) και τον όγκο της συναλλαγής. Τα τέλη παρατίθενται πάντα στο Coinbase πριν ολοκληρωθούν οι συναλλαγές.

Το Coinbase δεν χρεώνει τέλη για την αποστολή κρυπτογράφησης από τους λογαριασμούς της Coinbase σε λογισμικά ή πορτοφόλια υλικού, ωστόσο το ίδιο το νόμισμα θα αφαιρέσει ένα τέλος για να εξασφαλίσει ότι η μεταφορά θα διεκπεραιωθεί στο σχετικό blockchain .

Πώς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Coinbase

Το Coinbase τρέχει μια ολοκληρωμένη σελίδα υποστήριξης, η οποία αναφέρει λεπτομερώς τις περισσότερες πληροφορίες που απαιτούν οι πελάτες. Για υποστήριξη συγκεκριμένου λογαριασμού, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική υπηρεσία υποστήριξης συνομιλίας και μπορούν επίσης να υποβάλουν λεπτομερείς αιτήσεις για επείγοντα ζητήματα, όπως παραβιάσεις ασφαλείας και προβλήματα σύνδεσης.