Παίξτε το Mass Effect 3 με μόνο 2 δίσκους Swaps

Ο διοικητής Shepard 007 στο: Ανταλλάζετε μόνο δύο φορές

Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο παίζετε το Mass Effect 3 , θα πρέπει να ανταλλάξετε δίσκους στο Xbox 360 μόλις 2, αν το κάνετε σωστά, και έως και 10 φορές, εάν το κάνετε λάθος. Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει την πιο αποτελεσματική διαδρομή μέσα από το παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να αλλάξετε μόνο δύο φορές.

Πώς να ολοκληρώσετε το μαζικό αποτέλεσμα 3 με 2 δίσκους ανταλλαγής

Το κλειδί για την ελαχιστοποίηση της εναλλαγής δίσκου σας είναι να θυμάστε ότι ορισμένες αποστολές βασικής ιστορίας "προτεραιότητας" είναι μόνο στο δίσκο 1, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου παιχνιδιού βρίσκεται στο δίσκο 2.

Θα ξεκινήσετε το παιχνίδι στο δίσκο 1 και θα πρέπει να παίξετε μόνο με τις κύριες αποστολές για να ξεκινήσετε με - Ο Πρόλογος, ο Άρης, η Ακρόπολη (αυτά τα τρία θα συμβούν αυτόματα), τότε θα πάτε στο Palaven και το Sur'Kesh . Θα υπάρχουν μερικές άλλες αποστολές διαθέσιμες, αλλά δεν κάνετε άλλες αποστολές από αυτές που αναφέρονται με έντονους χαρακτήρες ή θα πρέπει να ανταλλάξετε δίσκους. Μετά το Sur'Kesh, θα πρέπει να μεταβείτε στον αρχικό κόσμο της Krogan της Tuchanka , οπότε θα σας ζητηθεί να ανταλλάξετε το δίσκο 2.

Από αυτό το σημείο, είστε ελεύθεροι να κάνετε τις υπόλοιπες αποστολές της κύριας και της ιστορίας που σας αρέσει. Θα είναι όλοι στο δίσκο 2, εκτός από το τέλος του παιχνιδιού. Σημειωτέον επίσης ότι μετά τις αποστολές Tuchanka θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε ξανά στην Ακρόπολη. Σιγουρευτείτε ότι κάνετε την αποστολή διάσωσης της Ακαδημίας Grissom (που σας δίνεται με την ομιλία του ειδικού Traynor) πριν επιστρέψετε στην Ακρόπολη. Αν προσπαθήσετε να το κάνετε αργότερα, καλά, δεν αποδίδει τόσο καλά.

Θα περάσετε μια καλή 15-20 ώρες στο δίσκο 2 πριν να πρέπει να ανταλλάξετε πίσω στο δίσκο 1 για την πορεία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Θα σας ζητηθεί να κάνετε εναλλαγή στο δίσκο 1 ξεκινώντας από την επίθεση στο Cerberus HQ και θα παραμείνει στο δίσκο 1 μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Μόλις κερδίσετε το παιχνίδι, η αποταμίευσή σας θα επανέλθει σε αυτό το σημείο - πριν από την αποστολή του Cerberus HQ - ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε και να ολοκληρώνετε τυχόν πλευρικές αποστολές, αν δεν τις κάνατε όλα ήδη. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι εάν έχετε ακόμα να κάνετε μερικές αποστολές, θα πρέπει να επαναφέρετε ξανά τον δίσκο 2. Προφανώς, είναι καλύτερο να κάνετε όλες τις πλευρικές αποστολές ενώ βρίσκεστε ακόμα στο δίσκο 2 την πρώτη φορά, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ό, τι μπορείτε, προτού προχωρήσετε στην αποστολή του Cerberus HQ.

Αν ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό, θα κερδίσετε το παιχνίδι και θα έπρεπε μόνο να αντικαταστήσετε δίσκους 2 φορές.

Δεν μας απασχολεί συνήθως ο δίσκος να αλλάζει το Xbox 360, αρκεί να χειρίζεται καλά όπως στο Mass Effect 2 ή στο Final Fantasy XIII . Όταν δεν χειρίζεται καλά και θα πρέπει να αλλάξετε πιθανότατα περισσότερες από μία φορές, όμως, όπως στο Star Ocean: Η τελευταία ελπίδα ή εδώ στο ME3, τότε γίνεται πρόβλημα.